• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Bu sapık abiye ne gibi bir ortamda abi diyordunuz, yani nereden tanıyorsunuz?
Aileniz tanımıyor mu? Ne demek babam beni öldürür yahu?
Bir adamın kızına sapık musallat olacak da, baba kalkıp kızını savunmayacak?
En taş kalpli olan bile yapmaz bu dediğinizi. Bence şu an psikolojik olarak aşırı yıpranmış olduğunuz için sağlıklı düşünemiyorsunuz. Belki bir iki kızar bağırır ama sizi korur muhakkak. Başka aile ferdi yok mu daha aklıselim ve ılımlı yaklaşacak biri? Hayatta sadece babanız mı var?
Kuzen, kardeş, abi, amca vs birine mutlaka anlatmak zorundasınız.
Ayrıca o sapığı mutlaka şikayet edin. Siz korktukça cesaret bulacaktır.
Iş ilanlarına başvurmak istedim orada tanıştım. Babam katı kuralları olan bir adam.Beni dinlemez bile.Yaşatmaz.Onun için namustan öte bir şey yok.Ben kanıt olsun diye adamın mesajlarını sakladım.Ama Allah korusun yarın bu adam çıkar gelirse babam adamı değil beni öldürür. Beni suçlar.Kimsem yok.Kalabalık bir aile değiliz kuzenimlerim benden küçük.Kimse yardım etmez herkes bana iftira atar .O yüzden derdimi diyemiyorum kimseye.

Bir de neden iş için konuştuğun adama abi abi diyorsun. Bey diye hitap etmek ve konuşmayı resmi tutmak her zaman daha sağlıklıdır.
Ben başta resmiyet kurdum o da abi de dedi ben de bu yüzden abi dedim bilemedim başıma bunların geleceğini

24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
Alo 155 polis imdat

Psikolojim bozuldu abla onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım aşırı kıskanç biriydi o da bana inanmaz beni suçlardı bu yüzden benden soğusun diye kötü davrandım nefret etti benden onun yüzünden ilişkim de bitti çocuk iyi biriydi mutluydum şimdi çok mutsuzum büyük konuşmayayım ama artık kimseyi alamam hayatıma abi kardeş diyorsun insanlar neler yapıyor.Cidden insanlar çok kötü varlıklar.
Gerçekten tecrübeme dayanarak hiç kimseye güvenme bu sadece bir örnek oldu sana bir tecrübe yüz yüze görüştüğüne bile bir sınır koy ki bundan sonra asla onlinedan tanışma ve bunu kendine bir tecrübe olarak koy ama insanlardan soğuma

Bir de neden iş için konuştuğun adama abi abi diyorsun. Bey diye hitap etmek ve konuşmayı resmi tutmak her zaman daha sağlıklıdır.
Namus bekçisi babasının haberi yok mu bu işten, bana yok gibi geldi. Nasıl işmiş o?

Şimdi şöyle bişey var diyelim ki yolda yürüyorsunuz bi adam sizi takip ediyor. Durumu babanız görünce sizi mi öldürür? Suçunuz yoksa babanız size ne diyebilir ki? Ama sizde o adamla abi adı altında flört etmişseniz babanızdan korkma sebebiniz bu olabilir. Bu bahsi geçen adam evli mi?

Babam beni öldürmeden kötülük çıkmadan ben canıma kıyayım diyorum.Kan dökülecek çünkü biliyorum. Namussuz olan adama kuyruk sallayan iftiralara kurban giden ben olacam.Dayanamıyorum bu adam yüzünden tehditleri yüzünden hangi erkek bana inanır ki onun yüzünden iyi giden ilişkimi bitirdim.Çünkü erkek arkadaşım erkek doktora gitmeme bile laf edecek kadar kıskanç biriydi.Asla inanmazdı bana

Almanyada yaşıyor. Ama sürekli gelecem görürsün sen diyor .İş ilanı vasıtasıyla tanıştım. Fotoğraflarımı atıp duruyor.Benimle evlen diyor.Babam yaşındasın senin çocukların yaşındayım diyorum anlamıyor. Şikayet edersem babam duymaz mı? O zaman cidden sonum olur. Babam anlamadan dinlemeden öldürür beni.
Ya baban seni neden öldürsün ki saçmalama. Gerçekten bu adam güzel bir tezgah kurmuş kendi kendine insanları taciz ediyor. Babana anlat, birlikte gidip şikayetçi olun asla bişey yapamaz sana. Havlayan köpek ısırmaz diye bi söz var o seni korkutmak için gelicem diyo.
Sen de adam sana yazdığında geldiğinde savcılıkta buluşuruz de bakalım ne dicek

Çok soru işareti var,önce belki de flört ettin sonra sevgili adayını bulunca ona abi demeye başladın .
yoksa neden sevgili yapınca “abi “ dediğin insanla iletişimi kesme gereği duyasın ki. o abin diğeri de sevgilin .
Başından beri abi kardeş gibiydik.Benim erkek arkadaşım çok kıskanç biri .Erkek doktora gittim diye bana iftira attı.Bu adamı ona nasıl açıklardım.O da sizin gibi şüpheyle yaklaşırdı.Mesajlar elimde var ben kendisine asla yanlış bir şey yazmadım.

Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.

Böyle saçma sapan işlere girmeyin
İş ilanı sayfasında tanış, tüm bilgilerini ver falan hangi dünyada yaşıyorsunuz ortalıkta bu kadar kötü niyetli insan varken
İlaveten iş ilanı için tanıştığınız adamla ne diye abi bacı falan diyaloglara giriyorsunuz. Kaba bir tabir vardır abi ayağı g.. ayağı der eskiler, babanızdan bu kadar korkarken böyle bir diyaloğa girmek nasıl bir iştir

Soruna gelince, bir halt edemez, babana durumu açık ve net anlat, başka bir kanaldan duyarsa işte o zaman sana inanmaz, birlikte polise gidin, yazışmaları verin, şikayetçi olun. O adam yurtdışında bile değildir şikayetçi olunca göreceksin

Adamı şikayet etseniz ülkeye girse bile kapınıza gelemez. Etmeyecekseniz de ettim deyin. Ülkeye girdiğinde havalimanından alacak seni polis, istersen gel bir bakalım neler oluyor deyin.
Öyle mi yapayım sizce işe yarar mı ? Babam duymadan onu şikayet edebilir miyim? Ama hırs yapıp evime gelirse.Babam beni öldürür cidden yaşatmaz.

Yani çözümün bumu cidden
Muhtemelen boş sallıyor
ama eyleme dökme ihtimalinide göz ardı etmemek lazım
Önce bir iletişim kanallarını kapat hala bir yol bulup uzatırsa babana anlat ve şikayetçi olun
Babam beni öldürmeden kötülük çıkmadan ben canıma kıyayım diyorum.Kan dökülecek çünkü biliyorum. Namussuz olan adama kuyruk sallayan iftiralara kurban giden ben olacam.Dayanamıyorum bu adam yüzünden tehditleri yüzünden hangi erkek bana inanır ki onun yüzünden iyi giden ilişkimi bitirdim.Çünkü erkek arkadaşım erkek doktora gitmeme bile laf edecek kadar kıskanç biriydi.Asla inanmazdı bana

Aşkım sapığın teki için canına kıymak nedir lütfen böyle şeyleri düşünme. Ama bize bişeyleri eksik anlatma ki sana yardımcı olalım. Mesela sen bu adam sana sevgiliyiz diyecek kadar mesajlaştın mı? Sana senin fotolarını atıyorsa sen ona foto mu attın birden fazla? Bunlarda cinsel içerikli foto var mıydı?
Biz seni yargılamayız gerçekten rahat ol.
Bu adam evli mi?

Böyle saçma sapan işlere girmeyin
İş ilanı sayfasında tanış, tüm bilgilerini ver falan hangi dünyada yaşıyorsunuz ortalıkta bu kadar kötü niyetli insan varken
İlaveten iş ilanı için tanıştığınız adamla ne diye abi bacı falan diyaloglara giriyorsunuz. Kaba bir tabir vardır abi ayağı g.. ayağı der eskiler, babanızdan bu kadar korkarken böyle bir diyaloğa girmek nasıl bir iştir

Soruna gelince, bir halt edemez, babana durumu açık ve net anlat, başka bir kanaldan duyarsa işte o zaman sana inanmaz, birlikte polise gidin, yazışmaları verin, şikayetçi olun. O adam yurtdışında bile değildir şikayetçi olunca göreceksin
Bana ders oldu zaten 2 senedir tanıyorum ve 2 sene uzun bir süre bu yüzden abi kardeş diyaloğuna girdik bilemedim başıma bunların geleceğini onun yüzünden güvenimi komple kaybettim artık hiç kimseyle konuşmuyorum içime kapandım

Başından beri abi kardeş gibiydik.Benim erkek arkadaşım çok kıskanç biri .Erkek doktora gittim diye bana iftira attı.Bu adamı ona nasıl açıklardım.O da sizin gibi şüpheyle yaklaşırdı.Mesajlar elimde var ben kendisine asla yanlış bir şey yazmadım.
Bebeğim sen sorunlu erkek paratoneri misin? Sana iftira atan biriyle bu sebepten ayrılmayı düşünmedin mi?

Öffff nereden buluyorsunuz bu sığırları. Erkek arkadaşım erkek doktora gitmeme bile laf edecek kadar kıskanç diye adamı övüyorsunuz resmen. Asıl bu yüzden erkek arkadaşınız olmamalı bu adam.

Ayrıca adam Almanyadan kalkıp gelip sizin kapınızı çalacak değil. İş için görüştüğünüz birine fotoğraflar atmanız ayrı fiyasko. İntihar edeceğim demek yerine şikayet edebilirsiniz. Hani seçenek var yok değil.

Back
X