• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ile anlaşamıyorum.Evlendiği günden beri, benimle zıt düşünceler içinde..

Biraz haddinden fazla kafaya takıyorsunuz.
Bu kadar durumu dert etmek bakın sizi yıpratmış.
Hani biraz daha dert ederseniz sorunlu sizmiş gibi görünmeye başlarsınız haberiniz olsun.

kardesim Allah askina bu konudan siyir kendini.. kendine zarar veriyosun... kucuk cocuga ne soylenirse onu yapar.. sen gorevlerini yaptigin surece o ne derse desin.. o zehrini akitiyosa Allah buyuktur.. hic kimsenin ahi yerde kalmaz. bu kadar olur olmaz seylerden yipratma kendini nolur..

ayrica konusmaya calis sirf Allah icin yap bunu.. gunah olmasin diye.. duvarinida or eskisi gibi olmadigi anlasin biseylerin.. baskada bisey yapmana gerek yok zaten.. o kimki.. siradan senin benim gibi biri...

uzman tavsiyesi olmadan hap kullanma kardesim.. cunki her hap herkes icin degildir.. ayric kalbindeki rahatsizlik stresten dolayi.. oyle hissediyosun..bisilerle ilgilen.. yegeninde dese kim ne derse desin bi kulagindna girsin oburnden ciksin:) o cocuk oylede dese ama ben seni cok teviyooom de op yanagindan:)

Canım haklısın cok hemde haddinden fazla takıldım konuya fakat cok zarra werdi bana şmdi cıkıyor eskiden alttan aldııgm şeyler.neden bilmiyorum kafayı yicem normalde cok takmam ben bişiyi kafama ya!! Kendimden bıktım usandım cidden. canım konusmamak en güzeli ben onunla konusmayınca benm hakkmda yorum yapamıyor abimlern yanındada abimle ilgileniorm yada cocukla. ama ona bi güler yüz yada konusuncaa patavatsızlıgı ele alıo ve akıl hocalarım var dio annesi ve komsusu bnlarda. görseniz konusmamam yada kızmam umrunda bile deil. hiç hemde.

Biraz haddinden fazla kafaya takıyorsunuz.
Bu kadar durumu dert etmek bakın sizi yıpratmış.
Hani biraz daha dert ederseniz sorunlu sizmiş gibi görünmeye başlarsınız haberiniz olsun.

Neden bilmiyorum tatlım atamadım gitti kafamdan bu belayı. neden böleyim biliomsn cok beklentilerm vardı gelecekten. süper bi yengem olucaktı gezip eglencektk arkadascasına. gecen bi magazaya gittim bi baktm yenge-görümce olan ikili bi iilerr ööle onları izlemişim. okdr hosuma gttiki ama ben bnu karsıma alıp konussam bile ii olalım die 2.gün aynı. kalbimin agrısı stresten fkt fazlalastı işte korkuorm insanın elndende gelmio bazen takıntı.

Neden bilmiyorum tatlım atamadım gitti kafamdan bu belayı. neden böleyim biliomsn cok beklentilerm vardı gelecekten. süper bi yengem olucaktı gezip eglencektk arkadascasına. gecen bi magazaya gittim bi baktm yenge-görümce olan ikili bi iilerr ööle onları izlemişim. okdr hosuma gttiki ama ben bnu karsıma alıp konussam bile ii olalım die 2.gün aynı. kalbimin agrısı stresten fkt fazlalastı işte korkuorm insanın elndende gelmio bazen takıntı.
Neden onu hayatinin merkezine koyuyorsun????:31:
Konunun cogunu okudum ve bu insanin aslinda senin verdigin degerin cok altinda oldugunu dusunuyorum ,tum arkadaslarda hemen hemen ayni seyleri yazmis sana ..
Bak canim daha cok gencsin ,hayatta hicbirsey bu guzel yillarini sana geri getiremez sence bukadar basit bir insani kafaya takipda guzelim yillarini zehir etmeye degermi?

Bu insanin senin yaninda olmasi bukadarmi onemli ?:68:
Ablalarim var diyorsun ,neden onlarla bu duyguyu yasamiyorsun ,sonucda onlar senin kardesin ,bazen baziseylerin uzerine gitmemek gerekli ,sen istedigin seyin olmayacagini anlamissin ,o kisi buna degmeyecegini gostermis ,daha neyin uzuntusunu yasiyorsun?
Onu artik hayatinin merkezinden cikar ve gencliginin tadini cikartmaya basla ,herkez yerinde sagolsun de ve gec dusunme ,takilma ,kendinide bukadar harab etme..
Oncelikle sana tavsiyem bize anlattiklarini abin basta olmak uzere tum aileni bir araya getirip onlarada neler hissettigini ve budurumun senin pisikolojini nasil etkiledigini anlatman gerekiyor ..
Ailen hala bu konuda bir rest cekemiyorsa ozaman sen restini cek hemde herkezin icinde ve olayin bundan sonrasinda hicbirseyi kafana takma ..
Kendine bak hayatini yasa ve onun seviyesine dusmeden devam et..
Bir diyer tavsiyemse bir pisikolaga git ve icini bosalt biraz yardimla budurumdan hemen siyrilacagina eminim ..
Unutma hayat senin icin daha yeni basliyor boyle gereksiz insanlar daha karsina cook cikacak herbirini tek tek kafana takarsan bu hayat sana zindan olur bunu unutma ...:20:
Sevgiyle kal canim..
:71:

