Abimin karısı ve eşim hakkında şüphelerim var

yani kadın kadının düşmanıymış cidden bir tane yumuşak dille destek olan moral olan olmadı sağolun
Elinde bı delil bı şey yok. Bı rüyayla düşünmeye başlamışsın hiç sağlıklı değil,bu şekilde delirir insan. Çıkarın bu kuruntuları aklınızdan

Sudecim ben sana destek olurum.
Evet kocanla yengen arasında muhtemelen yeni yeni filizlenen bir şeyler var. Şakalar komiklikler espriler filan yapmaları da bunun açık bir göstergesi zaten. Hayat boyunca bu tramvaya binip küpe takmaktansa sen en iyisi nisan 2025teki bankadan haciz gelen nişanlınla evlen. O züğürt seni aldatamaz en azından

adı gelmediydi aklıma.
aynen o.
Üslubları farklı geldi biraz.
Ama yüklü borç sebebi ile malları kaybetmemek için resmiyette eşinden ayrılmıştı.
Konu sahibininde evlenince benim mallarım onun borcu için haczedilir mi gibi bir konusu var. Evli mi bekar mı belli değil. İlginç tesadüfler.

Sahraanka mı? Benimde aklıma o geldi.
Ben de şimdi bunu yazacaktım. Kocası vefat eden kayınvalidenin perdelerini bunun yengesine mi yıkatmak istiyordu ne, öyle saçmasapan bir konusu da vardı. Ama sanırım o üye kocasından zaten boşanmış ama bu durumu da takıntı yapmıştı. En azından anlattığı hikaye böyleydi.

Back
X