- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
AminAbim gençliğinden beri hic hesap kitap bilmez. Eline ne gecerse harcar sonra milletten dilenci gibi surekli borc ister. Annem babam yıllardır bunun borcu harcıyla ugrastılar. Evlendi barklandı yine aynı. Tencere kapak ilişkisi karısı da bunun kafasında. 3 kurus maasa calısir karısı surekli esya yeniler borc takarlar saga sola bıktık usandık artık. Kac kere benıde aradı kredi cek diye ben cekmedım. Annem babamda her ıstedıgını yapan insan degıller .Ötekı kardeslerım akıllılar bu nerden turedi bilmiyorum. Babamı kandırmıs yine bir suru kredi çektirmiş napacaz bununla bilmiyorum. Duydum çinlendım iyice artık yuzsuzleşmişler lafta tesır etmiyor. Buda anne babamın imtihanı herhalde. Allah ne verırıse hayırlısını versin
Ailenizin dur demesi gerekiyor.. aileniz yuz verirse onlarda devam eder tabi.. arkalarini toplayan var nede olsa..Abim gençliğinden beri hic hesap kitap bilmez. Eline ne gecerse harcar sonra milletten dilenci gibi surekli borc ister. Annem babam yıllardır bunun borcu harcıyla ugrastılar. Evlendi barklandı yine aynı. Tencere kapak ilişkisi karısı da bunun kafasında. 3 kurus maasa calısir karısı surekli esya yeniler borc takarlar saga sola bıktık usandık artık. Kac kere benıde aradı kredi cek diye ben cekmedım. Annem babamda her ıstedıgını yapan insan degıller .Ötekı kardeslerım akıllılar bu nerden turedi bilmiyorum. Babamı kandırmıs yine bir suru kredi çektirmiş napacaz bununla bilmiyorum. Duydum çinlendım iyice artık yuzsuzleşmişler lafta tesır etmiyor. Buda anne babamın imtihanı herhalde. Allah ne verırıse hayırlısını versin
Bizde de var. Hiçbirşey yapamazsınız.Abim gençliğinden beri hic hesap kitap bilmez. Eline ne gecerse harcar sonra milletten dilenci gibi surekli borc ister. Annem babam yıllardır bunun borcu harcıyla ugrastılar. Evlendi barklandı yine aynı. Tencere kapak ilişkisi karısı da bunun kafasında. 3 kurus maasa calısir karısı surekli esya yeniler borc takarlar saga sola bıktık usandık artık. Kac kere benıde aradı kredi cek diye ben cekmedım. Annem babamda her ıstedıgını yapan insan degıller .Ötekı kardeslerım akıllılar bu nerden turedi bilmiyorum. Babamı kandırmıs yine bir suru kredi çektirmiş napacaz bununla bilmiyorum. Duydum çinlendım iyice artık yuzsuzleşmişler lafta tesır etmiyor. Buda anne babamın imtihanı herhalde. Allah ne verırıse hayırlısını versin
Katılıyorum. Maalesef olmuyor. Kendilerini rezil ediyorlar gene akıllanmıyolar.Ailenizin dur demesi gerekiyor.. aileniz yuz verirse onlarda devam eder tabi.. arkalarini toplayan var nede olsa..
Her ailede bir kara koyun var demekki. Aynısı bizim sülalede de var. AMCAM. Gençliğinden beri hesabı kitabı yok. İçki, kumar herşey var. Evli iki çocuk babası (53 yaşında) utanmazın önde gideni. eve bir kuruş getirmez. kendi parasını kumarda harcar. Sonra eve gelince yemek bekler. Eşi yanımızda yıllar önce demişti. eve para getirene bu evde yemek var diye. sofraya oturmasıyla kalkması bir oluverdi. Babası yıllarca borçlarını ödedi hapse düşmesin diye. 20 yıl önce bir ev parası yedi kumarda. sahte imza ile senet imzalamış. neler neler. Bizden uzak allaha yakın olsunlar. Ama olan ana babaya oluyo işte. hala hala hala borçlarını kapatırlar. eşi zaten kendisi çalışıyor çocuklar çalışıyor. herkesin kendi parası. eve bir uyumaya gider bu asalak amcam. ona yemek bile vermiyor ki çok doğru yapıyor. acınası bir durumdan çıktı komik olduğuna inanıyorum.Abim gençliğinden beri hic hesap kitap bilmez. Eline ne gecerse harcar sonra milletten dilenci gibi surekli borc ister. Annem babam yıllardır bunun borcu harcıyla ugrastılar. Evlendi barklandı yine aynı. Tencere kapak ilişkisi karısı da bunun kafasında. 3 kurus maasa calısir karısı surekli esya yeniler borc takarlar saga sola bıktık usandık artık. Kac kere benıde aradı kredi cek diye ben cekmedım. Annem babamda her ıstedıgını yapan insan degıller .Ötekı kardeslerım akıllılar bu nerden turedi bilmiyorum. Babamı kandırmıs yine bir suru kredi çektirmiş napacaz bununla bilmiyorum. Duydum çinlendım iyice artık yuzsuzleşmişler lafta tesır etmiyor. Buda anne babamın imtihanı herhalde. Allah ne verırıse hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?