• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi ve oraya gidememem için yaptığı plan!!!

Gelin sizinle belliki görüşmek istemiyor.Sizde görüşmeyin. Özellikle sizi çağırsada gitmeyin.Gelin yokmuş gibi davranın. Çözüm : GÖRÜŞMEMEK, GÖRÜŞME BEKLENTİSİNE GİRMEMEK. Bu kadar basit aslında.Abinize bişey söylemenize gerek yok zaten ne diceksiniz ben gelicektim ama karın bunu çağırmış gelememmi diceksiniz.Hadi dediniz abinizde tamam gelme o zaman derse alınmayın yani artık :S :S kadın istemiyor çünkü bu çok belli.Sizde boşverin gitsin o yüzden birilerine söyleyerek dallanıp budaklandırmanınbile bir anlamı yok.DElinin zoruna bak diyip arkanızı dönün en kötü ihtimalle.Net.

Ben hiçbirşey anlamadım anlattığınız konudan.
Alt tarafı şunu demiş

Anlamadıysan yorum da yapma o zaman
Bi daha anlat anlamayan varsa az öz cümlelerle, ne çıkar ?
Durup durup yorum yapanlara atar yapan konu sahiplerine hastayım
Yengene yapamadığın atarı burda yapınca sorun çözülecek mi
Zaten samimi de değilsiniz istenmiyorsanız gitmeyin olsun bitsin
Bi de samimi olsan demek ne kadar alınırdın şimdi böyleysen

Ne kadar ayıp, konu sahipleri nedense dertlerini anlatırken hep masumdur. Hoşlarına gitmeyen bir şey söylendiğinde çirkinleşiyorlar. Yorum yapmamak en iyisi belki de.. Yorum yapacaklar duyurulur. Öptüm bye.
Ben gayet açık anlattığımı düşünüyorum, bana hak verin demiyorum, herkes gitme diyor da nereye kadar yani?
Bakacağım yüze tükürmemek bnm prensibim, ayy ben illa evine gideyim derdinde değilim, Allah korusun da bir boşanma durumu olmadıkca görüşmek zorundayız.

Abim 8 yil evli kaldi evine 2 defa gittim.
Gitmeyin, eger gelinden o elektirigi aliyorsaniz ozel olarak davet etse bile gitmeyin. Abinizle/kardesinizle disarida ya da kendi evinizde gorusun.

''Abimin eşi ve oraya gidememem için yaptığı hain plan!!!11!!''
Gitmeyin..
Çağırsa da gitmeyin.
Kendinize dert etmeyin.

Kayınvalidezedeler direk gelini korumaya geçmiş. Yahu eşin ailesi diye saygısızlık yapan feriştah olsa kaç yazar?
Kvzede olmadığım için objektif bakabiliyorum galiba.:KK45:

Diğer taraftan konu sahibi eğer derdin gerçekten abin ve yeğen özlemiyse abinle konuşup 'eşin istemiyorsa evinize gelmem ama yeğenimi özlüyorum onu arada bir getir' diyebilirsin.
Al sana orta yol. :KK66:

Son düzenleme:
Ben gayet açık anlattığımı düşünüyorum, bana hak verin demiyorum, herkes gitme diyor da nereye kadar yani?
Bakacağım yüze tükürmemek bnm prensibim, ayy ben illa evine gideyim derdinde değilim, Allah korusun da bir boşanma durumu olmadıkca görüşmek zorundayız.
Yoo değilsin
Abinle görüş yeğenini sev
İster senin evinde, ister annenin evinde, isterse dışarıda buluşun
Yengenle görüşmek zorunda değilsin yengenin evine birileri giderken dahil olmak zorunda değilsin

Belli ki istenmiyorsun hala gitmek için çaban niye
Açıkça söylemek dışında herşeyi yapmış anlaşılan o kişiyi çağırarak
Abin düşünsün çocuğum ailemden kopuk büyüyecek diye
Kin tutmayabilirsiniz ama özsaygınızıda zedelemesine izin vermeyin

Herkes o görümcelerini ve kaynanasını o kadar düşman olarak görüyor ki, kimse şu 3 günlük dünyada kırgınlık olmaz diye düşünmüyor.. Ben kırgın olduğum halde arayı düzeltmeye çalışıyorsam bence bu bir erdemdir..
Onun beni görmek isteyip istememesi umurumda degil, gitmem olur biter..
Ama sadece kocam yanımda olsun, annesi, babası, kardeşi uzak dursun istiyor ya, öyle bir hayat yok kardeşim..
O kişiyle evleniyorsan ailesiyle de evleniyorsun..
Ailesiyle sorun yaşarsan eşinle arandaki ilişki de yıpranıyor..
Herkesin arasında sorun olur, ama kin tutmamayı her fırsatta laf sokmamayı becermek bir erdemdir..
Ben kötü görünerek değil tüm iyi niyetimle mesafeleri aşmaya çalışıyorum sadece..
Kimsenin hatrı yoksa, o günahsız yeğenimin hatrı var..

