Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benim erkek kardeşim. Bana yaptığı saygısızlıkları eşime de yaptı. Görüşmüyorum şuan, ne gereği var?
babanizin onun egosunu yok etmesi lazim ayagini denk almasi gerektigini falan soylemesi lazimegosu biraz fazla yüksektir. egosu okşandığı zaman iyidir ama onaylanmadığı karşı çıkıldığı zaman saldırganlaşıyor. iğneleyici kırıcı kelimeler kullanıyor
DİLE
Umarım bu yaptıklarını gün gelir de evlatlarına yapmazlar. çünkü kardeş olarak beni kahreden bu durum evladı kim bilir ne duruma sokar.
Deli midir nedir? Onun parasını mı harcadınız? Cimri mal mülk derdinde biri mi? Buzları eritip ne yapacaksınız, tekrar donmasın diye ömür boyu bu adamı mı pohpohlayacak, onun arzularına göre mi kendi hayatını çevireceksin?açıkcası bazen anlamakta zorlanıyorum onu. nedeni sorulduğunda çok fazla şey söylüyor. örneğin bundan 3 sene önce okulu dondur 1 sene kpss çalış dedi dondurmadım gittim bitirdim. masrafa soktun para harcadın. senin yüzünden sıkışıklık çektik falan dedi. yani onun söylediğğini yapmadığım için benimle 1 sene konuşmadı.
Deli midir nedir? Onun parasını mı harcadınız? Cimri mal mülk derdinde biri mi? Buzları eritip ne yapacaksınız, tekrar donmasın diye ömür boyu bu adamı mı pohpohlayacak, onun arzularına göre mi kendi hayatını çevireceksin?
Yarın 2. çoçuğu doğurma diyecek bir potansiyel var bu abide.
Hayır bu kadar sizi bir kalemde silen birine hala nasıl beni onu çok seviyorum, onsuz düğün olmaz diyorsunuz?
Beni de sevin valla ya![]()
Ben sizi şimdiden sevdim, o yüzden bu adama sizi yorar, üzer diyorum. Olduğu kadarına eyvallah de, olmadığını zorlama bence.haklısınız ama işte ben olduğu gibi seviyorum o olması istediği gibi olsun diyor. fark orada işte.. severim sizi de severim :)
Ben sizi şimdiden sevdim, o yüzden bu adama sizi yorar, üzer diyorum. Olduğu kadarına eyvallah de, olmadığını zorlama bence.
Onu da karısı yola getirir bir gün. Dengini bulur inşallah.
Benim abimle aramda cok kuvvetli bi bag vardi ama babam beni cok severdi.abimide hep doverdi.babam ozmanlar haftasonu annemle koye giderdi iki gun gelmezdi.hatta bazen bi hafta gelmezdi.abimde beni doverdi.biz yalniz kaldigimizda.dovdukten sonra yada doverken babami arardi hadi gel kurtar kizini die.cocukken dayak yemedim abimden ama 20 yasindan sonra dayak yerdim sebebi ben degildim babamin kuramadigi dengeydi.boylr durumlarda kardeslrr birbirne kin duyuyo.sonra ben evlendim abimle simdi normal hic bisey yasanmamis gibiyiz.evlendikten sonra duzelir canim merak etme.ayni evde iken kiymet bilinmio ama evlendigimde abim bi yil alisamamisti evlenmis olmama her gun msj atardi yada annem abin geceleri aglio sanki kardesim odalardan birinden cikacakmis gibi dermis.sikms csnini gelnek istemiosada zorlamamalesef ki öyle. BİRGÜN ANNEMİ ÇOK AĞLATMIŞTI KIZMIŞTIM ONA ANNEMİ BİR DAHA AĞLATMA ANNEMİN AĞLAMASINI SEVMİYORUM ÇOK AĞLATIYORSUN DEMİŞTİM. O DA BENDE SENİ SEVMİYORUM S.KTR GİT EVDEN DEMİŞTİ