• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim..

Bende umut görmüyorum.ilaç verilse düzenli içmeyecek..içse kafasıan göre bırakacak daha beter etki yapacak..

Yahu psikoloji kötü insana napsın. Abinizde kişilik bozukluğu var yani halk arasında “Kötü insan “ ,ondan bi cacık olmaz. Kızın verilmiş sadakası varsa dönmez çekilecek çilesi varsa döner. Sen kendini kurtar.

zaten bir soz vardir; psikologa asil derdi olanlar degil de onlarin hasta ettikleri gider diye.. malesef bu hastalik genetik erkeklerde cikiyor. duzenli ilac kullanmalilar. Allah hepsine sifa versin.
Aynen öyle biz saglık lı insanlar 3 5 tane hastalık lı ruh yüzünden iyice delirdik ama genetik oldugunu bilmiyordum bunun şaşırdım ona

Sabah kavga ettik.beni aradı sürekli aradın mı vs diyip duruyodu.bende nası arayim dedigin küfürlerden ben utanıyorum özür dilemekten bıktım dedim.benden bu kadar utanıyosan benmke görüşme diye bi basladı.senin yedigin boklarıda biliyoruz dedi.benim şarteller attı.yok eşimle kavga etmelerimi söylüyo yok o düzeltmiş aramızı kaldıki ben asla konus aramızı yap demedim.snra bende artık dayanamadım bagırmaya cagırmaya basladım.benimle konusurken sözlerine dikkat et haddini bil oraya gelir sunu bunu yaparım lafları.bende dedim niye sen Allah mısın niye kedni bu kadar büyütüyosum dedim ne ölüme gel ne dirime gel bundan sonra senin gibi kardeşim yok dedi kapatttı.resmen ilişkilerinde yaptıgını banada yaptı.suan sabahın köründe deli gibi aglıyorum.resmen benimde pskoljimi bozdu.kızı aramak istemiyorum cnkü hayatını karartman istemiyorum.ve bu sebepten sildi beni......
Bence hazır fırsat bu fırsatken sizde uzaklaşın görüşmeyi kesin. Çevresindeki herkesi kaybetmeye başlayınca sorunun kendinde olduğunu görür. Affederseniz tekrar eder size karşı bu hareketlerine.
Allah sabır versin diyorum çok zor böylesiyle baş etmek

Kızlar bir derdim var.Abim 33 yasında suan görüştügü bir kız var onuda kaybedecek.hayatına cok fazla kız girdi cıktı.kimseye adapte olamıyor.herkesi kırıyor.cok agır küfürler ediyor.kafasında sürekli bişeyler kuruyor.bir dış sesi var sürekli kötü konusuyor.bu hayatına suan giren kızı babamla bile tanıştırdı.ciddilerdi baya ancak iki günde bir kavga ediyorlar.kafasnda sürekli aldatılma korkusu.herkes yalancı herkes aldatıyor.oysa kesinlikle böyle birşey yok kendini dolduruşa getirip küfürler ediyor.abartısız söylüyorum tam yarım saat sonra köpek gibi pişman oluyor.sırnaşıyor özürler diliyor kız affediyor.sonra yine devam.pskolga götüremiyoruz.napcaz bilmiyoruz.sadece ona karşı degil annemle bana karşıda öyle.kendisi hiç kin tutmuyor istiyorki karşımdakilere agzıma geleni saysamda bana kinlenmesin alttan alsın idare etsin.hangi kız dayanır buna? Şimdi bana ısrarla bizi barıştır diyor.ama ben kızı o kadar cok seviyorumki kimsenin basını yakmak istemiyorum.gelecekte daha kötü şeylere sebep olurum diye korkuyorum.biri abim diger mevzuda kızın hayatı.onun için cok üzülüyorum ne yapabiliriz.bu durumda olan tanıdıgınız falan var mı nasıl düzelir yaa?? Suan Hüngür hüngür aglıyo ama hakaretler ederken gözü hiç birşey görmüyo 😔😔
Hasta olduğunu kabul etmeli

Back
X