hakkın rahemetine kavuşana dek korumalarlamı yaşayacak..Just koruma verilse de ne kadar koruyabiliyor? Korumaya rağmen öldürülen kadınların sayısı hiçte az değil...
Just koruma verilse de ne kadar koruyabiliyor? Korumaya rağmen öldürülen kadınların sayısı hiçte az değil...
hakkın rahemetine kavuşana dek korumalarlamı yaşayacak..
evet canım gül için..Gül için mi söyledin? Ona göre cevaplayacağım. : )
Nurten arkadaşa sordum fıstıkolsun en azından destek vermeli devlet ve koruma işini ciddiye almalı
gerçekten koruyabilmeli :/
bana mı didin
Nurten arkadaşa sordum fıstıksenin neyin var böyle
bunun 2 katıdır..@cryptic öyle görünüyor.
Şimdi benim merak ettiğim görevden ayrıldıktan sonraki durum buysa görev süresince kullanılan çalışan ve araç sayısı kaçtı?
İsteyen istediği kadar koruma, personel, araç alsın, benim için çok daha kıymetli olan bölüm yıkıldı gitti, nasıl ki partilere inancım kalmadıysa, bu makama da inancım kalmadı maalesef, bildiğim ve kanunda yer aldığı kadarıyle tarafsız olunması gereken bir makamda partilere gönderme yapılıyorsa tarafsızlık söz konusu değildir.
Meclis'teki tüm partiler şu günlerde söylemlerine dikkat etmeli, halkı sokağa yöneltecek sözlerden kaçınmalı demesi gereken Cumhurbaşkanı ana muhalefet insanları sokağa çıkaran sensin deyip bir takım ithamlarda bulunuyor ve sonrasında da yaptığının farkında değilmiş gibi bu mevkide bunu yapmamam lazımdı gibi şeyler söylüyorsa tarafsız değildir. Onca yıllık siyasi tecrübeyle yanlışlıkla tarafsızlığını koruyamamış olamaz, bile isteye taraf oluyor.
Bir makam daha hayal kırıklığı yarattı bende
Maalesef yeni yaptığı bir konuşma da bilerek taraflı olduğunu kendi ağzıyla söyledi, bizzat bu akşam haberlerde kendi sesinden dinledim ve üzüldüm, dinlediğimden beri de hayal kırıklığı içersindeyim zaten.Hala eski üslupla konuşuyor değil mi, ben pek bir fark göremedim... Umarım böyle devam etmez tarafsız olmasa bile tarfsızmış gibi davranır... Yoksa "ne anladım ben bu işten" derler ya. Hah işte ondan
Tarafsız kalmayacağı kesindi. Bunda kime şaşırmamalı. ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun'' diye taa en başta belirtmedi mi?Hala eski üslupla konuşuyor değil mi, ben pek bir fark göremedim... Umarım böyle devam etmez tarafsız olmasa bile tarfsızmış gibi davranır... Yoksa "ne anladım ben bu işten" derler ya. Hah işte ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?