Abim...

sadecesev

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
19
0
16
İstanbul
Herkese Merhaba... Sorun Çok Sevdiğim Abim.Yaşı 32 Olmasına Rağmen Hala Yanlız... :(

Kızlar Abimin 3 Yıllık Bir İlişkisi 4 Yıl Önce Karşı Tarafın Terk Etmesiyle Bitti.Abim Her Seferinde Senden Başkası Olmaz, Olamaz, Senden Başkası İle Evlenmem Demesine Rağmen Bitmişti.( 1-2 Kez Telefon Konuşmalarına Şahit Olmuştum) Çok Peşinden Koştu Ama Olmadı O Başka Gönüllere Koştu.Evlendi Çocuğu Bile Oldu.Gayet Mutlu Mesut.

Ama Abim Öyle Değil Senden Başkası İle Evlenmem Diyince Ben İlk Başlarda unutur Gider Demiştim Ama Öyle Olmadı.Belki Onu Unuttu Ama O Zamandan Bu Zamana Kadarda Kimseyle Birlikte Olmadı.Bütün Arkadaşları Tek Tek Evlendi.Evlenen Her Arkadaşı Abimden Uzaklaştı Herkes Kendine Farklı bir Yol Çizdi.Herkes Çoluk Cocuğa Karışırken Abim Bu Hayatta Yanlız Kaldı.1-2 Sefer onunla Bu Konu Hakkında Konuşmak İstedim Olmadı Konuşmak İstemedi.

Annem İle Babam Ayrılar.Üzülerek Söylüyorum Her Ne Kadar Babam olsada Pek Hayrını göremedik.Heleki Ayrıldıktan sonra Tamamen Unuttu Gitti.Bu Ayrı Konu Kafanızı Şişirmiyeyim.Abim Ben Annem 3 Kişi Yaşıyoruz.Bize o Bakıyor.Maddi Olarak Bize Destek olan Sadece Abim ve Annemin Çok Az Olan Dul Maaşı.Ben Çok Aramama Rağmen İş bulamadım Halada Arıyorum.Abime Ne Zaman Evlenecen Diye Bazen Takılıyorum Ama Her Seferinde Benim Şu an Size Bakma Mecburiyetim Var Olmaz Allah Kaderimi Böyle Yazmışsa Benim Yapacak Hiç Bir Şeyim Yok Diyor.Her Şeyi Kadere Bağlıyor.Benim Kısmetim Ölüme Kadar Kapalı Diyor.Ama Şundan Eminimki Herkes Gibi Oda Birisiyle Mutlu Olmak İstiyor Size Bakmaya Mecburum Demesi Onun Bahanesi Bence.Ne Benim Nede Annemin Çevresi Maalesef Geniş Değil.Olanlarında Bir Çoğu Evlendi Yada Abime O Gözle Bakmıyorlar Vs.vs

Abimin Bu Durumuna Ben ve Annem Çok Üzülüyoruz.Kader Kısmet Diye Diye Yaşı Geldi Geçiyorda.Biz Bu İşi Ona bırakırsak Evde Kalacak.Benim Bu Konu Hakkında bir Şeyler Yapmam Lazım Ama Ne?Lütfen Kızlar Her Türlü Fikirlerinize İhtiyacım Var.Abimi Çok Seviyorum Onun Üzülmesine Gönlüm el Vermiyor.

Her Türlü Yoruma Yardıma Açığım...Şimdiden Çok tşkler...

Bu biraz nasip, birde abinin bakis acisi cok onemli.
Benim abinin yasinda bayan kuzenim var kendisi doktor.
Kiz evlenmeye yanasmiyor, geziyor tozuyor hayatini yasiyor.
Evlenipte napcam diyor, abinin secimine saygi duymak lazim.
Yerinde olsam bir an once is bulur,
ona yuk olmazdim, belki cesaretlenir, maddi anlamda biraz rahatlarsa.

belkıde kendını sızlere maddı açıdan bakmakla yükümlü hıssedıyordur ondan evlenmıyordur
Nasıp kısmet ışı ama cıdden, vardır bır bıldığı 32 yaşında koca adam
Bu yaştan sonra sızın konuşmanızla olacağını sanmıyorum

