arkadaşlar nişanlımın abisi başka bi ülkede yaşıyor..abisiyle tanıştım kız arkadaşı da yanındaydı.kıza höt diyo istedıgını yaptırıyo bizimkıne de uyarıda bulunuyo caktırmadan boyle davrancan dıye.. tanıştığımız gün nişanlımla maalesef ki kavga ettık. sonunda ben gıdıyorum dedım kalktım ayaga.. nişanlım da otur yerıne dedı.daha bı sınırım bozuldu.. abisine döndüm bu daha önce de oldu ben sabrettım kardeşiniz tartışmayı bılmıyor ben şans dagıtıcısı degılım bu iş bittı dedım..
ayrılamadım tabı kı..ama abisi kırılmış kırgınmış...gıtmeleere kalkmışım o buyukmuş bi de ona bıttı demişim sevgılıme deseymışım neyseymiş..benım kı de dedı ben gerektıgınde özür diliyorum siizinkılerden sen de bırseyler yap o benım abım dedı ..kavga cıktı en sonunda ehh hadı dedım ..
bir sonrakı karsılasmamızda adam yüzüme bıle bakmadı..kız arkadaşına hediye verdım kız teşekkür etti o başka yerlere baktı...ne yani özür mü diliycem..off bu abi ortalık karıştıracak gibi.
ayrılamadım tabı kı..ama abisi kırılmış kırgınmış...gıtmeleere kalkmışım o buyukmuş bi de ona bıttı demişim sevgılıme deseymışım neyseymiş..benım kı de dedı ben gerektıgınde özür diliyorum siizinkılerden sen de bırseyler yap o benım abım dedı ..kavga cıktı en sonunda ehh hadı dedım ..
bir sonrakı karsılasmamızda adam yüzüme bıle bakmadı..kız arkadaşına hediye verdım kız teşekkür etti o başka yerlere baktı...ne yani özür mü diliycem..off bu abi ortalık karıştıracak gibi.