Abd

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Burun estetigi yaptiracagim izmir de randevu mi aldım bu süpriz haber aldım green card çekilişi kazanmisiz acaba abd bütün ameliyatı olsam

Pahalı olması önemi değil güvenli eller olsun istiyorum orda daha bilgililer sanki

tıp konusunda abdden aşağı durumda değiliz estetik konusunda hele.ordan buraya geliyorlar hem fiyat daha uygun hem iyi doktorlar olduğu için. maddi durum sıkıntı değilse zaten barış çakır gibi tanınan kendini ispatlamış gibi isimlere ameliyat olursanız bir sıkıntı olmaz zaten. tabii sizin kararınız

tıp konusunda abdden aşağı durumda değiliz estetik konusunda hele.ordan buraya geliyorlar hem fiyat daha uygun hem iyi doktorlar olduğu için. maddi durum sıkıntı değilse zaten barış çakır gibi tanınan kendini ispatlamış gibi isimlere ameliyat olursanız bir sıkıntı olmaz zaten. tabii sizin kararınız
aynen katılıyorum
ama 18000 tl ye yapıyor neyse :deli:

çok saçma bir yaklaşımla soru sormuşsunuz. abd'de de ücretler ortalama(hatta aşağıs) doktor için 5.000dolar cıvarında. buradakinden çok çok daha iyi doktor dedikleriniz genelde beverly hills'dekiller, basit bir green card sevincinizden trilyoner olmadığınızı varsaysam da madem para önemli değil buyurun bir yat ya da kat parası ödeyeceğiniz bu çok iyi doktorlara ameliyat olun.

Ben burun estetiği konusunu baya araştırdım açıkcası araştırdım dediğim çok fazla before-after resimlerine baktım. Yabancı sitelerde revizyona ihtiyaç duyulan hastaların burunlarına bakmanızı tavsiye ederim estetik yaptırmaktan soğuyabilirsiniz. Burdada kasap çok ama emin olun yurtdışının kötüsü daha kötü. Bir kere doktor bulmanız zor orda. Referans bulamayacaksınız hastalarıyla tanışmanız zor eğer burnunuzda sonradan bi sıkıntı olursa yada bişey sormak isterseniz ulaşmanız zor açıkcası o ülkenin vatandaşı olmadığınız için kaale alınmayabilirsiniz. Burada çok iyi doktorlara ameliyat olacağınız fiyata orda sıradan doktora ameliyat olursunuz dolar kuru malum.

Back
X