Abi dediğim beni seviyor

Gerçekten abi olarak görüyorsan bırak öyle kalsın .

çok Üzülerek bunları yazıyorum inanın ama fikirleriniz önemli benim için. Akraba değiliz ama akraba sayılırız diyebileceğim kadar bizim ailemize yakın bu abi dediğim kişi bizim evde kaldığı oldu 2 sene okuyor çünkü annem onu oğlu biliyor ben abi bugün bana mesaj Attı normalde hiç mesajlaşmayız anneme ulaşamadığında arada mesaj atar o da ben çok uzatmam konuşmada bugün bana birşeyler hissettiğini söyledi bende olmayacağını benim abim OLDUĞUNU belirttim ve uzatmadı anlayışla karşıladı annem çok seviyor uzaklaştığını anlarsa üzülür sebebini sorgular sürekli 6 YAŞ var aramızda aramız açılmasın diye konuştuk ama ben çok üzgünüm siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım
bence onun sizi seviyor olması değilde çok değer verdiğiniz iyi birini üzmüş olma burukluğu var sizde, tavır yaparsanız kanımca daha çok üzülür , aşk yok dostluk baki :KK66:
benzer bi mevzu hatta dahada yakın bir akrabam aynı şekilde evimizdede çok kaldı, 18-20 civarıydı yaşımız açılacağını öğrendim arkadaşı uyardı, ben hiç açılmasına fırsat vermedim sürekli kardeş olduğumuzu vurguladım ama bakış açısını öğrendiğimde şok oldum ve ister istemez soğumuştum, zor bi durum

çok Üzülerek bunları yazıyorum inanın ama fikirleriniz önemli benim için. Akraba değiliz ama akraba sayılırız diyebileceğim kadar bizim ailemize yakın bu abi dediğim kişi bizim evde kaldığı oldu 2 sene okuyor çünkü annem onu oğlu biliyor ben abi bugün bana mesaj Attı normalde hiç mesajlaşmayız anneme ulaşamadığında arada mesaj atar o da ben çok uzatmam konuşmada bugün bana birşeyler hissettiğini söyledi bende olmayacağını benim abim OLDUĞUNU belirttim ve uzatmadı anlayışla karşıladı annem çok seviyor uzaklaştığını anlarsa üzülür sebebini sorgular sürekli 6 YAŞ var aramızda aramız açılmasın diye konuştuk ama ben çok üzgünüm siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım

abi dediğiniz için abiniz olmuyor ki

Sevgilin oldugunu gördüm yazımı değiştiriyorum.Bence annen sorgulayacak falan diye korkuyorsan sorguladıgı zaman annene söylemende bir sakınca görmüyorum ben

Back
X