Abdullah ocalan Tanımı değişti

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
PKK lideri Abdullah Öcalan'ın 'Vikipedi'deki bilgileri güncellendi.

Öcalan'ın mesleği bölümüne "PKK'nın kurucu lideri, politik aktivist, ideolog, yazar" bilgisi yer aldı.

Özgür Ansiklopedi'de "Öcalan'ın ödülleri" de yer aldı.

Ödüller ile ilgili maddede, "2000 senesinde Ukrayna Komünist Partisi, Stalin Ödülü için Öcalan'ı aday göstermiştir. Ayrıca Öcalan'a Güney Afrika Komünist Partisi'nin 13. kongresi nedeniyle bir plaket hediye edilmiştir." deniliyor.

MHP BİR YIL ÖNCE DEMİŞTİ

MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Temmuz 2013'te yaptığı bir açıklamada "çözüm süreci"ni eleştirerek "Türkiye teröriste artık 'Terörist' denilmeyecek 'Aktivist' denilecek. Böylece dünyanın terör örgütü olarak bildiği tanıdığı insanlara aktivist denilmesi özgürlüğünü arayan insanlar olarak tanınması 'Türkiye'deki çatışmalarda silah teminini ABD dahil legal olarak alabilecek. Haliyle Türkiye önümüzdeki döneme çok tehlikeli bir sürece doğru ilerliyor." demişti.

occc.jpg

Odatv.com

MHP neyi demişti ne demişti bilmeme ama idam onların zamanında kaldırıldı boş konuşmasınlar bu gün bunlar oluyorsa burda MHP ninde payı var ve idaa ediyorum ki bugün MHP iktidarda olsa bunlar gene yaşanacaktı

Hangi parti olursa olsun bunlar yaşanacaktı, özellikle muhalefette olan partiler için de geçerli dediğim...
Yalnızca MHP'nin söylediği şeyin gerçek olması tesadüf mü bunu tartışmalıyız.

evet kendisi barış elçisi,sevgi kelebeği mübarek durmak yok yola devam kii kendisini en kısa zamanda da mecliste görelim !

Hangi parti olursa olsun bunlar yaşanacaktı, özellikle muhalefette olan partiler için de geçerli dediğim...
Yalnızca MHP'nin söylediği şeyin gerçek olması tesadüf mü bunu tartışmalıyız.
Tabiki tesadüfi değil onbeş yıl öncesinden biliyorlardı bunları daha apo teslim edilirken türkiyeye bunları birileri planlamıştı kendi adamlarını kendileri terörist ilan ettiler kendileri mahkum ettiler kendileri serbest bırakacaklar
Biz nerdeyiz bilemeyeceğim

MHP neyi demişti ne demişti bilmeme ama idam onların zamanında kaldırıldı boş konuşmasınlar bu gün bunlar oluyorsa burda MHP ninde payı var ve idaa ediyorum ki bugün MHP iktidarda olsa bunlar gene yaşanacaktı
MHP hakkinda yanlis dusunuyorsun, Aponun idam edilmesi icin tek mucadele veren partidir MHP zamaninda, ama lafini geciremedi, malum milletvekili sayisi oylama durumlari.. Ama cok lobi yapti asilsin diye.. Apoyu asmadilar, asamadilar, asilmamasi karsiliginda imzalanan antlasmalarla Apoyu yurtdisindan getirtebilmislerdi, ancak kalkan idam cezasi teror suclularini kapsamiyordu. Teror suclularina idam cezasini kaldiran parti AKPdir, Aponun idamini imkansiz hale getiren kanunu meclisten AKP gecirdi.. Inanmayan arastirip baksin, nedense kimseler bilmez bunu..

Son düzenleme:
Onu tanımlayacak çok kelime biliyorum! Da neyse..
İyi etmişler değiştirmekle çokta gerekliydi.sanki ne olduğunu bilmiyoruz ne yazarsa yazsın benim için tüm masumların katili o.

X