Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66
Aynı evde yaşatıyor da çok mutlu olanlar var, sayıları azda olsa.
Hayırlısı olsun abimizin hakkında.

Olmadı yanyana ev tutulur. Evlenir neden evlenmesini ki nasibi varsa insaallah.

Abin bir gün elbette evlenecek. Ama o gün yani gelin geldiğinde, kontrolü eline al ve abinle anneni aynı evde sakın oturtma. Kendin annene rahat gidip gelemezsin, annenin de huzuru olmaz... Tabi ki abinlerin de. Abinin işi gücü var kafana takma bence

Olmaz değil tabikide evlenir kabul edenlerde olur elbet ama ben beraber yasayan biri olarak gerçekten çok zor diyorum evliliginden bisey anlamiyo insan bas basa vakit geçirmek istiyosun yok esim annesini evde bırakıp gidince morali olmaz genelde beraber gitsek benim gönlüm olmuyo ha şöyle cogunlukla ben derim gel diye sende sklma derim ama basbasa çıkıp bişeyler yapmak istemiyo esim ici rahat etmiyo belliki her halurkarda ben yipraniyorum seygisizlik etmemek için kendi kendimi yiyip bitiriyorum daha nelerr neler gercekten çok zor çok annende yıpranır tek gelin degil ha diceksin yanlız ne yapsın evde kimse istemez bana sorsan bende ayıramam evimi kb yok vicdanim el vermez ama anlattiklarimda aci bi gercek velhasil iki ucu boklu degnek abine çok is dusuyo evlenince

Anlasacagi biri olur elbet neden olmasin kader kismet bu isler yasi genc daha bu kadar harap etmene gerek yok kendini 40 yasinda ikinci evliligini yapan insanlar var herseyin hayirlisini dileyin

Boş boş kavga çıktı burada.ortada ne gelin ne de damat var bir varsayım üzerinden muhabbet dönüyor. Konu Sahibi bu işler kısmet işi. Olur da abinin evlenecek bir kız bulursa ki 30 yaşından küçük Kore bir Ceylan olur o da kv ile ayni evde kalmak istemez anneniz diretse bilr abiniz asik oldugu korpe ceylani tercih edecektir. O yüzden bu tartışma burda bitmiştir bence. Dağılalim kızlar:halay:
+1

Abinin nasıl iyi biri, annenin de iyi bir kv olduğunu anlatmissin hep :) bir sorun göremedim acikcasi niye evlememesin ?

Sanki burdanbir aday bulmak istemişsin gibi geldi bi an :KK70: öyle olmayabilir tabi de
Valla bende aynı şeyi düşündüm de yazmadım :KK70::KK70:

burda yaşı geçkin bekarlar var.
Sanki kaynanayla da oturabilirler. O raddeye gelenler oluyor
O 'yaşı geçkin' bekarlar Nasıl bir toplum baskısı görüyorlar acaba.
'O raddeye gelen' arkadaşlara sesleniyorum:gelmeyin, tünelin bu ucu bombok Bi yere çıktı:halay:

çünkü alışmamış pazar çarşıyla alakası olmamış ya babam almış büyüncede abimler.

Anneniz uzaydan mı geldi ne demek alışmamış carsı pazara sacmalık ve nefret ediyorum boyle oglunu dusunmeyip kendi için bencillik edip oglunu muzmin bekar olmaya mahkum eden kadınlardan..Ogul anaya kul veya koca olarak dogurulmuyor. Yok yalnız kalamaz yok carsıya gidemez iyi yani kendi için dogurmus oglunu...Yazık değil mi bir erkek evlada eşi öldü diye tüm yükü yükleyip aile kurmasını engellemek..Obur dunyada hesabını nasıl verecek anneniz bunun..Bir annenin gorevlerinden biri de evladını yuva sahibi yapmak veya en azından engel olmamaktır..Muhafazakarmıs ta damadının evinde kalamazmış..Ne yani annesine bakan evli kadınların o annelerinin dini zayıf ta ondan mı kalıyorlar kızlarında...Bu kadar duskunse biraz sende biraz oglunda kalır tum yuku bekar diye oglana yukleyip te ondan sonra evlenemiyor demenin manası ne...

40 yasına gelsin annesiyle yasayan evlenmemiş erkek olsun sonra...Cok kızıyorum sizin gibilere ve hesabını veremezsiniz bunların..Evlense de yakasından dusmezler ogullarının sanki kocası...

Back
X