Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar birşey sorucam size bu hafta abimin nişanını yaptık.Nişan alışverişine gittiğimiz gün herşey normal her istediğini aldık.Annem gözü kalmasın birşeyde dedi.Velakin nişanlısının annesi annemi bir köşeye çekip siz hediye almayacakmısınız diye şeyler söylemiş.Bizde addettir alışverişte sadece kızın kardeşlerine annesine ve babasına hediye alınır.Annemde alıcaz kardeşlerine demiş.Kadın olmaz öyle şey amcalarına dayılarına yengelerine herkese alacaksınız ister bugün alırsınız ister düğünde demiş.Almaya alalımda ben böyle bir tavırla ne karşılaştım ne duydum.Neyse biz gittik bunlara birşeyler aldık kızın abisinin eşlerine dahi alındı bu seferde kız bana mesaj atmış diyorki siz yengemlere penye felan almışsınız onlar onu giymez nerden aldıysanız verin ben değiştiriyim arkadaş varmı böyle birşey ya.Adı üstünde hediye bu ne zoraki olur nede beğenmezler değiştiriyim denir bende mi bi anormallik var sizce ne demeliyim ben bu kıza şimdi lütfen akıl verin?Kalkıp anneme desem bunu çok üzülür diyemiyorum
Ben zaten birşey demedim.Ama anneme söyleyip söylememekte tereddüt ettim annem şeker hastası ve sıkıntıya gelemiyor ona birşey olacak diye korkuyorum.En başından beri bize yapmadıkları kalmadı zaten
Daha tanışmaya gittiğimiz gün abisi kapıyı açıp hiçbirşey demeden içeri gitti biz kendi kendimize kapıyı kapadık içeri gittik gururumuzu yere atıp babam abimin hatrı olmasa o kapıdan içeri bu şekilde asla girmezdi.İçeri girdik bu sefer abisi sırtını dönüp oturdu konuşmadı bile.
Sonra nişan alışverişine gitmeden kız sizden kimse gelmezse bizdende kimse gelmez biz yanlız gidelim dedi ben tabiki amenna sonuçta senin alışverişin dedim kabul ettim.Sonra yengesini kız kardeşini getirdi.Abime de yengeme gelme diyemedim demiş.Bize gelince diyebiliyor gelmeyin diye ama yengesine diyemiyor.İşte alışveriştete bunlar yaşandı kızlar.Eve gidince yengesi ben bunları giymem diyip afra tafra yapınca kızın babası kızın işyerini arayıp kıza gazı vermiş kızda hiç yüzü kızarmadan bana mesaj attı.
Kaldıki bu aile bugüne kadar kızına sahip çıkmadı.Kız abimin çalıştığı şehirde üniversiteyi okudu.Abim her ihtiyacını karşıladı ortada daha ciddi hiçbirşey yokken.Neredeyse abim okuttu para felan göndermediler doğru dürüst.Kız özel bi hastanede çok yüksek ücretle amelyat oldu bunuda abim karşıladı ve kimse sormadı kızım nerden buldun parayı diye.bırakın sormayı yanına bile gitmediler abim refakatçı kaldı.Benim kızdığım nokta kızın bunları unutup üç beş elbisenin hesabını yapması oldu ben olsaydım ailem bana ne derse desin bir şekilde kendim hallederdim karşı tarafa belli etmeden.Ve zaten babam emekli bi sürü çocuk okutuyor nişan düğün yapmak kolay değil bütün sülalesini pierre cardinden sarar dan giydiremezdik, biz kendimize aldığımız yerden yaptık hediye alışverişinide.birde kız bana mesaj atarken annenlere söyleme demişti ben abime anlattım durumu kız ağlamaya başlamış bu seferde size neden söylediki diye.
Çok üzücü bir durum aslında, keşke bunlar yaşanmasa, keşke 3. şahısların bu kadar olayların içine girmesine müsade edilmese.
Eğer kız abin ile halledebilse bu sorunları, bu kadar dallanıp budaklanmaz.
Biz nişanlımla öyle konuştuk, dedik kesemize göre hareket edeceğiz, kimse hiç bir talepte bulunmadı.
Ne ben ne de eşimin ailesi. Tatlılıkla halloldu nişan alışverişi, ben gitmemiştim bile ama herşeyim çok güzel.
Kullanıyorum hatta nişanda alınan bir çok şeyimi ve gayette memnunum.
Herkes herşeyi 1. kalite yapacak diye birşey yok, fakat elindekinle mutlu olamadıktan sonra, istersen altın sicimden olsun herşey.
İlla bir kusur çıkartırlar, bulurlar...
Bence siz çok karışmayın, böyle zamanlarda sorunlar fazlasıyla olacaktır.
Kız sonra sizi "kötü görümce" olarak bilir ve nasıl başlarsa da öyle gider
Abinizin ve ailenizin yanında her daim destek olun, ama çok yorumlamayın herşeyi.
Siz kötü olursunuz, sonra ihale üstüne kalmasın...
Arkadaşlar birşey sorucam size bu hafta abimin nişanını yaptık.Nişan alışverişine gittiğimiz gün herşey normal her istediğini aldık.Annem gözü kalmasın birşeyde dedi.Velakin nişanlısının annesi annemi bir köşeye çekip siz hediye almayacakmısınız diye şeyler söylemiş.Bizde addettir alışverişte sadece kızın kardeşlerine annesine ve babasına hediye alınır.Annemde alıcaz kardeşlerine demiş.Kadın olmaz öyle şey amcalarına dayılarına yengelerine herkese alacaksınız ister bugün alırsınız ister düğünde demiş.Almaya alalımda ben böyle bir tavırla ne karşılaştım ne duydum.Neyse biz gittik bunlara birşeyler aldık kızın abisinin eşlerine dahi alındı bu seferde kız bana mesaj atmış diyorki siz yengemlere penye felan almışsınız onlar onu giymez nerden aldıysanız verin ben değiştiriyim arkadaş varmı böyle birşey ya.Adı üstünde hediye bu ne zoraki olur nede beğenmezler değiştiriyim denir bende mi bi anormallik var sizce ne demeliyim ben bu kıza şimdi lütfen akıl verin?Kalkıp anneme desem bunu çok üzülür diyemiyorum
Aman sen ne üzülcen ya abinle kötü olayım deme böyleleri kıymetli olur zaten :)Görgü yanlarından geçmemiş arkadaşlar ilk haftadan neler gördük anlatamam abime üzülüyorum yaktı kendini..