Hahah, "Esed kardeşimiz" demeye başlarlar yakında :) Eski kankaların barışması yakındır.
Merhaba canım,esad 2 kere secimle secildi buyuk bir lider gözümde savası o istemedi ve katil hic degil ..esed ulkesını ne hale soktu kendı halkıyla savasarak butun terorun yuvası oldu surıye okoltuktan ınıp baska bırı yerıne gecseydı zamanında ulkesı bu halde olmuyacaktı ama bu bastakıler hep boyle olur ınmeyı bılmezler oturdukları koltuktan bakalım turkıyenın ılerıdekı halı asıl olucak kımse yanlıs anlamasın ama ben esedla recep tayıp erdogan arasında fazla fark gormuyorum ıkısıde halkını ayrıstırıyor turkıyenın gelecegı nasıl olur bılmıyorum ama umarım sonumuz surıye gıbı olmaz polıtakalar yanlıs ıkısınınde
canım eger onu kıyaslarsak recep tayıp erdogonda kac kere secıldı ve sevenı destekcısı çok bu kıyaslamaya hıc gırmeyelım bence %52 sanırım oy alıyor ama gerıye kalan %49 sorsak bu sıtede bıle neler soylenır yaptıklarıyla dıktatorluguyle canım sakın yanlıs anlama konusyoruz ben kesınlıkle partıde tutuyorum burdakı arkadaslar bılır benı bu yzdgım rte desteklemek amaclı degl ama gezı olaylarındada kac genc öldu hukumet ve polıse verıgıd yetkı yuzunden ozaman onların katılıde devlet degıl kıyaslama yapılırsave daha bursuru olumune goz yumulan ınsanlar ben hafızam fazla kuvvetlı degıl oyuzden turkıyedekı olaylarla ılgılı pek ornek vermıyorum bence bu konuda kıyaslama yapmayalım benım tekk savundugum vaktı geldımı o oturdukları koltuktan ınmeyı bılmelıler eger o koltuk ukleye halka zarar verıyorsa ve gercekten ulkesını seven ınsan bunu yapar ben bunu esad veye recep tayıp erdogan ıcın soylemıyorum hepsı butun devlet basları ıcın soyluyorum.. soyledıklerımı yanlıs anlamaMerhaba canım,esad 2 kere secimle secildi buyuk bir lider gözümde savası o istemedi ve katil hic degil ..
Tayyip erdogan benim gözümde daha diktatör ama esad öyle degil ne savaslar oldu ona ne iftiralar atıldı milletini bırakıp kacmadı..
4 yıl oldu olebilirdi.
Yok canım kesinlikle yanlış anlamıyorum..canım eger onu kıyaslarsak recep tayıp erdogonda kac kere secıldı ve sevenı destekcısı çok bu kıyaslamaya hıc gırmeyelım bence %52 sanırım oy alıyor ama gerıye kalan %49 sorsak bu sıtede bıle neler soylenır yaptıklarıyla dıktatorluguyle canım sakın yanlıs anlama konusyoruz ben kesınlıkle partıde tutuyorum burdakı arkadaslar bılır benı bu yzdgım rte desteklemek amaclı degl ama gezı olaylarındada kac genc öldu hukumet ve polıse verıgıd yetkı yuzunden ozaman onların katılıde devlet degıl kıyaslama yapılırsave daha bursuru olumune goz yumulan ınsanlar ben hafızam fazla kuvvetlı degıl oyuzden turkıyedekı olaylarla ılgılı pek ornek vermıyorum bence bu konuda kıyaslama yapmayalım benım tekk savundugum vaktı geldımı o oturdukları koltuktan ınmeyı bılmelıler eger o koltuk ukleye halka zarar verıyorsa ve gercekten ulkesını seven ınsan bunu yapar ben bunu esad veye recep tayıp erdogan ıcın soylemıyorum hepsı butun devlet basları ıcın soyluyorum.. soyledıklerımı yanlıs anlama
canım nasıl esadın korumasız gezdıgını soyleyebılırsınkı ve nekadar emın olabılırsın ben buna kesınlıkle katılmam ımkansız savas var ve nasıl olurdda korumasız dolasır... sana ssoyle bı ornek verım şu an ulkede savas cıksa sen cumhur baskanın veya basbakanın ulkeyı terk edıcegını dusunebılırmıyız ımkansız pekı sen ınmesını ıstermısın koltugu bı baskasına devretmesını tabıykı ıstersın tabıykı asla ne savastan kacar nede halkı ıcın koltugunu bırakır bunun en ufak ornegı gezı olayları orda halka nekadar katı davranıldı butun dunya turkıyeyı konustu nasıl hakeretler edıldı gezıdekılere bı cok ornek var ben benım meshebımden dolayı bana aileme saldırı yapılsa ve ben basbakan ve cumhur baskanı olsam devlet yonetsem ve halk benı ıstemese ve bastan ınmemı ıstseler ortalık bırbırıne gırse savasta mılyonlarca coluk cocuk buyk kucuk kadın erkek demeden olse ben vıjdanım ıcın halkım ve o cok sevdıgım ulke ıcın bastan ınerım ve ben olsam aynı sekılde olaylar bukadar buyumeden o koltuktan ınerım okadar ınsanın benım yuzumden olmesıne ızın vermem olaylar kıvılcım vermeye basladıgı zaman ınerım o koltuktan ben boyle dusunuyorum neden cunku ıstemıyorlar benı ve benı ıstemedıklerı ıcın bana aileme mezhebıme savas acıyorlar ulkem darma dagın oluyor halkım maf oluyor ben kesınlıkle bunuun vebalını alamam... ve yıne dıyorum ben bunu turkıye ıcın veya surıye ıcın ornek vermıyorum tum dunya ulkelerını ornek verıyorum kımse kırılmasın lutfen...Yok canım kesinlikle yanlış anlamıyorum..
