Abimin evli bir arkdsi var bize yakin bir ilde yasiyorlar 5 6 defa geldiler yatili kaldilar.Arkadasinin esine A diyelim.A ya onlrn sehrnde akrabmn dugunu oldgu icin gtmistik bi gece onlrda kaldik.Surekli bilmis ama dusuncesiz davranislri var.benim rahtsz oldugum bisuru olay var tabi.O gece bayan olarak beni ayri bir odada yatrmsni beklrken ,abimin yatagini baska bi odaya, benide kapisi vs.olmyn lavaboya yada mutfaga biri gtse gorebelecgi salona serdi ben odada sen burda yat dedi ben de abim burda yatar ben odada dedim, bana sabah kahvlti hazirlicag icin salonda abimin sesten rahtsz olucgni soyledi cok dusunceli A...bu arada aile apartmnnda yasiyo altkatta kaynansi, karsida eltisi.ertesi gun oldu esi biyere gtti hatrlmyrm abimde altkata kaynasna indi abimi severler.ilk defa gttim yer olmsna ragmen ,bana dediki sevgililri bulustrcaz kimseye soyleme, 40 li yaslrda bi bayan geldi kiziyla tavrlri bni rahtsz etti orda ustelik misafrm sikildim abimin yanina inmk istedim altkata,nere gdiyosun canim olmaz deyip onume durup baya yapili bu arada, gozlernde tehdit ifadesyle omzuma bastrip beni ite ite otrttu,buarada abimn yanina gdicem diyorum ama birakmiyo.biraz sonra adam geldi ikiside isyernden arkdsymis A'nin.biraz otrrdulr yanmzda sonra sevgilelr yalnz kalsn dediler yatak odasna gectiler,15 dk.kadar kaldilr icerde ciktilr.ama bu arada kimseye soylemicksn die baski yapiyo.sonra kapi caldi kayinperi kaynansi geldi,saniyesinde kivirdi, bayan arkdsm esi ve cocuklri diyeAnldimki bu sekilde yakalnma ihtimali oldg halde gizli islr cevrmektn bi haz aliyo.bana yaklsimi zaten dengesizlik.