- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Abimi biraz anlamak zor.Zor insandir.
Şimdi bundan yillar önce babam ve abim bir üç ailelik ev aldilar. O zamanlar abimin birikmişi olmadiği için babam önden bir miktar nakit verdi kalanida beraber kredi çektiler.
Biz almanyada yaşiyoruz ,burda ev sahibi olmak türkiyeden çok çok zor.
En erken yirmi senede borcu bitiyor.
Bu ev zamaninda 220.000€ alindi.
Dairelerin birinde babam ve annem ve birinde abim ve ailesi ve biri kiradaydi.
Babam evin bankasina abime vekalet vermişdi .Abim evi gelirine giderine bakiyordu.Bizler malesef çok şahit olduk abimin kirayi kendi cebine attipta,babama kiraci bu ay ödemedi dediğine.
Yada tamiri olur usta çağrilir nasil olursa babamin payi herzaman abiminden yüksektir.
Yillardir biz susduk , babasidir oda farkinda kendileri haletsin diye.
Babam bana geldi bir mekupla ,krediyi
kapatmak için son taksit bildirmişler.
Bu aslinda beraber alinan kredi olduğ icin ikisi yariyari ödeyip kapatilmasi gerekiyor.
Fakat abim demişki bendende ayri ödeme istiyorlar,onu sen yalniz öde demiş.
Asil konu abim babamizi kazikliyor dolandiriyor.
Birde babam emekli yaşli adam,yakinda 78 yaşina girecek.
Kesin artik yaşlandi parayi ne edecek diye paralari hep kendi kontosuna aktariyor.
Bu durumda ben neyapacağim?Babam bana konuyu acti ,kizim tam ne oluyor öğren dedi.
Abime bildiklerimi söylesem hem bana hem babam küfür eder.Birde ev eski sürekli tamirat bakim gerekiyor bu sorunlarlada babami yalniz birakir.
Benim eşiminde haberi var(yeni olayi ben daha söylemedim) ve abimden soğudu.Ona hiç bir konuda güvenmiyor.Bazen konuşma tarzi beni kiriyor ,birşey söyliyemiyorum.Onun için bu olayi eşime anlatmasam diyorum.
Keske babam bize bunu açmasaydi
ama oda bunalmiş kendini kaziklayan oğlu.
Şimdi bundan yillar önce babam ve abim bir üç ailelik ev aldilar. O zamanlar abimin birikmişi olmadiği için babam önden bir miktar nakit verdi kalanida beraber kredi çektiler.
Biz almanyada yaşiyoruz ,burda ev sahibi olmak türkiyeden çok çok zor.
En erken yirmi senede borcu bitiyor.
Bu ev zamaninda 220.000€ alindi.
Dairelerin birinde babam ve annem ve birinde abim ve ailesi ve biri kiradaydi.
Babam evin bankasina abime vekalet vermişdi .Abim evi gelirine giderine bakiyordu.Bizler malesef çok şahit olduk abimin kirayi kendi cebine attipta,babama kiraci bu ay ödemedi dediğine.
Yada tamiri olur usta çağrilir nasil olursa babamin payi herzaman abiminden yüksektir.
Yillardir biz susduk , babasidir oda farkinda kendileri haletsin diye.
Babam bana geldi bir mekupla ,krediyi
kapatmak için son taksit bildirmişler.
Bu aslinda beraber alinan kredi olduğ icin ikisi yariyari ödeyip kapatilmasi gerekiyor.
Fakat abim demişki bendende ayri ödeme istiyorlar,onu sen yalniz öde demiş.
Asil konu abim babamizi kazikliyor dolandiriyor.
Birde babam emekli yaşli adam,yakinda 78 yaşina girecek.
Kesin artik yaşlandi parayi ne edecek diye paralari hep kendi kontosuna aktariyor.
Bu durumda ben neyapacağim?Babam bana konuyu acti ,kizim tam ne oluyor öğren dedi.
Abime bildiklerimi söylesem hem bana hem babam küfür eder.Birde ev eski sürekli tamirat bakim gerekiyor bu sorunlarlada babami yalniz birakir.
Benim eşiminde haberi var(yeni olayi ben daha söylemedim) ve abimden soğudu.Ona hiç bir konuda güvenmiyor.Bazen konuşma tarzi beni kiriyor ,birşey söyliyemiyorum.Onun için bu olayi eşime anlatmasam diyorum.
Keske babam bize bunu açmasaydi
ama oda bunalmiş kendini kaziklayan oğlu.
Son düzenleme: