• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim sevgilisini aldatıyor..

ben cok uzulerek soyluyorum boyle bısey yapmam.esımın face msn vs vs ne sıfresı varsa bılıyorum acıp bakmam.yapamam.gerekırse kendısıyle gorusurum.belkıde duzgun bır evlılıgım var o yuzden.esının kendını aldattıgını dusunse baksa hadı bıyere kadar ama abısıne karısması bence abes. bu benım fıkrım dıgerı sızın fıkrınız.burda ne cok ıhanet okuyoruz dımı artık sasırmıyoruz burdakı tum uyelerde onu soylemeye calısıyor hak vermıyor yada normal gormuyor.gonul ısterkı herkes mutlu olun kımse aldatılmasın ama yapıcak bısey yok ıste yapıyorlar.allah dogru yolu gosterır heralde onlarada.yanı sız soylenenlerı baya bır yanlıs anlamıs durumdasınız.ıyı geceler

evetevet karıştırmam yanlış ama oraya bakmasam bunu asla öğrenemezdim ve olayın çözümü için bşeyler yapma olasılığım olmazdı

Utku'ya katılıyorum. Diekatze abinin senin özeline girmesi, mesajlarını kontrol etmesini nasıl karşılarsın, hoşuna gider mi? Hadi cep telefonunu da buna katayım, konu içinde yok, ama bence bilgisayar ve cep telefonu kurcalanması arasında fark yok!
Diekatze sen dedektif misin, işini mi yapıyorsun?
Abinin bilgisayardan açıklarını yakalamaya uğraşacağına, kuşkuların olduğunda abinle oturup konuşabilirsin, düşüncelerini, duygularını öğrenebilirsin.
Eskiden bana gelen mektubu abimin okuyup anneme yetiştirdiğini hala bugün gibi hatırlıyorum, çok ağrıma gitmişti. Veya annemin günlüğümü (benim özelim :45: ) okuyup benim kuzenimle ilgili yazdığım gizli bilgiyi, kuzenimin annesine yetiştirmesi hala icimi acıtıyor.
Abin facebook'ta, msn'de yazışmalarını okuduğunu öğrenince ne düşünecek senin hakkında, bunu hiç düşündün mü? Aranız bozulsun diye mi uğraşıyorsun.
Lütfen sevdiklerimize, yakınlarımıza karşı açık, dürüst olalım, arkalarından iş çevirmeyelim diyorum. Seni kırmadığımı umarım.

Utku'ya katılıyorum. Diekatze abinin senin özeline girmesi, mesajlarını kontrol etmesini nasıl karşılarsın, hoşuna gider mi? Hadi cep telefonunu da buna katayım, konu içinde yok, ama bence bilgisayar ve cep telefonu kurcalanması arasında fark yok!
Diekatze sen dedektif misin, işini mi yapıyorsun?
Abinin bilgisayardan açıklarını yakalamaya uğraşacağına, kuşkuların olduğunda abinle oturup konuşabilirsin, düşüncelerini, duygularını öğrenebilirsin.
Eskiden bana gelen mektubu abimin okuyup anneme yetiştirdiğini hala bugün gibi hatırlıyorum, çok ağrıma gitmişti. Veya annemin günlüğümü (benim özelim :45: ) okuyup benim kuzenimle ilgili yazdığım gizli bilgiyi, kuzenimin annesine yetiştirmesi hala icimi acıtıyor.
Abin facebook'ta, msn'de yazışmalarını okuduğunu öğrenince ne düşünecek senin hakkında, bunu hiç düşündün mü? Aranız bozulsun diye mi uğraşıyorsun.
Lütfen sevdiklerimize, yakınlarımıza karşı açık, dürüst olalım, arkalarından iş çevirmeyelim diyorum. Seni kırmadığımı umarım.

kesınlıkle katılıyorum.madem bu kadar ıcınızı acıttı bu durum.durust olun karsısına cıkın abınızın ozrunuzude dıleyın dırek kendısıne sorun.olay dallanıp budaklanmasın.cunku bu duruma saglıklı cevap verecek tek kısı abınız.

çok üzüldüm sizin içinde o kızcağız içinde çok zor bi durum.abinizle konusun bence önce ima edin yoksa sen nerden öğrendin diye size cıkısabilir sizinde aranız acılmasın simdi.abinizin konusmalarından zaten o kızcağıza söyleyip söylememe kararı verebilirsiniz.o kızın yerine kendinizi koyun aynı şey sizin basınıza gelse bunu bilen yakınının size söylemesini mi isterdiniz söylememesini mi ? nasılsa kız bi seylerden süpheleniyo bekleyimde kendi bulsun diye beklemeyin bence.

Back
X