• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Melisaslan7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
116
90
13
23
Öncelikle şehrimin iyi bir lisesinde sonuncu sınıfim okula erken başlamam sebebiyle 1 yaş ufağım. Bugün abimin telefonunu kendisinin parmak hareketini görmem sonucu ders calisirken yan odada elime alıp kurcalamaya başladım whatsapp kismina girince bizzat kendi sınıfımdan olan bir arkadaşımla samimi bir şekilde yazıştığini gördüm (abim 19 yaşinda kiz 17 ?????) Abim burada tıp okuyor ve arkadaşım abime ilk başlarda mesaj atıp fakülte hakkinda sorular sorarken sonradan muhabbet iyice koyulaşmış sosyal yaşamlardan gündelik hayattan birbirlerinden iyice bahsetmişler birbirlerine fotoğraflarini atmışlar (abime sırtin çok güzel demiş utanmadan ????!?) ve sinemaya gitmeye karar vermişler nun diye bi korku filmine gidecekler bu hafta ve benim bu olaylardan hiçbir şekilde haberim yok ?? Ek olarak benden de muhabbet açılmış ve cok düşünceli abim derslerimle ilgili okuldaki sosyal yasamimla ilgili ne varsa utanmadan da sormuş. Kız sınıfta hedefini farklı söylüyorken abime bulunduğum şehirdeki fakülteyi kazanmak istediğini söylemiş ayrica. Ben bu kızla siniftada görüşüyorum üstelik instagramina girdim muhabbet ordan takipleşme ile başlamış abim okul cikislari beni almaya geliyor bazen babam ofisten eve erken gelince muhtemelen orada falan gördüler birbirlerini veya geçen seneki veli toplantima gelince arkadaslarimla tanistirmistim orsan olabilir. Sizce bu hafta sinemaya gidip onlari yakalamış gibi yapip abimi rencide edeyim mi ? Annem sinirli birisi muhtemelen haberi olursa abimi mahveder bende bu utançtan kurtulurum simdilik abime birsey diyemiyorum kizar diye sizce ne yapmaliyim ?

abinizin 19 kızın 17??????? Yaşında olmasını vurgulamanızın sebebi, kızın reşit olmaması mı?
Aralarına iki yaş var, abiniz pedofiliymiş tepkisi gibi olmuş...

Garipsiniz. Sizi ilgilendiren bir durum göremedim...

Son düzenleme:
Back
X