Tatlim abinin hic üstüne gitme ve üzme onuda o tarz konularla. Gönül isi bu, benim esimin bir akrabasida kiz oldugu halde 32 yasinda evlendi, sevdigini bulunca 1 yil icinde evlendi. Abinde öyle olacak, bir kizla tanisacak, tamam bu diyecek ve bakacaksinki yarim sene icinde nisandi dügündü olacakda bitecek.
Zaten abin erkek, istedigi zaman evlenir, kizda ister ayni yasta olur, ister daha genc olur, ister calisiyor olur, ister ev kizi olur.
Yani demek istedigim erkeklerin secenekleri daha fazla, abin 35 bile olsa, 25 yasinda kizla evlenir, ama kadinlarda öyle birsey yok iste.
Birde olay evlenmekle bitmiyorki, evlendikten sonra abinin cocuguda olur, eeee adam hakli, nasil gecindirecek hepinizi?
Birde gelin sizi istemezse, gör bak ozaman bu günlerinizi nasil mumla ariyorsunuz.

Tabiiki sen onun iyiligini istiyorsun, ama birak nasil istiyorsa öyle yapsin. O istese simdiye coktan bir kiz bulurdu, erkek adam, iki gece disarlarda gezse kimlerle tanisir kimlerle. Demekki oda ciddi birseyler olsun istiyor, gercek bir ask bekliyor.

Sana tavsiyem: Hazir abin size bakarken, sen kendi ayaklarinin üstünde durmaya bak bir an önce. Ne is olursa olsun, düzgün bir is´se maasi az da olsa gir calis, para biriktir.
Abinin omzundan biraz yükü al, ayrica öyle bir duruma gelki, gerekirse annenle sen kendi basinizin caresine bakabilesiniz.
Ve hepiniz icin hayirlisi olsun diye dua et.
Diyelimki abin uzaklardan bir kiz sevdi, evlendi gitti bambaska bir sehire, ozaman cok üzülürsünüz. Hepinizin hakkinda hayirlisi olsun, hem o mutlu olsun hemde siz, hep öyle dua et.

Allah karşısına hayırlısını çıkarsın arkadaşım.
Elbet vardır bir kısmeti , zamanı.
Arkadaşların dediği gibi size karşı sorumlu hissediyordur kendini.
Siz biraz toparlayınca durumu oda daha rahat düşünecektir.
Sadece unutamadığından olduğunu sanmıyorum.

herkese merhaba... Sorun çok sevdiğim abim.yaşı 32 olmasına rağmen hala yanlız... :(

kızlar abimin 3 yıllık bir ilişkisi 4 yıl önce karşı tarafın terk etmesiyle bitti.abim her seferinde senden başkası olmaz, olamaz, senden başkası ile evlenmem demesine rağmen bitmişti.( 1-2 kez telefon konuşmalarına şahit olmuştum) çok peşinden koştu ama olmadı o başka gönüllere koştu.evlendi çocuğu bile oldu.gayet mutlu mesut.

Ama abim öyle değil senden başkası ile evlenmem diyince ben ilk başlarda unutur gider demiştim ama öyle olmadı.belki onu unuttu ama o zamandan bu zamana kadarda kimseyle birlikte olmadı.bütün arkadaşları tek tek evlendi.evlenen her arkadaşı abimden uzaklaştı herkes kendine farklı bir yol çizdi.herkes çoluk cocuğa karışırken abim bu hayatta yanlız kaldı.1-2 sefer onunla bu konu hakkında konuşmak istedim olmadı konuşmak istemedi.

Annem ile babam ayrılar.üzülerek söylüyorum her ne kadar babam olsada pek hayrını göremedik.heleki ayrıldıktan sonra tamamen unuttu gitti.bu ayrı konu kafanızı şişirmiyeyim.abim ben annem 3 kişi yaşıyoruz.bize o bakıyor.maddi olarak bize destek olan sadece abim ve annemin çok az olan dul maaşı.ben çok aramama rağmen iş bulamadım halada arıyorum.abime ne zaman evlenecen diye bazen takılıyorum ama her seferinde benim şu an size bakma mecburiyetim var olmaz allah kaderimi böyle yazmışsa benim yapacak hiç bir şeyim yok diyor.her şeyi kadere bağlıyor.benim kısmetim ölüme kadar kapalı diyor.ama şundan eminimki herkes gibi oda birisiyle mutlu olmak istiyor size bakmaya mecburum demesi onun bahanesi bence.ne benim nede annemin çevresi maalesef geniş değil.olanlarında bir çoğu evlendi yada abime o gözle bakmıyorlar vs.vs

abimin bu durumuna ben ve annem çok üzülüyoruz.kader kısmet diye diye yaşı geldi geçiyorda.biz bu işi ona bırakırsak evde kalacak.benim bu konu hakkında bir şeyler yapmam lazım ama ne?lütfen kızlar her türlü fikirlerinize ihtiyacım var.abimi çok seviyorum onun üzülmesine gönlüm el vermiyor.

