Abimin nisanlisinin abime soyledikleri

Abim nisanlisiyla kavga etmis ve nisanlisi ona cimri demis oda nisanlisina ne cimrisi hergun arabayla is yerine biraktim birkere hesap odetmedim demis kizda demiski seni istemiyodum hep kactim senden habersiz gelip zorla birakiyodun ise ayricada senin ickini ben neden odicem tabi sen odiceksin isine gelince erkek adamim diyosun benmi odicem ayda 1 cafeye gidiyoruz obur gunlerde arabada oturuyoruz cimriliginden demis. (Birkere abim kiza evime gel para harcamayiz demis cunku...) kiz ayrilalim demis abimde kiza sen namussuzsun zaten yatak arkadasi olalim demis kizda sinirlenip abime ne yatak arkadasi sen kimsinki senle yatak arkadasi olucam ter kokuyosun dislerin kahverengi ozensiz bakimsiz kokulusun 1 aydir senden kaciyorum her bulusmada ekiyorum o kokundan seni demis ben telefonunu karistirip okudum sok oldum daha 1 ay olmustu nisanlanali kiz ekli bende gayet mutlu fotolar paylasiyor abimin morali cok bozuk ama bize anlatmiyor ama kiza hak verdim abimden nefret ettim nasil olurda kiza yatak arkadasi kalalim der bu durumu anneme anlatsam mi bilmiyorum..
Bir ayda iki tarafta ne kadar dolmuş öyle😳

Abim nisanlisiyla kavga etmis ve nisanlisi ona cimri demis oda nisanlisina ne cimrisi hergun arabayla is yerine biraktim birkere hesap odetmedim demis kizda demiski seni istemiyodum hep kactim senden habersiz gelip zorla birakiyodun ise ayricada senin ickini ben neden odicem tabi sen odiceksin isine gelince erkek adamim diyosun benmi odicem ayda 1 cafeye gidiyoruz obur gunlerde arabada oturuyoruz cimriliginden demis. (Birkere abim kiza evime gel para harcamayiz demis cunku...) kiz ayrilalim demis abimde kiza sen namussuzsun zaten yatak arkadasi olalim demis kizda sinirlenip abime ne yatak arkadasi sen kimsinki senle yatak arkadasi olucam ter kokuyosun dislerin kahverengi ozensiz bakimsiz kokulusun 1 aydir senden kaciyorum her bulusmada ekiyorum o kokundan seni demis ben telefonunu karistirip okudum sok oldum daha 1 ay olmustu nisanlanali kiz ekli bende gayet mutlu fotolar paylasiyor abimin morali cok bozuk ama bize anlatmiyor ama kiza hak verdim abimden nefret ettim nasil olurda kiza yatak arkadasi kalalim der bu durumu anneme anlatsam mi bilmiyorum..

Bu konudaki en suçlu ve en etik dışı davranan kişi sizsiniz. Sadece etik kurallara aykırılık da değil yaptığınız yasalara da aykırı. Yasa dışı bir iş yapmışsınız. Diğer konuları biz bilemeyiz. İki kişi arasında. Onların fantezisi bile olabilir. Belki hakaret etmeyi seviyorlardır. Belki böyle hem seven hem döven inişli çıkışlı manyak bir ilişkileri vardır. Size ne? Annenize ne? Bize ne?

1 ay olmustu nisanlanali kiz ekli bende gayet mutlu fotolar paylasiyor
Bakın insanlar neler yaşıyor da sosyal medyada çık mıtlıyım rolü kesiyor
Sonra buraya konular açılıyor neden herkes mutlu bi ben mutsuzum vs diye
Görünüz çoğu rol..

Abin fena abin. Karışma sen boşver

Keske "penisin küçük, benden once bosaliyorsun. Yatak arkadasi olarak seni sececek kadar salak miyim" falan deseydi. Onun yerine benim icimde kaldi. Hadsiz adam.
Siz de neden annenize soyleyesiniz ki? Zaten yakında ayrılırlar. Haberi annenize gelir. Ya da barisirlar tencere kapak yaşar dururlar.
Burada annenizin erkenden bilmesi gereken birsey var mi ki?

Söylesen eline ne geçecek? Abinin yüzüne bakabilecek misin? Ben abimin bozuk olan karakteriyle ilgili konuşsam bidaha yüzüne bakmazdım. Anneni üzmeye gerek yok.

Ikiside karaktersiz. Abinin nisanlisida az değil. Ayrica cok ayrinti vermissin
Birde bir bakiyormus uyenin biri kendi msjlari burda . ashdl
Hic pisti olmaktanda mi korkmuyonuz ya
Bunca laftan sonra eger barisirlarsa evliliklerinin omru icin ben 1 seneyi geçmez diyorum

Kardeşlerden korkulur ya niye telefonunu karıştırdın abinin :KK20:

Hiç karışma bence kimseye anlatma.
Ay bende lise donemindeyken abimin telefonunu karistirdim. Daha dogrusu direk msjlarina girdim :D sevgilisi ile sexting yapmislar, ben sook :D zaten ilk msjdan sonrasini okumadim ama o ilk msj bile aradan 15 sene gecmesine ragmen aklimda ya
Asfggjk

Şimdi biz bu dialoğu neden okuduk? Hadi siz saygısızlık yapmış, başkasının telefonundaki mesajlaşmayı dibine kadar okumuşsunuz. Bir de buraya tüm internet dünyasına yazmışsınız, bir de evdekilere de ayriyeten yayın yapın. İsterseniz mahallede anons da geçin, rahatlayın. Peki ama size ne? Bize ne? Annenize ne? Çocuk mu sizin abiniz? Ayrılacaklarsa ayrılsınlar aralarında işte.

Dialoğun içeriğine hiç girmiyorum. İğrençlikler silsilesi. İnsanlar kendi kalitesini kavgada belli ediyor böyle işte. Herkesin rengi çıkmış ortaya.

Back
X