Abimin nisanlisinin abime soyledikleri

En büyük ayıp senın yaptığın abının telını karıstırıyosun birde buraya yazıyorsun.seni ilgilendıren bi durum yok

Ay bende lise donemindeyken abimin telefonunu karistirdim. Daha dogrusu direk msjlarina girdim :KK70: sevgilisi ile sexting yapmislar, ben sook :KK70: zaten ilk msjdan sonrasini okumadim ama o ilk msj bile aradan 15 sene gecmesine ragmen aklimda ya
Asfggjk

Benim abim benim telefonumu karıştırıp benim sextingimi okumuştu, kizmaya kalkınca sanane sen kendine bak deyip çıkmıştım işin içinden 4 ay konuşmamıştır benimle 😂 Onun üstüne ne vazifeyse 😂😂

Benim abim benim telefonumu karıştırıp benim sextingimi okumuştu, kizmaya kalkınca sanane sen kendine bak deyip çıkmıştım işin içinden 4 ay konuşmamıştır benimle 😂 Onun üstüne ne vazifeyse 😂😂
Seninki daha iyiymiş.
Yaaa işte söylerler cevabı 😂

Benim anlamadigim insan sevgilisinin telefonunu karistirir hadi diyelim kontrol icin. Hadi cocugunun, ergen kardesininkini de karistirsin, kontrol amacli.
Bir insan abisinin ablasinin telefonunu niye karistirsin ya? Ya uygunsuz bir resme gelseydiniz? Ya 'yatak arkadasi olalim' diyen hadsiz -sapik abi bir baska sapıklık alameti olarak bir yerinin fotografini atmis olsaydi kiza??
Ne yapacaktiniz o zaman, hafizada bu resim ile?
Kesinlikle katılıyorum
Abisinin uygunsuz resimlerini de yakalayabilirdi

Ayrica ben esimin telefonunu bile karistirmiyorum kaldi ki kardesiminkini karistirayim o onun ozeli. Yaptigin cok yanlis

Konu inandırıcı hiç gelmedi.Ha size ne bu konudan insanların telefonunu mu karıştırıyorsunuz?
Bu telefon karıştırma olayını benim 12 yasındakı kuzenım falan yapıyor .

Abim nisanlisiyla kavga etmis ve nisanlisi ona cimri demis oda nisanlisina ne cimrisi hergun arabayla is yerine biraktim birkere hesap odetmedim demis kizda demiski seni istemiyodum hep kactim senden habersiz gelip zorla birakiyodun ise ayricada senin ickini ben neden odicem tabi sen odiceksin isine gelince erkek adamim diyosun benmi odicem ayda 1 cafeye gidiyoruz obur gunlerde arabada oturuyoruz cimriliginden demis. (Birkere abim kiza evime gel para harcamayiz demis cunku...) kiz ayrilalim demis abimde kiza sen namussuzsun zaten yatak arkadasi olalim demis kizda sinirlenip abime ne yatak arkadasi sen kimsinki senle yatak arkadasi olucam ter kokuyosun dislerin kahverengi ozensiz bakimsiz kokulusun 1 aydir senden kaciyorum her bulusmada ekiyorum o kokundan seni demis ben telefonunu karistirip okudum sok oldum daha 1 ay olmustu nisanlanali kiz ekli bende gayet mutlu fotolar paylasiyor abimin morali cok bozuk ama bize anlatmiyor ama kiza hak verdim abimden nefret ettim nasil olurda kiza yatak arkadasi kalalim der bu durumu anneme anlatsam mi bilmiyorum..
Telefonu karıştırmasan iyiydi ama bu iş inşallah bitmiştir bu kadar yüz göz olunduktan sonra dikiş tutmaz

hıc karısmayın evet abınızden nefret etmekte haklısınız nısanlısı akıllıysa kacarak uzaklasır

Her konusunda bakire olmadigini illa ki vurgulayan ve bu sekilde kendince marjinal oldugunu dusunen uye degil mi bu konu sahibi?

Eee, hani? Olmamis bu konu. Marjinalliginizden mahrum birakmayacaktiniz bizi.
Sizene bakire olmamamla ilgili actigim konudan? Sizene yani bakirelik ne alaka suan cozemedim? Bakin marjinalmisimya guya ama yinede o kiza hak verdim! Yinede abime kizdim! Yobaz

Back
X