- 3 Ağustos 2019
- 2.180
- 5.193
- 158
- 39
- Konu Sahibi beklenenan41
Konunuzu bilmiyorum ama özledi iseniz hemen arayın belki yarın çok geç olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ya benimde var erkek kardeşim de küçük ama daha tam sopalık ergenlerden. sizin kardeşiniz büyük olmalı sanırım.Bende de erkek kardeşim var böyle adım attıkça ağzıma etti şimdi uzak olsun iyi olsun diyorum kafam almıyor artık.
33 yaşında. Bu terbiyesizlikleri ergenlikten başladı sonra büyüyerek devam etti o yaşlarda çözmeye çalışınAyy ya benimde var erkek kardeşim de küçük ama daha tam sopalık ergenlerden. sizin kardeşiniz büyük olmalı sanırım.
Ne tür terbiyesizlikler bahsediyorsunuz örneğin33 yaşında. Bu terbiyesizlikleri ergenlikten başladı sonra büyüyerek devam etti o yaşlarda çözmeye çalışın
Üstümüze yürüme, sinir krizleri,aynı evin içinde aylarca yıllarca kesmeler, hepimiz ona hizmet etmek için varız sanıyordu. Klasik fazla pispislanan erkek çocuk annem çok erkek evlatcidir. O süreci yonetemedi en çok ben çektim beni çok kıskanıyordu varlığım bile batiyordu. Şimdi fırsatını bulunca gene yaptığı için görüşmüyorum çekemem annem adam edemedi kendi uğraşsın.Ne tür terbiyesizlikler bahsediyorsunuz örneğin
Yanlış anlamadım dimi 33 yaşında ve evde sizi kesiyor sapik tavırları var yani. Peki siz kaç yaşındasınız ayıp olmazsaÜstümüze yürüme, sinir krizleri,aynı evin içinde aylarca yıllarca kesmeler, hepimiz ona hizmet etmek için varız sanıyordu. Klasik fazla pispislanan erkek çocuk annem çok erkek evlatcidir. O süreci yonetemedi en çok ben çektim beni çok kıskanıyordu varlığım bile batiyordu. Şimdi fırsatını bulunca gene yaptığı için görüşmüyorum çekemem annem adam edemedi kendi uğraşsın.
Bunları ergenken yapıyordu 14 15 yaşında kesme yok şiddet yok ben evliyim 10 senedirYanlış anlamadım dimi 33 yaşında ve evde sizi kesiyor sapik tavırları var yani. Peki siz kaç yaşındasınız ayıp olmazsa
Şimdi fırsatını bulunca gene yaptığı için diye yazdınız da o yüzden sordumBunları ergenken yapıyordu 14 15 yaşında kesme yok şiddet yok ben evliyim 10 senedir
Küsüyor,trip atıyor, durup dururken sinirleniyor saygısızlık yapıyor 33 yaşındaki bir yetişkinin bunları yapması pek normal değil bana göreŞimdi fırsatını bulunca gene yaptığı için diye yazdınız da o yüzden sordum
Ama yaşasaydı da halen küstünüz bencehatalı siz de olsanız abiniz de olsa madem gereksiz bir mevzu siz adım atın
bakın ben 4,5 sene önce abimi çok ani bir şekilde kaybettim ve vefat ettiğinde biz küstük, kendimi haklı görüyordum o konuda güya ama şu anda o kadar önemsiz geliyor ki gözüme, kafamı duvardan duvara vursam yeridir diyorum bazen
Rabbim sizlere uzun ömürler versin![]()
Benle aynı yaştaymış şu an. Söylediğin gibi hiç normal değil insalllah ilgilenen olurda ruh sağlığına kavuşur.Küsüyor,trip atıyor, durup dururken sinirleniyor saygısızlık yapıyor 33 yaşındaki bir yetişkinin bunları yapması pek normal değil bana göre
Bu karakteriyle alakalı ben kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum annem hala tapar kardeşime onun bu erkek çocuk sevdası yüzünden böyle oldu zaten ne diyimBenle aynı yaştaymış şu an. Söylediğin gibi hiç normal değil insalllah ilgilenen olurda ruh sağlığına kavuşur.
haklısın bak bizde de yaşanıyor bırak benim oğluşumu lafları, kayırmalar görmezden gelmeler ne ararsan varBu karakteriyle alakalı ben kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum annem hala tapar kardeşime onun bu erkek çocuk sevdası yüzünden böyle oldu zaten ne diyim
Aslında çok haklısın biliyo musun ben çok küçük gördüğümden yumuşuyorum annemde laf etme dokunma dedikçe tam sizin söylediğiniz noktaya gelebilir ilerdeBu karakteriyle alakalı ben kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum annem hala tapar kardeşime onun bu erkek çocuk sevdası yüzünden böyle oldu zaten ne diyim
Disiplin vermeniz lazım tepenize çıkarırsanız indiremezsiniz anneniz yanlis yapıyor bir de sizin değil annenizin bunu yapması lazım ben annemi suçluyorum çok yüz verdi böyle olduAslında çok haklısın biliyo musun ben çok küçük gördüğümden yumuşuyorum annemde laf etme dokunma dedikçe tam sizin söylediğiniz noktaya gelebilir ilerde
Kardeşimin tek bi sorunu var sadece yaşı gereği kendini keşfetti işte karşı cinse merak saldı. Ama bunla alakalı yemediği nanede kalmadı zaten. Annem kadar olmasada bebekliğinden beri ikinci annesi gibiyimDisiplin vermeniz lazım tepenize çıkarırsanız indiremezsiniz anneniz yanlis yapıyor bir de sizin değil annenizin bunu yapması lazım ben annemi suçluyorum çok yüz verdi böyle oldu