Abimizi Kaybettik...

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.701
147.156
798
Bu konuyu açmayı düşünmüyordum aslında çünkü kendisini tanıyan olmayacaktır burada muhtemelen ve anlaşılabileceğimi düşünmüyordum. Ancak biyere yazmak istedim, duygularımı boşaltmak istedim öylesine. Bu konuda ne alınacak fikir ne söylenecek söz var.

Motosiklet camiası için önemli bir insandi. Sevmeyenide vardı ama seveni daha çoktu. Motosiklet kültürünü, motosiklet sevgisini o aşıladı.
Her yeni başlayana yol gösterici oldu. Donanimli, bilgili, başarılı, samimi bir insandi. Bizim için uğraştı, önyargıları kırdı. Güvenlik dedi... ekipman dedi... Birebir tanimayan insanlarin bile hayatindan biri oldu. Tüm camiayı yasa boğdu.
Yillarca videolarını, yaptigi işleri takip ettim, seyrettim. Bende onun sayesinde birşeyler kaptım. Kendisiyle bir defa karşılaşabilmiştik. Keske daha cok vakit gecirebilseydim. Kayıplar yaşadım elbet ama bu zamana kadar ardından hüngür hüngür, salya sümük aglayacagim yakınlıkta birini kaybetmemıştim hiç.

25 haziran... Ölüm haberini sabah aldım. İnanamadım ve söylentidir dedim olmazdı yine kaza yapmistir hastahanededir yine bizimle dalga gececek dedim, başından geçeni kendine has esprili uslubuyla anlatacaktı, birlikte gülecektik, devam edecektik.
Sayfaları hızlı hızlı taradım. Istedim ki yalan olsun birileri çıkıp farklı bir açıklama yapsin ben yanlis bilgi almis olayim kimseye inanmak istemesemde dakikalar geçtikce haber kesinleşiyor, umudum kalmıyordu. Satırları okuyor ve bogazımdan burnuma bir acı hissediyordum.
Ağladım, uyudum, farkli seyler yaptim, buraya hicbisey olmamis gibi takildim yazdim. Kimseyle iletisim kurmak istemedim baska ama durmadan geri döndüm yine o konuya, aynı yazıları okuyor, aynı videoları seyrediyor, resimlerine bakiyor ve ağlıyordum sonra tekrar kafami dagitiyor, tekrar başa dönüyordum. Hepimiz başsağligi diliyorduk ama kimse inanmak istemiyordu.

Ben hala inanamıyorum. Sanki hala yaşıyor gibi hissediyorum, hersey normalmiş gibi hissediyorum ve oyle davraniyorum. Dönüp dönüp haberlere, konuşmalara bakıyorum en başa sarıyorum. Garip bir ruh hali içerisindeyim. İnsan kabullenemiyor. Hayatta olmadığını beynim idrak edemiyor, sindiremiyor.
Ailesine, sevenlerine, tüm motosiklet camiasina sabır ve başsagligi diliyorum.

Başınız sağ olsun.
İlgi alanım olmadığı için tanımıyorum.
Sosyal medyada çok ses getirdi,sevilen,sayılan biriymiş.
Nur içinde yatsın inşallah.

Ölüm haberi alınca dünyanın tadı tuzu kalmaz...
Bir süre uzakta bir yerlerde yaşıyor gibi gelir , zamanla öldüğü kabul edilir malesef...
Allah kalanlara sabır versin

Çok üzüldüm ben de. Kıymetli bir insandı. Başınız sağolsun.

Otobanda ölen karşı tarafta ölmüş birde bebeği varmış kader işte yazılanı yaşıyoruz hepimizin sonu Başınuz sağolsun

Ölüm haberi alınca dünyanın tadı tuzu kalmaz...
Bir süre uzakta bir yerlerde yaşıyor gibi gelir , zamanla öldüğü kabul edilir malesef...
Allah kalanlara sabır versin

Kaza yapsada ölebilecegini dusunmezdik, ben dusunmezdim nebileyim. Sanki o ölmezmiş. Hep öyle olur ya sevdiklerimiz ölmez gibi gelir.
Öyle oldu işte. Şimdi karişiğim. Yasiyormuş gibi geliyor normalmis hersey ve oyle bisey hic olmamis modlarina giriyorum basa sariyorum dünden beri aynı döngü.

Cenazeye katılabildiniz mi bilmiyorum ama ilk fırsatta kabir ziyareti yapın
Uzun uzun kalın konuşun ağlayın kabullenme sürecinize yardımcı olur

Ölümüyle öğrendim adını, unvanını.
Ortak paydada olunca farklı olmuş, çok yakmış sizi.
Başınız sağolsun.

Cenazeye katılabildiniz mi bilmiyorum ama ilk fırsatta kabir ziyareti yapın
Uzun uzun kalın konuşun ağlayın kabullenme sürecinize yardımcı olur

Cenazesi bugun ikindide olacak. Çok kalabalık olacak. Birebir konusup, uzun uzun kalma imkani bulamam ama daha sonra yine ziyaret edeceğim O nu.

Evet dün sabah uyandığımda aldım ben de haberi. Çok üzüldüm gerçekten. Videolarından çok şey öğrendim. Hatta motorumu almadan kendisini izledim saatlerce, günlerce. Onu izlemesem cesaret edemezdim belki de bilmiyorum. Bence pek çok insana güvenliğin önemini aşıladı. Pek çok hayat kurtardı belki. Dün hakkında yazılan olumsuz yorumlara da ayrı üzüldüm. Çok üzgünüm ben de. Başınız sağ olsun.

Zaten insan sevdiği bi yakını ölünce inanamaz. İnanmak istememek değil bu sanki hala oradaymış gitsen görecek konuşacak yine gülecekmişsiniz gibi gelir. Yakıştıramaz ölümü ona yani. Başınız sağolun toprağı bol olsun..

Bilmiyorum ilk kez boyle bisey yasiyorum. Oyle oluyor ki sanki boyle bi olay hic olmadi, yasanmadi ve bende duymamisim hersey normal seyrinde gibi. Sonra birden aklima dusuyor, konusuluyor, bakiyirum sanki ilk kez haber almis gibi birden kopma, aglama yasiyorum.
Dunden beri sacma bir haldeyim. Pek konusmak istemiyordum. Ama icimdekini dokmek, olmamis gibi davranmak yerine icimi acmak istedim.

Ben de duydum. Çok eğlenceli bir adamdı. Allah rahmet eylesin.

Başınız sağolsun. Çok yakın bir arkadaşım motosiklete şahane bir beyaz yan kasa ekleterek gelin arabası yapmıştı. Kortej eşliğinde, o şekilde motosikletle gittiler nikaha falan. Yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğiniz kişi de vardı.
Nedense şu motosikleti bir türlü sevemiyorum çok güvensiz ve tehlikeli geliyor. Secme şansım olsa asla çocuğum kullansin istemezdim

Kardeşimi motor konusunda destekleyip, çok yardımı oldu ona. 2 gündür kardeşim kendinde değil..Türkiye yetenekli, akıllı, ender abilerinden birini kaybetti. Çok saygı duyduğum biriydi. Mekanı cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…