Neden onu hayatinin merkezine koyuyorsun????:31:
Konunun cogunu okudum ve bu insanin aslinda senin verdigin degerin cok altinda oldugunu dusunuyorum ,tum arkadaslarda hemen hemen ayni seyleri yazmis sana ..
Bak canim daha cok gencsin ,hayatta hicbirsey bu guzel yillarini sana geri getiremez sence bukadar basit bir insani kafaya takipda guzelim yillarini zehir etmeye degermi?

Bu insanin senin yaninda olmasi bukadarmi onemli ?:68:
Ablalarim var diyorsun ,neden onlarla bu duyguyu yasamiyorsun ,sonucda onlar senin kardesin ,bazen baziseylerin uzerine gitmemek gerekli ,sen istedigin seyin olmayacagini anlamissin ,o kisi buna degmeyecegini gostermis ,daha neyin uzuntusunu yasiyorsun?
Onu artik hayatinin merkezinden cikar ve gencliginin tadini cikartmaya basla ,herkez yerinde sagolsun de ve gec dusunme ,takilma ,kendinide bukadar harab etme..
Oncelikle sana tavsiyem bize anlattiklarini abin basta olmak uzere tum aileni bir araya getirip onlarada neler hissettigini ve budurumun senin pisikolojini nasil etkiledigini anlatman gerekiyor ..
Ailen hala bu konuda bir rest cekemiyorsa ozaman sen restini cek hemde herkezin icinde ve olayin bundan sonrasinda hicbirseyi kafana takma ..
Kendine bak hayatini yasa ve onun seviyesine dusmeden devam et..
Bir diyer tavsiyemse bir pisikolaga git ve icini bosalt biraz yardimla budurumdan hemen siyrilacagina eminim ..
Unutma hayat senin icin daha yeni basliyor boyle gereksiz insanlar daha karsina cook cikacak herbirini tek tek kafana takarsan bu hayat sana zindan olur bunu unutma ...:20:
Sevgiyle kal canim..
:71:

saol cnm sende sevgiyle kal her daim.. yazdıklarının her kelimesi dogru ben artık radikal kararlar almaya basladım. takmamaya gayret gösterdm. daha olumlu oluo hersey fazla muhatap olmaynca. aileme gelince onlar o konuda hiç deişmez

Kızlar bunalım sıkıntıı ve kalp agrıları.. Bıktım usandım desem bile az.. Sorun gelinimiz.. Abim 4yıllık evli ve sevdigi kızı aldı bende yardım ettim yani ikisi olsun anlamında.. kacırma falan yok.gelinde bzm tanıdıgımızın kızıydı. ama bastan beri yapmadıgı kalmadıkii..

Hikayenin özeti şu; Gelin geldiginde dayalı döşeli kocaman bir ev bir araba ve abimin süper işine sahip oldu babam temin etti hepsini. 2ablamda evli birtek ben evdeyim.Yapım gereği durgun suskunumdur hiçbrşeye karısmam ben.. abime en güzel şyleri layık görürüm. Ama baslamıstı bidefa cekişme. yası bnmle aynıydı. bana derdiki hep baak ben evlendm cocugum bile oldu aman sen oturr. yada mesela onlardayız bişe koycaksam buzdolabına hayıırr acma ben koyarm... veyaa salonunu toplamak için dagıttıklarımızı girerdim arkamdan gelrdii dikilirdi.. daha neler neler.. artık bunları yapmayı bıraktım yüzde vermiyorum ama her aldıgımaa bi cekişme bende alcamlar yada beni laflarıyla bozmalarr.. bende cevap verrdm ama susan yine ben olurdum annem isee arada kalırdıı tabi ama bana hep derdiki kızım sev abinin hatırı için.. bende yapım geregii asla dayanaamam aslaa ve hemen ii olmanın yollarını arardım ama nafile.. En cok zoruma gidende şu oturur bakar ewine herşeyi tamm eksk yok ve derki dönüp bana bişe hatrlatsana bana evimde eksk bulmaya calısıyorumm ne alsaam?? bende güzelce cevap veririm işte şunun varmı bunun varmı!! oysa bana nispet ve en son bana yaptıgı şeyde şuu; abimin ynnda dediki bak ben ikinciyi düşünüyorum cocktaa senn kardesn hala ewde.. ve birde küsünce ben yada yüz vrmeyncee hemenüüstüme geliolar bars ii ol diee hayatımdan bezdm.. kalp agrısı cekiorm sinirden hergün. Ne yapsam nafile akıl verin neolur