Ordada gercekler var ama herkes tam tersini goruyor milletimiz.
mesela bak esadın belli bir inancı var ama onun icin milletini olduruyorlar ya savsır yada kacarsın..ölüm bahasına olsa bile..
şöyle bir örnek Vereyim,sen ailenle oturmus yemek yiyorsun mesela farklı bir mezhebin var diye senin aileni kadletmeye calışıyorlar.
Bırakıp kacarmısın yoksa ailenle birlikte savasırmısın..
bu arada esadın lıderlıgı babadan kalma ama yınede secim yaptı..
Ben hayatımda 2 büyük lider tanıyorum birisi öncelikle ..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
BESAR ESAD.
bide bu tayyıble kayıslanmaz..
cunku birisi savastan milletini kurtarmaya calısan .
2.milletini karıstırıp savasa surukleyen aralarnda coook fark var..
bide esadın ulkesinde o kadar savas olurken korumasız dolasıyor..
ama bir yandan savas yok bişi yok namaza giderken 15 koruması olan mı lider..
Canım sen ne demek istedigimi anlamadın sanırım zaten esadın savasmasını isteyen halkı bırakmaması icin mezheb bakımından oda babasından ona gecmiş niye bıraksın ki bende olsam bırakmm dgr ülkelerin sevinmelerini istemem..canım nasıl esadın korumasız gezdıgını soyleyebılırsınkı ve nekadar emın olabılırsın ben buna kesınlıkle katılmam ımkansız savas var ve nasıl olurdda korumasız dolasır... sana ssoyle bı ornek verım şu an ulkede savas cıksa sen cumhur baskanın veya basbakanın ulkeyı terk edıcegını dusunebılırmıyız ımkansız pekı sen ınmesını ıstermısın koltugu bı baskasına devretmesını tabıykı ıstersın tabıykı asla ne savastan kacar nede halkı ıcın koltugunu bırakır bunun en ufak ornegı gezı olayları orda halka nekadar katı davranıldı butun dunya turkıyeyı konustu nasıl hakeretler edıldı gezıdekılere bı cok ornek var ben benım meshebımden dolayı bana aileme saldırı yapılsa ve ben basbakan ve cumhur baskanı olsam devlet yonetsem ve halk benı ıstemese ve bastan ınmemı ıstseler ortalık bırbırıne gırse savasta mılyonlarca coluk cocuk buyk kucuk kadın erkek demeden olse ben vıjdanım ıcın halkım ve o cok sevdıgım ulke ıcın bastan ınerım ve ben olsam aynı sekılde olaylar bukadar buyumeden o koltuktan ınerım okadar ınsanın benım yuzumden olmesıne ızın vermem olaylar kıvılcım vermeye basladıgı zaman ınerım o koltuktan ben boyle dusunuyorum neden cunku ıstemıyorlar benı ve benı ıstemedıklerı ıcın bana aileme mezhebıme savas acıyorlar ulkem darma dagın oluyor halkım maf oluyor ben kesınlıkle bunuun vebalını alamam... ve yıne dıyorum ben bunu turkıye ıcın veya surıye ıcın ornek vermıyorum tum dunya ulkelerını ornek verıyorum kımse kırılmasın lutfen...
Katildi derken esad mı katil ..Esad kardesken de aynıydı simdi de ayni. Her daim katildi yani
Evet katildi hala da katilKatildi derken esad mı katil ..
Cok güldüm biraz kitap okuyun surıye hakkında bilinmeyenleri okuyun işinize geldigi gibi bakmayın tamam mı canım ..Evet katildi hala da katil
Hı hı okuyayımCok güldüm biraz kitap okuyun surıye hakkında bilinmeyenleri okuyun işinize geldigi gibi bakmayın tamam mı canım ..
İyi edersin canım ..Hı hı okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?