Abim yemek yerken tabağımı kırdı vurdu ama suçlu ben oldum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Dün akşam işten geldim biraz uyumuşum yemeğe kaldırdılar yeni uyandığım için salak gibi oluyorum .
Abim de işten gelmiş akşam yemeği yiyoduk (abim 27 yaşında ve yüksek bir mevkide çalışıyo ama hayatta en boş muhabbetleri yapan bi insan yemek sırasında ) bana maaşını almadın mı daha dedi yok dedim uyku semesi . Yanındaki kızda mı almamış dedi bende sanane onu sorcak kadar ne oldu yatar yarın bi gün elbet dedim sert bi sesle . Annemle ikisi başladı işte buna bişry sorulmaz da bu böyle de fln bende abimi sinir etmeye başladım . Salatanın önünden yiyodum burdan yeme diye çizgi çekti bende yemeye devam ettim böyle bi sınırlama olabileceğini düşünmüyorum dedim gülerek oda iyice sinirlenip kaşığı tabağıma vurup kırdı 4 5 kere koluma fln vurdu kaşıkla kolumu sıktı . Anneme seslendim annem gelip güldü adam yemek tabağını kırıyo sadece gülüp kimbilir nasıl çığrından çıkartmışsındır dedi abimde beni suçladı bende sen bu kadar sinsi bi insansın sevmiyorum ben seni dedim annemde daha abimi savunuyo anneme de senin anneliğini sorguluyorum ne kadar vicdansızsın adam dövdü beni resmen dedim . Ve dünyanın en suçlusu o lafları ettiğim için ben oldum en kötü benim ikiside konuşmuyo benle ne zaman abimle tartışsam annem savunmaya geçiyo bıktım bu ayrımcılığından annem sabah oğlunu öpüp gönderdi beni yolcu bile etmedi sizce benmi suçluyum sinirlenince kendimi tutamayıp ağır konuşuyorum ?

Yaşlar kaç acaba ?
Cidden çok saçmalık olmuş .Bence siz abinizi de kıskanıyorsunuz .
Çok şımarıksınız , umarım evlenmeyi düşünmüyorsunuzdur .

Sinirlerinize hakim olmayıp ailenizden uzaklaşmışsınız. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden tartışma çıkmış. Artık 5 yasında değilsiniz. Bence aradaki buzları eritin ve bir genç kız gibi davranmaya başlayın.

Çocuk musunuz? Okurken çocukluktan henüz çıkamamis olgunlasamamis 2 kişi gordum.

1- Sorulan soruya düzgün cevap vermeyi deneyebilirsiniz.

2- Çocuk gibi annenize şikayet etmeyi bırakmalısınız.

3- Böyle saçma konulardan kedi köpek dalaşına girmemeyi öğrenmelisiniz.

Sakince sorulan bir Soruya ters cevap verirseniz, ters davranışlar görmeniz kacinilmaz. Tabii ki şiddet yanlis. Ama siz tavrinizi degistirirseniz aileniz de degistirir bence. Deneyin.

Back
X