ALLAH AŞKINA SORUYORUM SİZE, DEVAMLI SAVAŞ HALİNDE OLUP, KİNİNE YENİLİP, KALP KIRMAYA ODAKLI YAŞAMAK İNSANI YORMAZ MI? TATLI TATLI GEÇİNMEK VARKEN?

VE DAHA ÖNCEDEN NELER YAŞANDIĞINI KİMSE BİLEMEZ O YÜZDEN AMAN BU GÖRÜMCE NASIL OLSA, KESİN KÖTÜDÜR HEMEN YARGILAYALIM FİKRİ TABU OLMUŞ BU ÜLKEDE..

Herkes o görümcelerini ve kaynanasını o kadar düşman olarak görüyor ki, kimse şu 3 günlük dünyada kırgınlık olmaz diye düşünmüyor.. Ben kırgın olduğum halde arayı düzeltmeye çalışıyorsam bence bu bir erdemdir..
Onun beni görmek isteyip istememesi umurumda degil, gitmem olur biter..
Ama sadece kocam yanımda olsun, annesi, babası, kardeşi uzak dursun istiyor ya, öyle bir hayat yok kardeşim..
O kişiyle evleniyorsan ailesiyle de evleniyorsun..
Ailesiyle sorun yaşarsan eşinle arandaki ilişki de yıpranıyor..
Herkesin arasında sorun olur, ama kin tutmamayı her fırsatta laf sokmamayı becermek bir erdemdir..
Ben kötü görünerek değil tüm iyi niyetimle mesafeleri aşmaya çalışıyorum sadece..
Kimsenin hatrı yoksa, o günahsız yeğenimin hatrı var..

ALLAH AŞKINA SORUYORUM SİZE, DEVAMLI SAVAŞ HALİNDE OLUP, KİNİNE YENİLİP, KALP KIRMAYA ODAKLI YAŞAMAK İNSANI YORMAZ MI? TATLI TATLI GEÇİNMEK VARKEN?

VE DAHA ÖNCEDEN NELER YAŞANDIĞINI KİMSE BİLEMEZ O YÜZDEN AMAN BU GÖRÜMCE NASIL OLSA, KESİN KÖTÜDÜR HEMEN YARGILAYALIM FİKRİ TABU OLMUŞ BU ÜLKEDE..
Yoo bende görümceyim ve gayet kendimden örnek verdim
İstenmiyorum plan yaptı yetişin diyosun
Sonra tüm yorumlara hayır sizin ki değil benimki doğru ben erdemliyime bağlıyorsun
E madem öyle whatsappı açık tut, sıradaki toplantıyı öğren. Bu sefer ıskaladın belki bi dahakine yer edinirsin
Yeğen bi tek orada mı görülüyor yahu, herşeye de o masum yavrunun hatrı bahane edilir oldu. Boşanma değil konu az görüşme
Asıl sorun 'o kişiyle evleniyorsan ailesi ile de evleniyorsun' culardan çıkıyor
Cümlelerin aldı başını gitti ben bu kadar beklemiyordum açıkçası
Ben sadece seni istemeyeni sen hiç isteme demiştim, kendi kendine beni kötü görümce bildiniz diye tutturmuşsun ama az da değilmişsin hani

Iyi de size gıcıklığına çağırdığını nerden anladınız

Siz seviyormuşsunuz belki o da sever

Bunun için abinizi eve çağırmak vs bana çooook abartılı davranışlar olarak görüldü

size bişey diyim mi siz abimle evli bizi de kabullenecek bnm sevmediğim insanları çağırmayacak kafasında olan bir GÖRÜMCESİNiz.
bnce derdin yeğen filan barışmak iyi geçinmekte değil.
bak bnmde senin deyiminle iki gelinimiz var hatta biri eşinden ayrıldı onu sayarsan 3 tane yengem oldu bn elimden gelenin herseyini yaptım davetsiz gitmezdim kırk yılda bir giderdim beni iyi karsılamayan sevmeyen birine niye gideyim hoş sevmek zorunda da değil gelin diye tapusunu almadınız bnde gelinim ve sizin gibi görümcem olsun istemem ayrıca yengemin ikisiyle de görüşmüyorum hatta abimlerle de görüşmüyorum bni istemeyeni ben niye isteyeym niye zorlayayım köle mi bu bnm sevdiklerimle görüşecek sevmediklerimle görüşmeyecek. Herkes kendi bilir. Kabullenin herkesin aklı fikri düşüncesi kişiliği farklıdır sana uymuyosa uzak durcaksın yeğeninle gelinin olmadığı ortamlarda görüşmek için fırsat yaratacaksın onun evine gitmek için değil.

Kadının evi değil mi? İstediğini çağırır, eşinize göre mi seçecek misafirini? Abine ne diyecektin merak ettim eşini mi şikayet edecektin. Görünen şu ki o da söyleyeceklerinizi önemsememiş.

Back
X