Abimle anlaşamıyorum

Bihter8993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
19
-3
1
31
Merhaba arkadaşlar ben daha önce tek yaşıyordum biraz sıkıcı da olsa rahat bir yaşam tarzım vardı ailemin zoruyla abimle birlikte ev tuttuk ama çok bencil hiç anlamıyor her sabh kahvaltısını bütün işini gücünü yapıyorum birde dışarda çalışıyorum çok yoruluyorum Bi işin ucundan tutmuyor annemde oğlancı haksızda olsa hep abimin tarafında sanki beni hizmetçilik yapıyım diye abimin yanına ısrarla getirdi banada rahat uyuyamıyorum diyor ayrı kalmayın diye abim çok bencil işkence çekiyorum suyu az kullan onu az kullan erkek arkadaşımla da paylaşamıyorum biran önce evlenip kurtulsam bu aileden hergünüm işkence ilaç kullanmaya başladım artık sakinleşmek için kriz geçirecek duruma gelicem yoksa bu durumda ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.Kendisini okuttular diş doktoru beni hep ezdiler kendi emeğimle ne zorluklar çektim okudum bana zırnık faydaları yok abim alıyo 5. 6 bin bende çocuk gelişim okudum ailem düğünümde hiç yardımcı olmıcakmış her kız kendisi yapıyormuş düğününü bnde öyle yapmak zorundaymışım aile hiç yardım etmicekmiş benim aldığım asgari ücretle nasıl birikim yapıcam beni kendiyle kıyaslıyor çok kıskanç ben evlenicem diye diyor hangi birikimle evlencen bütçenize göre alıcagz dedim kendi kız bulamıyor diye benim herşeyim köstek oluyor bıktım ondan yüzünü görmek istemiyorum arkadaşları ve onun havasından da geçilmiyor

Son düzenleme:
Zor bir durum bence psikolog yardımı almanız en iyi seçenek gibi. Benim nacizane tavsiyem ise abinizle ayni evde yaşamak zorundaysaniz ve sorun yaşıyorsanız bunu ancak oturup konusarak iletişim kurarak çözebilirsiniz onun dışında ne derseniz ne yaparsanız boş gibime geliyor.

Makyaj spreyi konundan geldim buraya. Tahminen senden yaşça büyüğüm. Bir ablan olarak tek tavsiyem SAKIN evlenmiş olmak, kurtulmak için evlenme. Hayatım yanlış evliliklerin davalarına girmekle geçiyor.

Yapma canım sen kimsenin hizmetçisi degilsin o anneni dinleme uykusu kaçıyorsa gelsin oğlunun basında dursun sen bekçi misin tekrar ayrı eve cik kafan rahat eder abinin annenin sözünü dinleme ne yaparsan yap yaranamazsın zaten en iyisi kendi yağında kavrul kimseye eğilme evlenmek çözüm evet ama kimle evlendiğin daha önemli yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var Allah göstermesin acele etme hic o anneni görürsün abinin havasını görürsün iki gün sonra elin kızı geldiğinde bak gör aSil film o zaman başlıyor

Evlilik kurtuluş değil gülüm hatta ailenin arkanda durmadığını bilirse çok çekersin o adamdan. Öyle arkadaşlarım var yağmurdan kaçarken doluya tutulma derim. Evde senin odan dışına karışma derim, kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil. Yetişkin insanlar kendi işlerini görebilirler. Çamaşırını bile atma makineye. Mutfakta belki zaman geçir ama temizlik falan istiyorsa ya yardım etsin sana ya da temizlikçi tutsun bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…