- 3 Ocak 2023
- 89
- 12
- 18
- Konu Sahibi sudedemir098
dedektifler dikkatimi çekiyor severimmE nişanlıyım demişsin şimdide kaç yıllık evliyim diyorsunayrıca beni neden izlemeye başladın birden bebeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedektifler dikkatimi çekiyor severimmE nişanlıyım demişsin şimdide kaç yıllık evliyim diyorsunayrıca beni neden izlemeye başladın birden bebeyim
![]()
Elinde bı delil bı şey yok. Bı rüyayla düşünmeye başlamışsın hiç sağlıklı değil,bu şekilde delirir insan. Çıkarın bu kuruntuları aklınızdanyani kadın kadının düşmanıymış cidden bir tane yumuşak dille destek olan moral olan olmadı sağolun
hiç konduramadığınız biri tarafından aldatılınca o tramva bir ömür boyu küpe olarak kalıyor yaşayan anlar
Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.bence siz o üyesiniz.
Bayadır görmüyorduk bu mesajı iyi olduyani kadın kadının düşmanıymış cidden bir tane yumuşak dille destek olan moral olan olmadı sağolun
Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Üslubları farklı geldi biraz.adı gelmediydi aklıma.
aynen o.
ne zorunluluğum var o konuyu açanda benim bunu açanda tek tek açıklama yapıp src mi dökecem
Aaa gelmiş afiş cümlemiz, yani kimsenin cevabı işine gelmemişyani kadın kadının düşmanıymış cidden bir tane yumuşak dille destek olan moral olan olmadı sağolun
Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Hay agzindan opem, adini dusunuyordum bende.Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Üf yaa eski üye olmamak ne kötü konulara hep fransız kalıyorsunSahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Ben de şimdi bunu yazacaktım. Kocası vefat eden kayınvalidenin perdelerini bunun yengesine mi yıkatmak istiyordu ne, öyle saçmasapan bir konusu da vardı. Ama sanırım o üye kocasından zaten boşanmış ama bu durumu da takıntı yapmıştı. En azından anlattığı hikaye böyleydi.Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Olabilir gerçektenAy kesin o