Kızlar gercekten cok mutsuzum yaklaşık 2 yıl önce ablam vefat etti kendini öldürdü bunu yazarken bile kendimi inanılmaz kötü hissediyorum tarifsiz.. O gün babamla konuşurken ben küçükken senin başka çocuğun var diye sanıyordum dedim neden dedi. Çünkü hep eve gec geliyodun dedim.benim zaten oğlum var dedi şok oldum şaka yapıyor falan sandım hatta güldüm baya sonra adını vereyimmi sinirlendim sonuçta kaç yaşıma gelmişim sinir oldum söyle, söyle başının etini yedim sinir olsun diye. Yeter dedi öyle bir şey yok tamam mı sus artık sonra olsaydı zaten ablamın cenazesine gelirdi dedim gözleri doldu eğer bizi tanısaydı gelirdi heralde bilmiyorum dedi. adını söyledi facebook, twitter araştırdım facebookta hesabını buldum bana o kadar çok benziyorki.. Gençken sevgililermiş kadın sonra evlenmiş ama o çocuk bilmiyormuş. Sakın mesaj falan atma dedi. Bilmiyorum belki ablamın yerine birini koymak istiyorum tanışmak istiyorum ama her şeyi allak bullak edebilirim. Annem öğrenir babamla sorun yaşarlar.. O öğrenir annesiyle sorun yaşar ama tanışmayı çok istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?