Abimin eşi.

Yapmanız gerekeni yapmamışsınız abinizin dengesiz eşi yüzünden çocuğu soğuk odalarda gezdirmişsiniz. Şu an ne yapıır bilemiyorum. Ama sizin gelin pek normal değil galiba o ağlamalar falan neden ki.

İlk bebekse ondan dolayı da olabilir.Benim de kızkardesimin bebegi oldu kucagımıza alırken bile sürekli dikkat et uyarısında bulunuyor.Bebegimizde gaz sıkıntısı var,geceleri uyumuyor o uyudugu zaman sessiz bir ortam saglıyoruz.Ama sizin kızınız da küçük keşke soguk odalarda gezdirmeseydiniz o_O

Annem ona senın çocuğun üşürse dığerıde üşür o da çocuk demiş buna takılmış hanımefendı. Bu zamana kadar şu kötu görümcelerden olmadım, aynı yastayız hamileliğinde gene aynı ortama geldiğinde hiç ama hiiiç iş yaptırmadık, içtiği sutun bardağına kadar yıkadık. Şimdi bu insanlık mı? Ama nasıl ağlıyor görmelisiniz, kızımı kısıtlamaya çalıştı hişşt sus bebek uyuyor fln dıye yavrum baskı altında kaldı. Bende açık açık konuştum senın yavrun nasıl değerliyse benım de bı o kadar gibisinden. Ikı gün boyunca oflayıp pofladı, aldı çocuğunu oturdu. Annem zaten yaralı, bız geleceğiz diye baska neler yapmış nasıl mutluydu:KK43: zehir ettı kadına. Tek neden çocuğun korkacağı oldu.

2 yaşındaki çocuk ne kadar sessiz olabilirki
valla benim kızımda sesten alır tıka uyanır
bir yere giderken yada evde misafirm varken falan
dönencesi açar öyle uyuturum
tedbirini alacaktı gelin hanım

Bence kafana takma bu durumu.Onun çocuğu daha 6 aylık olduğu için farklı düşüncelere sahip diye düşünüyorum.Sana karşı bir garezi olsaydı senle birlikte annene gitmek istemezdi diye düşünüyorum.Ha arana seviye koyabilirsin.Çocugun konusundaki hassasiyetlerini belirterek.

Sinir oluyorum ya böyle insanlara benim de eltim öyle çocuğu herşeye ağlıyor. benim kız dokunsa çocuk ağlasa hemen surat yapar kızıma ters bakar. ben artık fazla çocuklarıbiraraya getirmiyorum.

bence orda ağzının payını verecektin. 6 aylık bebek çalınır mı yuh yani.. henüz bişeyden anlamıyor. en fazla huzursuzlanıp ağlar. ayrıca sizin bebeğinizin huyunu da az çok biliyordur.

mesela ben çok yaramaz çocuklara üzgünüm tahammül edemiyorum belki benim oğlumda öyle olur :) bunu bilince gitmem yani.

günah yavrun salağın teki yüzünden hasta olmuş.. bence mesafe koy yeri gelince de ver ağzının payını..

Merhaba hanımlar. Konu açma sebebım nasıl tutum sergıleyeceğime karsı kararsız olmam... Konuya geleyım. Hafta sonu abımın eşi aradı, abım bir hafta sehır dışında olacakmış anneme gıdelım dedı. ( benım annem, küçük bir ilçede kalıyor, evı sobalı). Bu arada onun altı aylık, benım ise ıkı yasına gırecek çocuklarımız var. Bende annemle konuşalım sobayı yakarız diğer odaya da elektrıklı sobayı takarız kapılar açık durur ayrı odalarda uyuruz dedım. ( benım kızım gece boyu huzursuz olur bazen). Konuştuk karar kıldık ve gıttık. Annem elektrikli sobayı taktı bir sure sonra prız ısınmaya basladı mecbur kapatmak zorunda kaldık( bu arada anne ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz) bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye. Be mubarek benımki taş mı ? Oğlunu uyuttu ve kızıma şişşt sessız ol dıyor çocuk olmuyor tabii. Ben sınırlenıp aldım kızımı yanıma soğuk odalarda peşimden gezdi dün gece 39 derece atesle evimize döndük:KK43: ıkı gun boyunca farklı olaylarda oldu. Ne yapmalıyım sizce ? Şuan çok doluyum ona karsı.

pardon ama
onun eşi şehir dışında olacaksa neden birlikte gittiniz annenize?
neden gelin tek başına gitmedi, sizi de çağırdı?

Merhaba hanımlar. Konu açma sebebım nasıl tutum sergıleyeceğime karsı kararsız olmam... Konuya geleyım. Hafta sonu abımın eşi aradı, abım bir hafta sehır dışında olacakmış anneme gıdelım dedı. ( benım annem, küçük bir ilçede kalıyor, evı sobalı). Bu arada onun altı aylık, benım ise ıkı yasına gırecek çocuklarımız var. Bende annemle konuşalım sobayı yakarız diğer odaya da elektrıklı sobayı takarız kapılar açık durur ayrı odalarda uyuruz dedım. ( benım kızım gece boyu huzursuz olur bazen). Konuştuk karar kıldık ve gıttık. Annem elektrikli sobayı taktı bir sure sonra prız ısınmaya basladı mecbur kapatmak zorunda kaldık( bu arada anne ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz) bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye. Be mubarek benımki taş mı ? Oğlunu uyuttu ve kızıma şişşt sessız ol dıyor çocuk olmuyor tabii. Ben sınırlenıp aldım kızımı yanıma soğuk odalarda peşimden gezdi dün gece 39 derece atesle evimize döndük:KK43: ıkı gun boyunca farklı olaylarda oldu. Ne yapmalıyım sizce ? Şuan çok doluyum ona karsı.

Bu ne ya... Kalsın gelininiz kendi evinde ya da çok istiyorsa annenize tek gitsin. Siz neden evinizi bırakıp gittiniz ki ben anlamadım.

Ara ara dığer sobayı taktım ama üşütmüş yavrum:KK43: nede olsa sobalı ev baska oluyor. Konuştum çocuğuma bunu yansıtmanı istemıyorum dedım ama dinleyen kım. Dün arabada gelıyoruz kızım ateslı ağlıyor bu çocupuna korkma korkma dıyor surat asıyor dedim çocuğun korktuğu fln yok! Gelecekten açıldı konu benım oğlum erkek siz ... Düşünün dedı Kızımın adını söyleyerek. Bende dikkat et erkek dediğin yavrun kıza gitmekle kalsın şu kızların basına baska turlu bela olmasın dedım. Saçma sapan konulardan tartışma çıkarıyor. Insan olamaz bu dedim biram için:KK43:

Bu ne ya... Kalsın gelininiz kendi evinde ya da çok istiyorsa annenize tek gitsin. Siz neden evinizi bırakıp gittiniz ki ben anlamadım.
Gidelım kalalım anneme de moral olur diye düşündüm. Boyle olacağını bilse idim gider mıydim hiç:KK43:

X