Her türlü yoruma yardıma açığım...şimdiden çok tşkler...

canım abinin durumu nekadar iyi bilmiyorum ama annen ve sen ikinizde bayansınız size bakarken şuan evlilik düşünceğini sanmıyorum sizi bırakamaz tek basınıza ee evlenirsede 2 eve bakma yükümlülüğü olucak oda zor olur gelin adayıda sizle oturmayı zaten istemez muhtemelen ayrıca abin bi darbe yemiş buyüzdende bukadar uzak. . .zamana bırak sende bi işe gir kendini toparla annenle geçindiğini görsün elin para tutsun zamanla oda kısmetini bulur gider

yorumlarınız İçin Tekrar Tşkler...

Dediğiniz Gibi Bize Bakmakla Yükümlü olduğunu hissettiği İçin Belki Böyle Diyor Ama Ben Eminimki İçinde Fırtınalar Kopuyordur Ama Bunu Bize Hissettirmiyor Canım Abim.İşte Bende Bu Duruma Üzülüyorum.Ben ve Annem Belki Onun Mutluluğuna engel Oluyoruz bizi Kahreden Bu İşte.Ayrıca Sizin Dediğiniz Gibi Hiç Bir Gelin Annemle Yaşamak İstemez Onun Hakkı.Şayet Ben İstemem Yani.

Yanlız Şöyle bir durum Söz Konusu.Benim Bir Birlikteliğim Var.1 Yılı Geçti İyide Anlaşıyoruz Nasipse Evlenecez İlerleyen Yıllarda.Görünen O Ki Ben Abimden Önce Evlenecem.Ben Gidince Annem Yanlız Kalacak.Abimi İyi Tanıyorsam Annemi O Halde Kesinlikle Bırakmaz.Bağrına Taş Basar Ama Bırakmaz.Böyledir Benim Abim Sadıktır dişine tırnağına Takar Hamallık Yapar Ama Anneme Bakar O.Şundan Eminim Kızlar Eğer Bir Gün Evlenirse Abim,( Zor görünüyor ) O Kişide Abimin Değerini Bilirse Abim O Kişiyi Ebediyen Mutlu Edecektir.Bunu Çok İyi Biliyorum...

Tmm Belki Ben Mutlu Olacam Ama onunda Mutsuzluğuna tuz biber Ekecem.Biliyorumki Bunuda Bana Hissettirmiyecek Benim Mutlu olmamı isteyecek Kendi Mutsuz olsa Bile.Ama Ben Bunu Bile Bile Nasıl Evlenecem Sevdiğim Kişi İle.Ewt Herkesin Hayatına Bir Yol Çizmesi Lazım Ama O Orada Annemle Yaşlanacak Diye üzülüyorum.Beraber Olduğum Kişiye Aslında 1-2 Çıtlattım Konuyu Annemle Yaşamak Filan Annemi Yanıma Alsak.Kesin Şartları Var Ne Benim Annem Ne Senin Annen Dedi.Olmaz Diyince Konuyu uzatmadım.Ama İleride Tekrar Deneyecem Olmaz Derse Benimde Elimden Bir Şey Gelmeyecek.

Hani Derler Ya 2 Ucu Boklu Değnek Aynen O Durumdayız.Benim Amacım ona Tekrar Bir Kişiyi Sevdirmek.Belki Sevince Fikirleri Değişir Evliliğe Bu Kadar Uzak Kalmaz Diyorum.Gerçekten Bir Çevrem Olsa Bulurdum Ona Ama.Bilmiyorum Yanlışmı Düşünüyorum Kızlar...

yorumlarınız İçin Tekrar Tşkler...

Dediğiniz Gibi Bize Bakmakla Yükümlü olduğunu hissettiği İçin Belki Böyle Diyor Ama Ben Eminimki İçinde Fırtınalar Kopuyordur Ama Bunu Bize Hissettirmiyor Canım Abim.İşte Bende Bu Duruma Üzülüyorum.Ben ve Annem Belki Onun Mutluluğuna engel Oluyoruz bizi Kahreden Bu İşte.Ayrıca Sizin Dediğiniz Gibi Hiç Bir Gelin Annemle Yaşamak İstemez Onun Hakkı.Şayet Ben İstemem Yani.

