Abimin nisanlisinin abime soyledikleri

Kız sen kendine dert mi arıyon? Sanane kokmuş abinden de onun kendini birşey sanan nişanlısından da.. Bide annem üzülecek diyorsun. Onlar bu olayı aralarında kapatabilir ama sen annene söylersen annen üzülmek bir tarafa gider bide abinle konuşur, senin telefon kurcalama fantazinde ortaya çıkar. Benim abim tlf kurcalandigini öğrense beni sallandirirdi ama senin abinin mezhebini bilemicem...

Ahahaha abiniz de nisanlisi da birbirine asiri uyumlu insanlarmis,ayrilmadilar deyin nolur cok uzulurum valla ;)

• Komik
Reactions: 000
Sonra da bana konumda evlilikten önce cinsellik yaşamak istemiyorum dedim diye ön yargılı diyorlar.
Yahu toplumumuzda erkeklerin kafası bu maalesef.
Abiniz çok çiğ isteklerde bulunmuş kusura bakmasın.
Bana da böyle bir cümleyle gelseler, sakinliğimi koruyamazdım.
Ama kişisel özelliklere bu kadar laf etmesi de kıza yakışmamış.
Adamı istemiyorsan nişanlanmazsın..

Sanki silah zoruyla nişanlandı.. :KK12:
İkisi de olgun değil..
Bu ilişki olmamış..:duduk:

Kadın erkek ilişkilerinin haline bak..adam yok diyorlar ya şimdi hak verdim söyleyenlere..abiniz ADAM olamamış malesef..bir cimri dedi diye..yatak arkadaşı olalım ne demek ya..

• Beğen
Reactions: 000
Abin çok iğrenç bir insan ve ayrıca bence de cimri ayda bir cafeye gidip her buluşmada arabada oturmak nedir.İnşallah kız abinden ayrılır ve hayatını kurtarır yazık olur yoksa.Abin de üreyerek iğrenç zihniyetinin devamını getirmez umarım

Back
X