Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeminle 10 kere okudum ben de.Yengenin fenomen olduğu nerde yazıyor kaç kez okudum göremedim![]()
Merhaba.Yengem ilkokul mezunu tek olumlu vasfı yüzünün güzelliği. Ben de Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunum. Bu zamana kadar yanında bir kez olsun okumaktan vs bahsetmedim olur da yanlış anlar üzülür diye hiç konusunu açmadım. Kendisi her noktada elinde olan olmayan herşeyin havasını atmış her lafın arasına ne kadar mükemmel bir hayatı olduğunu çok para kazandığını güzelliğini anlatmaktan geri durmamıştır.
Bunların hepsine "maşallah ne güzel" der üstünde durmaz geçerdim. Ta ki bu yıl evlenip dış gebelik geçirene kadar. 10 gün hastanede kaldım tüpüm patlayabilir korkusuyla kabus gibi günler yaşadım. Abimin eşi ilk duyduğunda çok büyük tepki verdi daha atanmadın mesleğin bile yok bilmem ne bu ne cesaret diye kızdı. İyiliğimi düşünüyor dedim hak verdim. Bunu tekrar tekrar üsteledi en son hastaneden çıktığım gün karşıma geçip ben rahim filmi çektirdim tüplerim tertemizmiş rahmim bebek arıyormuş ama abinle sevgili gibiyiz daha çok yerleri gezicez. Hem sen çocuk bakmayı kolay mı sandın millet sinir haplarıyla geziyor. Benim işim var ama senin bir mesleğin bile yok eskiden ideallerin vardı ne oldu sana dedi. Artık dayanamadım düştü mutlu olabiliriz o halde dedim ağladım. 1 ay
Merhaba.Yengem ilkokul mezunu tek olumlu vasfı yüzünün güzelliği. Ben de Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunum. Bu zamana kadar yanında bir kez olsun okumaktan vs bahsetmedim olur da yanlış anlar üzülür diye hiç konusunu açmadım. Kendisi her noktada elinde olan olmayan herşeyin havasını atmış her lafın arasına ne kadar mükemmel bir hayatı olduğunu çok para kazandığını güzelliğini anlatmaktan geri durmamıştır.
Bunların hepsine "maşallah ne güzel" der üstünde durmaz geçerdim. Ta ki bu yıl evlenip dış gebelik geçirene kadar. 10 gün hastanede kaldım tüpüm patlayabilir korkusuyla kabus gibi günler yaşadım. Abimin eşi ilk duyduğunda çok büyük tepki verdi daha atanmadın mesleğin bile yok bilmem ne bu ne cesaret diye kızdı. İyiliğimi düşünüyor dedim hak verdim. Bunu tekrar tekrar üsteledi en son hastaneden çıktığım gün karşıma geçip ben rahim filmi çektirdim tüplerim tertemizmiş rahmim bebek arıyormuş ama abinle sevgili gibiyiz daha çok yerleri gezicez. Hem sen çocuk bakmayı kolay mı sandın millet sinir haplarıyla geziyor. Benim işim var ama senin bir mesleğin bile yok eskiden ideallerin vardı ne oldu sana dedi. Artık dayanamadım düştü mutlu olabiliriz o halde dedim ağladım. 1 ay sonra da gelip ben hamileyim dedi. Rabbim çok büyük onu ortak olduğu butikten çıkardılar ben tekrar hamile kaldım aynı zamanda sınavı da kazanıp istanbula atandım. Ama artık benim de kalbim bozuldu hiç bir mutluluk yaşamasını istemiyorum. En ufak mutluluğunu duysam görsem hazmedemiyorum. Hayatta kimseye kin tutmazdım ama bu kinim nasıl geçicek bilmiyorum.
da gelip ben hamileyim dedi. Rabbim çok büyük onu ortak olduğu butikten çıkardılar ben tekrar hamile kaldım aynı zamanda sınavı da kazanıp istanbula atandım. Ama artık benim de kalbim bozuldu hiç bir mutluluk yaşamasını istemiyorum. En ufak mutluluğunu duysam görsem hazmedemiyorum. Hayatta kimseye kin tutmazdım ama bu kinim nasıl geçicek bilmiyorum.
Tmm yengeniz düşüncesiz davranmış hadsizce konuşmuş kızmakta haklısınız ama hiç bir mutluluk yaşamasın demeniz biraz fazla değil mi beddua eder gibi o mutsuzsa abinizde mutsuz olur bu tür düşüncelere kapılmayın anladığım kadarıyla yengenizde sizde hamilesiniz birbiriniz için iyi temennide bulunan bebeklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah.Merhaba.Yengem ilkokul mezunu tek olumlu vasfı yüzünün güzelliği. Ben de Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunum. Bu zamana kadar yanında bir kez olsun okumaktan vs bahsetmedim olur da yanlış anlar üzülür diye hiç konusunu açmadım. Kendisi her noktada elinde olan olmayan herşeyin havasını atmış her lafın arasına ne kadar mükemmel bir hayatı olduğunu çok para kazandığını güzelliğini anlatmaktan geri durmamıştır.
Bunların hepsine "maşallah ne güzel" der üstünde durmaz geçerdim. Ta ki bu yıl evlenip dış gebelik geçirene kadar. 10 gün hastanede kaldım tüpüm patlayabilir korkusuyla kabus gibi günler yaşadım. Abimin eşi ilk duyduğunda çok büyük tepki verdi daha atanmadın mesleğin bile yok bilmem ne bu ne cesaret diye kızdı. İyiliğimi düşünüyor dedim hak verdim. Bunu tekrar tekrar üsteledi en son hastaneden çıktığım gün karşıma geçip ben rahim filmi çektirdim tüplerim tertemizmiş rahmim bebek arıyormuş ama abinle sevgili gibiyiz daha çok yerleri gezicez. Hem sen çocuk bakmayı kolay mı sandın millet sinir haplarıyla geziyor. Benim işim var ama senin bir mesleğin bile yok eskiden ideallerin vardı ne oldu sana dedi. Artık dayanamadım düştü mutlu olabiliriz o halde dedim ağladım. 1 ay sonra da gelip ben hamileyim dedi. Rabbim çok büyük onu ortak olduğu butikten çıkardılar ben tekrar hamile kaldım aynı zamanda sınavı da kazanıp istanbula atandım. Ama artık benim de kalbim bozuldu hiç bir mutluluk yaşamasını istemiyorum. En ufak mutluluğunu duysam görsem hazmedemiyorum. Hayatta kimseye kin tutmazdım ama bu kinim nasıl geçicek bilmiyorum.
Ben de döndüm döndüm okudum ama yokYengenin fenomen olduğu nerde yazıyor kaç kez okudum göremedim![]()