arkadaşım bebeğine kavustun mu kaçıncı haftadaMerhaba ben sitede yeniyim bundan yaklaşık 2yıl once lapsraskopik abdominal serklaj ameliyatı oldum şimdi hamileyim henüz yeni 5haftalık ,4 bebeğimi kaybettim 12yaşında kızım var ondan sonra yaşadım dusuklerimi canada da yaşıyorum burada oldum amelyatı bakalım Allahtan hayırlısı neler olacak umutlu konusmutu Dr um bu amelyatın alttan yapılan serklaja gore daha iyi oldugunu biliyorum zaten benim Dr um senin bundan başka sansın yok dedi sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım bol şans.
benimde bir kaybım var bana da gebelik öncesi Serkan onerildiMerhaba ben sitede yeniyim bundan yaklaşık 2yıl once lapsraskopik abdominal serklaj ameliyatı oldum şimdi hamileyim henüz yeni 5haftalık ,4 bebeğimi kaybettim 12yaşında kızım var ondan sonra yaşadım dusuklerimi canada da yaşıyorum burada oldum amelyatı bakalım Allahtan hayırlısı neler olacak umutlu konusmutu Dr um bu amelyatın alttan yapılan serklaja gore daha iyi oldugunu biliyorum zaten benim Dr um senin bundan başka sansın yok dedi sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım bol şans.
ama kilosunun zayıfla gel dedibenimde bir kaybım var bana da gebelik öncesi Serkan onerildi
Ramrod ben eylül 2017de trans abdominal serklaj ameliyatı oldum. Bunun öncesinde iki erken doğumum vardı 20 ve 19 haftalıkti bebekler yaşamadı. Ameliyattan sonra Ocakta hamile kaldım. Şu an 31.haftamdayım her şey yolunda gidiyor çok şükür. Dikiş sağlam görünüyor diyor doktor. bebekte de herhangi bir sıkıntı yok. Her hafta rahim ağzı uzunluğum ölçülüyor. Her hafta proluton iğne yaptırıyorum bir tane. Ameliyatımi da ankara ufuk üniversitesinden prof. Dr. Recai pabuccu yaptı. Umarım yararlı olmuştur senin için.Arkadaslar burada yazisali yillar olmus ama abdominal serklaj yaptirip basari elde eden evladini kucagina alabilen varmi lutfen cevap bekliyorum
Canım abdominal serklajın tuttumuMerhaba ben sitede yeniyim bundan yaklaşık 2yıl once lapsraskopik abdominal serklaj ameliyatı oldum şimdi hamileyim henüz yeni 5haftalık ,4 bebeğimi kaybettim 12yaşında kızım var ondan sonra yaşadım dusuklerimi canada da yaşıyorum burada oldum amelyatı bakalım Allahtan hayırlısı neler olacak umutlu konusmutu Dr um bu amelyatın alttan yapılan serklaja gore daha iyi oldugunu biliyorum zaten benim Dr um senin bundan başka sansın yok dedi sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım bol şans.
Merhabalar serklaj sonrası yatarakmi gebeliginizi geçirdiniz evladinizi kucağınıza aldınızmi benimde 21haftada acil serklaj atildi rahime ama 22de suyum geldi ve kaybettim oğlumu 2.gebeligimdi kızımı 23+4de doğurdum yaşıyor ama oğlumu kaybettim malesef şuanda abdominal serklaj olmayı düşünüyorum ve tecrubenizi paylasmabizi istiyorumMerhaba ben sitede yeniyim bundan yaklaşık 2yıl once lapsraskopik abdominal serklaj ameliyatı oldum şimdi hamileyim henüz yeni 5haftalık ,4 bebeğimi kaybettim 12yaşında kızım var ondan sonra yaşadım dusuklerimi canada da yaşıyorum burada oldum amelyatı bakalım Allahtan hayırlısı neler olacak umutlu konusmutu Dr um bu amelyatın alttan yapılan serklaja gore daha iyi oldugunu biliyorum zaten benim Dr um senin bundan başka sansın yok dedi sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım bol şans.
Merhaba yaptırdınız mı süreç hakkında bilgi verir misinizArkadaslar burada yazisali yillar olmus ama abdominal serklaj yaptirip basari elde eden evladini kucagina alabilen varmi lutfen cevap bekliyorum
Merhaba benimde bir kaybım var ve doktor serklaj olman lazım bir sonraki hamileliğinde dedi , alttan atılan serklajda başarısızlık yaşayanlar varmış direkt karından serklaj yaptırsam daha mı güvenli olur? Hamile kalmadan mı yaptırdınız hamilelipi zorlaştırıylr mu ve eğer yapılırsa normal hayatınıza devam ediyor musunuz diğer türlü kısıtlanma oluyordu karından yapılınca nasıl oluyorMerhaba ben sitede yeniyim bundan yaklaşık 2yıl once lapsraskopik abdominal serklaj ameliyatı oldum şimdi hamileyim henüz yeni 5haftalık ,4 bebeğimi kaybettim 12yaşında kızım var ondan sonra yaşadım dusuklerimi canada da yaşıyorum burada oldum amelyatı bakalım Allahtan hayırlısı neler olacak umutlu konusmutu Dr um bu amelyatın alttan yapılan serklaja gore daha iyi oldugunu biliyorum zaten benim Dr um senin bundan başka sansın yok dedi sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?