eviniz ayri degil mi abinlerle? buarada yengen boyle derken abin armutmu topluyor? sana kibir gosterene sende goster, neden kendini hasta edesinki? delimidir nedir bu kadin yaa? birazda sonradan gorme galiba. bayramdan bayrama gidersin, o da abinin hatrina. neden Siki fiki olasinki?

eviniz ayri degil mi abinlerle? buarada yengen boyle derken abin armutmu topluyor? sana kibir gosterene sende goster, neden kendini hasta edesinki? delimidir nedir bu kadin yaa? birazda sonradan gorme galiba. bayramdan bayrama gidersin, o da abinin hatrina. neden Siki fiki olasinki?

Hayatıma bile ben karar veremiyorum canım. tutturmuslar gelinle ii anlaş ii ol işte artık ebedi aramzda böle olmaz falan filan. oysa bende iyi olmak için öldüm resmen. ama olmayınca olmuo. kibir cnm bana cok uzak işte yalandanda olsa yapamam hayatta. abim sadece arada kalmamanın derdine ggirmiş naparsanz yapın bni katmayn dio ama eşi dertlenrkende emnim dinlio Allah herseyn sonunu hayır eylesn cnm ya:(

arkadasim sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez, azicik bencil olman lazim. seni paspas etmesine neden izin veriyorsunki? ne hali varsa gorsun. yeri geliyor insan kardesiyle bile gecinemiyor kaldiki elin kizi yani. kim ne derse desin bence isyan bayragini ac arkadasim, bir sure sonra alisirlar. yaa kotu davranamiyorsan bari hic birsey yapma.

Haklsın canım. Ama artık tavrım net. onu kaale almadıgımı gösteriyorum. benmle konusmaya calısıyo artık kacam kovalanır tbi. mümkün oldugunca uzagm ona. zaten evine hiç gitmem. o gelir bize. ozamanlardaa odamda yada yegnmle geçiriyorum snra zaten gidio. muhatap olmuorum artık en gzli buu:61:

bigünbuna dedimki bak anlasamıoruzz en iisi uzak kalalım dedim. bir süre muhatap olmayalm belki özleriz dedm düşünün halen ikinci gün bnmle bişi olmamıs gibi konusmalar sataşmalar.. her an tetikteyimm geliomu diee korku kaplıo içimii evi ayrı ama hergün bizde yemek yapmazz brda yerlerr cocugunuda bırakırr gelmese bile kendii.. rahatlıga cok alısık ama beni mahvetti abartıyorsam gencligimin hayrını görmeyim bakın aslaa abartı yok..

amacının sizi aşağılamak olduğu besbelli.aklınca kendine eğlence çıkartmaya çalışıyor.böyle insanlar bir de şımarık olurlar.kızan,uyaran da yok tabi.oh ne ala!dünya benim etrafımda dönüyor nasıl olsa modunda.aslında ailedeki büyükler,yaptığının kötü bir şey olduğunu belirtseler,iyi olur.

gerçi alışmışa benziyor bu şekildeki hareketlerinin hoş görülmesine,hatta anladığım kadarıyla desteklenmesine.

şunu da yazmadan geçemeyeceğim.en azından aileniz,yengenizin yanında sizi eleştirmesin tembihleyin de.:6:

Haklsın canım. Ama artık tavrım net. onu kaale almadıgımı gösteriyorum. benmle konusmaya calısıyo artık kacam kovalanır tbi. mümkün oldugunca uzagm ona. zaten evine hiç gitmem. o gelir bize. ozamanlardaa odamda yada yegnmle geçiriyorum snra zaten gidio. muhatap olmuorum artık en gzli buu:61:

böyle yapabilirsiniz,hatta bir şeyler anlatırken etrafı izleyin.sadece hı hı diyin:63:dikkate almayarak sizin için aslında çok önemli olmadığını ona gösterebilirsiniz.:1:

bizim gelinde cinsin teki ben kaç defa düşük yaptım
bu sefer gebeliğimi kimselere söylemedim geçen beni aradı temmuzda evliniyorlardam
kalkmıs bana ben senden önce doğurursam bozulmazsın dimi demezmi sok oldum eğer hamile olmasam nasıl ağlardım kim bilir ama bazende korkar benden hemde nasıll dengesiz işte sende sıkma canını
[/B]

Back
X