Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar birşey sorucam size bu hafta abimin nişanını yaptık.Nişan alışverişine gittiğimiz gün herşey normal her istediğini aldık.Annem gözü kalmasın birşeyde dedi.Velakin nişanlısının annesi annemi bir köşeye çekip siz hediye almayacakmısınız diye şeyler söylemiş.Bizde addettir alışverişte sadece kızın kardeşlerine annesine ve babasına hediye alınır.Annemde alıcaz kardeşlerine demiş.Kadın olmaz öyle şey amcalarına dayılarına yengelerine herkese alacaksınız ister bugün alırsınız ister düğünde demiş.Almaya alalımda ben böyle bir tavırla ne karşılaştım ne duydum.Neyse biz gittik bunlara birşeyler aldık kızın abisinin eşlerine dahi alındı bu seferde kız bana mesaj atmış diyorki siz yengemlere penye felan almışsınız onlar onu giymez nerden aldıysanız verin ben değiştiriyim arkadaş varmı böyle birşey ya.Adı üstünde hediye bu ne zoraki olur nede beğenmezler değiştiriyim denir bende mi bi anormallik var sizce ne demeliyim ben bu kıza şimdi lütfen akıl verin?Kalkıp anneme desem bunu çok üzülür diyemiyorum
Allah önce abinin daha sonra sizin yardimciniz olsun. görgüsüzlük artıyor ama azalmıyor.. Ilerde daha buyuk sorunlar cıkarır, abiniz seviyor mu gercekten? Yanlıs anlasılmasın, bu onemli bir konu cunku. mal hırsı gozunu kor eden insanlarmıs gibi geldiler bana?