• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim,evliligi ve metresi

Bana şu da tuhaf geldi adam belli ki uzun süredir aldatıyor karısını. ev tutmuş hamile bırakmış kadını yengesi hiç mi açığını bulamamış.adam aldatmak konusunda uzmanlaşmış belli ki eşine yalan söyleyip durmuş eşi de inanmış güvenmiş o kocası olacak o adama.yazık gerçekten çok yazık.Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durum çok zor Allah yardımcısı olsun gelinin.:(

Arkadaşlar siz kadın haklarını,kadını savunmayı çok çok yanlış anlamışsınız. Kadın da bir insandır ve hata yapabilir. Yaptığı hataların bedelini ödemek zorundadır. Konu sahibinin abisi hatalı evet. Zaten ona gerekenleri defalarca söylemişler,vurmuşlar,kırmışlar ve eşinin duymasından çekiniyorlar. Ama diğer hanım kızımız, adamın evli olduğunu bile bile bir ilişki yaşıyor ve hamile kalıyor. Tabi ki aldıracak o çocuğu. Aklınızı mı yitirdiniz? Şeyma Subaşı Acun’dan hamile kalıp çocuğu doğurunca sizler değil miydiniz topa tutan? Hala metres diye ondan bahseden ve dile getirmeseniz bile içten içe ahlaksızlık diyen siz değil misiniz? Yok yazık olmuş yok bilmem ne diye gereksiz göstermelik vicdanlı rolü yapmayın ya. Doğmaması gerekiyordu o çocuğun elbette. Bu hikayese kimae kimseden daha fazla veya daha az suçlu değil. Adamla kadın aynı suçu işlediler. Defalarca uyarıya rağmen kız hala adamın peşini bırakmıyorsa dayağı hak ediyor tabi ki. Sizi aldatan kocalarınızın, sizi aldattığı kadını hiç evire çevire dövmek istememiş gibi konuşuyorsunuz. Konu sahibinin eline sağlık. Abinize de en büyük ders, mutlu yuvasının dağılması olacaktır. Bence abinizin eşine anlatın her şeyi. Hatta abiniz kendisi anlatmak zorunda kalsın. Eşi kendisi karar versin gidip gitmemeye. Bence boşansın tabi ki. Bu iğrençliğe daha fazla bulaşmasın.

Yok kandırılmış metres hanım ;) belki de gazozuna ilaç filan katmıştır. Bir haltı yiyen iki kişi ama biz yine metres severler olarak onun arkAsındayız. Belki zengin bir adamdır. Bir çocuk getirir iki gün nikahlı kalır sonra ohhh mis gibi gelsin nafakalar :) 17lik minik şeymalar dolaşıyor ortalıkta. Zengin hayat icin bir uğraş sonuçta!

Dusunuyorum da acaba kendi baslarina gelseydi boyle bir durum - yani aldatilsalardi, eslerinin metresine ev actigini ve bu metresten cocugu olacagini ogrenselerdi, acaba burada kastiklari duyarlari yasadiklari olayda da sergilerler miydi?

Yoksa klavye ile vicdan yapmak daha mi kolay?
Tabi ki klavye delikanlılığı :)
Kendi basına gelseydi emin ol adamın varını yoğunu alayım kadını da rezil edeyim derlerdi.

Suan hamileliğimin son günleri dualarımı kabul et Allahım su minnacık fetüsü olaydan bağımsız düşünmeyenlere sen cocuk nasip etme onun yerine kendini perisan edenlere cocuk nasip et amin..Abin nasıl yapmıs cocugu acaba bilgisizler mi cocuk öyle kolay ceketlede olmuyo cicim resmen kıza zina davası açılmalı abinede bosanma davası donuna kadar alsın siz bence bundanda korkuyosunuz yengeye nasıl sölemezsiniz ya

Ta
Tabi ki klavye delikanlılığı :)
Kendi basına gelseydi emin ol adamın varını yoğunu alayım kadını da rezil edeyim derlerdi.
tabikide bu normal kadına zina açılmalı adamın varı yoğu alınmalı yenge yalansız hayata başlamalı..ama biz masum bi bebekten bahsediyoruz hani su insanların senelerce sahip olamadığı Rabbimin ha deyince vermediği

Yorumlari okudumda ne kadar salak yorumlar yapilmis nerenizle okudunuz konuyu cok merak ediyorum..
Herkez bebege gunah demis yahu bebek dogsa daha buyuk gunah degil mi?boyle bir serefsiz adamdan bir coxuk daha olmasi gunah degil mi.o coxugun gelecegi hicbir sekilde olmayacakti.ayrica yasal sure 10 hafta.biz bunu gizli sakli yapmadik gittik bir hastaneye resmi olarak aldirildi.ayrica annem ona istemiyosa aldirmayacagini ama hic bir sekilde o cocuga kimsenin sahip cikmayacagini anlatti.ki dogru bir karar vermis ki abim bile bebegin alinmasi taraftariydi.
Simdi boyle bir bebegi dunyaya getirmek ne kadar dogru.ya sonrasi o bebegin dusecegi durum daha fena degil miydi?
Aile kolay kurulmuyor,abimin sevgilisi bebek olayindan sonra abimden cok nefret ediyo gibi duruyordu bebegime sahip cikmadi artik onu istemem dedi ve ailemden 15 bine yakin para alip yeni bir hayat kurmak istedigini soyledi.ailemde kiza uzuldugu icin ne istediyse yapti ve kizi gonderdik.Ama iki ay sonra cikip gelince isler cigrindan cikti evet sacini basini yolduk kizin olsa tine aynisini yapardik

Konu yorumlara kapatılmıştır.

Konuyu kapadım ama yapılan kötü içeriklere göre işlem yapıyorum, takdir edersiniz ki tüm yorumları okumak mümkün değil, gözden kaçmış rapor edilmemiş yorumlar varsa da umarım bildirirsiniz, yalnız konu tam olarak nedir, kim haklıdır kim haksızdır bilmiyorum okuyamadım ama doğmamış bebekle ilgili yakıştırmalar çok çirkin, bunu yazmadan geçmek istemedim, doğmamış hiçbir suçu günahı olmayan bir bebeğe ayıp yakıştırmalar yapınca toplumun ahlakı temizlendi mi? Ayıplar örtüldü, ahlak temizlendi, herkes pir-ü pak oldu mu bebeğe çirkin söylemleriniz sonrası?

Doğmamış bebeklerin üstüne yıktığınız, onları toplumca damgaladığınız için cami avlularına, konteynerlere, kurum önlerine kundaklı melekler bırakılıyor, çok şükür bugün de bir bebeğe ... dediğimiz için vicdanımız, ahlakımız, insanlığımız kurtuldu.

Back
X