Yanlız Şöyle bir durum Söz Konusu.Benim Bir Birlikteliğim Var.1 Yılı Geçti İyide Anlaşıyoruz Nasipse Evlenecez İlerleyen Yıllarda.Görünen O Ki Ben Abimden Önce Evlenecem.Ben Gidince Annem Yanlız Kalacak.Abimi İyi Tanıyorsam Annemi O Halde Kesinlikle Bırakmaz.Bağrına Taş Basar Ama Bırakmaz.Böyledir Benim Abim Sadıktır dişine tırnağına Takar Hamallık Yapar Ama Anneme Bakar O.Şundan Eminim Kızlar Eğer Bir Gün Evlenirse Abim,( Zor görünüyor ) O Kişide Abimin Değerini Bilirse Abim O Kişiyi Ebediyen Mutlu Edecektir.Bunu Çok İyi Biliyorum...

Tmm Belki Ben Mutlu Olacam Ama onunda Mutsuzluğuna tuz biber Ekecem.Biliyorumki Bunuda Bana Hissettirmiyecek Benim Mutlu olmamı isteyecek Kendi Mutsuz olsa Bile.Ama Ben Bunu Bile Bile Nasıl Evlenecem Sevdiğim Kişi İle.Ewt Herkesin Hayatına Bir Yol Çizmesi Lazım Ama O Orada Annemle Yaşlanacak Diye üzülüyorum.Beraber Olduğum Kişiye Aslında 1-2 Çıtlattım Konuyu Annemle Yaşamak Filan Annemi Yanıma Alsak.Kesin Şartları Var Ne Benim Annem Ne Senin Annen Dedi.Olmaz Diyince Konuyu uzatmadım.Ama İleride Tekrar Deneyecem Olmaz Derse Benimde Elimden Bir Şey Gelmeyecek.

Hani Derler Ya 2 Ucu Boklu Değnek Aynen O Durumdayız.Benim Amacım ona Tekrar Bir Kişiyi Sevdirmek.Belki Sevince Fikirleri Değişir Evliliğe Bu Kadar Uzak Kalmaz Diyorum.Gerçekten Bir Çevrem Olsa Bulurdum Ona Ama.Bilmiyorum Yanlışmı Düşünüyorum Kızlar...

Abinize evlilik icin baski yapmayin.Bu isler kader kismet isleri eminim abinizin karsina sevebilecegi birisi ciksa evlencektir ayrica siz abinizden once evlenebilirsiniz bunda birsakinca yoktur,ayrica erkek arkadasinizada baski yapmayin evlenince annemi yanima almak istiyorum diye erkek arkadasiniz size deseki ben evlenince annemi yanima alacam dese sizin dusunceniz ne olur.

Abinize evlilik icin baski yapmayin.Bu isler kader kismet isleri eminim abinizin karsina sevebilecegi birisi ciksa evlencektir ayrica siz abinizden once evlenebilirsiniz bunda birsakinca yoktur,ayrica erkek arkadasinizada baski yapmayin evlenince annemi yanima almak istiyorum diye erkek arkadasiniz size deseki ben evlenince annemi yanima alacam dese sizin dusunceniz ne olur.

Doğru Söze ne Gerek.Ben Kabul Etmezdim.Haklısınız Ki Erkek Arkadaşım Zaten olmaz dedi artık hiç zorlamıyacam.
Baskı Değilde Onunda mutlu Olmasını İstiyorum.Bana Sanki mutsuz Hayattan sıkılmış gibi geliyor belkide ben yanlış anlıyorum bilmiyorum.abim ser verip sır vermiyor valla bu konuda...

Emin ol abin doğru olanı yapıyor.
Böyle yapmasa ya sen BDV ye konu açardın abim benimle ve annemle ilgilenmiyor diye.
Ya yengen EŞİ ve AİLESİ ne konu açardı 'eşim ailesine yardım ediyor diye'.
Allah kolaylık versin.

Bence abin kadınlara olan güvenini kaybetmiş.
Böyle erkeklerin sayısı hiç de azımsanacak gibi degil...

Ama kısmet, bir gün belki de evlenir...

Üzerine gitmeyin bence...

Dediğiniz Gibi Yapacam.Bırakacam Kendi Haline.Ama Eminimki Hiç Bir Şey olmayacak :(
Zaman Her şeyin ilacıdır derler.Bakalım abim için ilaç olacakmı...

Evlilikkonusunu surekli acmak

Abini sadece uzecektir

Bence sessizce dua edip hayirlisini dilemek

Allah korusun

suanki mutlulugunuzamuhtac olabilecek seylerde yasayabilirdiniz

Rabbim neylerse guzel eyler

Hayirli es dileyin dogru zmanda gelen

Back
X