Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazik sana ya kontorsuzmu kaldin sen poncik görümcek seni
ne fesatsin kuzucum sen
bir evim var abimin yok olsun diye kendimi yiyorum neden kirada bi oraya bi buraya tasinsin diyorum
gorumcelik gorevinden once kardeslik gorevini yerine getir abin icin iyi isteklerde bulun

Bence kiskanc olan sizsiniz. Artik abinizin parasini yiyemeyeceksiniz diye cildiran da sizsiniz..Ne kadar bencilsiniz.Abiniz aile kurup yakasini sizden kurtarsin.Iyi olmus.
.

Konu bence gerçek değil. Konudaki gelin adayı olması gerekeni yapıyor, özellikle bizlerin tepkisini almak için yazılmış gibi bir konu.

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Abin sana kontör almak zorundamı?
Ben olsam evlenme çağına gelip evlilik hazırlığı yapan abimden maddi bişey istemeye utanırım.
Abini kullanan asıl sensin.
Eşine tabiki harcayacak para evlenince bu seni ilgilendirmez.
Sen çatlamışsın kıskançlıktan allah o kızın yardımcısı olsun vallahi şaka gibisin kıskançlığında bi edebi olur

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
ya sen nişanlanmıssın bilmem kaç yaşına gelmissin hala abinden kontürmü istiyorsun? bu yaşına kadar her dediğinizi yapmış, sizde bir güzel kullanmıssınız ... şimdi kendi yuvasını kurucak karrısınız nazını çekicek .onların soru ,ne istemiş ne yapmış .parası senin cebinden mi çıkıcak ?Asıl kıskanç olan sensin !!şimdiden başlamıssın görümcelige ..ayrıca sana ne kapalıymış açıkmış ne isterse giyer sanamı soracak .

Gene ayni manyak ogretmen di Demi yengen 😂😂😂guldur guldurde fikri bir skecte diyor ya kiskanc köpekk 😅😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X