Arkadaşlar abimle büyük bir kavga ettik. Ben özgür ruhlu bir insanım ailem de tam zıttı çok baskıcı. Ben öğretmenim. Yaz tatili diye kuzenlerimi de aldım Aydın a kuzenimizin yanına gittik. Annem de çok sever bişe demedi. Aydında gezdik biraz tatil yaptık. Aydın ile muğla arası çok yakın dedler. Gitmeden 1 günlüğüne de muğla yı gezelim bi daha gelemeyiz buralara dedik. Günübirlik gezip binecektik gidecektik memlekete. Fethiyeye gittik. Yolda bi problem varmış araç başka yoldan gitti. Geç kaldık baya. Fethiyeden de terminale dönüş araçlarının saati erken yetişemedik. Fethiyede kamp yapan arkadaşlarla tanıştık. Birinin boş çadırı vardı. Kamp alanı duş var gitinme kabinleri işte büfe var. Zabıtalar polisler geziyor. Oteller çok pahalı olduğu için kamp alanında kaldık gece. Ertesi gün Ölüdeniz e yüzmeye gittik. Denizde biri çantamıza takıldı çanta denize uçtu. Benim foto makinesi bozuldu. Sahilde gezerken kuzenim de telefonunu düşürdü onun da telefonu bozuldu. Ben de yardımrail isimli bir grupta post açtım durumu anlattım iyi bir fotoğrafçı nerede var diye. Kontrol etmiştim görünmüyordu ama abim gruba üyeymiş. Bütün bunları gördü. Kampta çadırda kaldığımızı telefonların düştüğünü vs öğrendi. Aradı ağzına geleni saydı. Uzun bi süre benle muhatap olma arama delirttin beni. O çocuklara bişe olsa ne dicektin babalarına falan saydırdı. Çocuklar 15 ve 10 yaşlarında ama dediğim gibi öyle kafama göre bi yerde kalmadım. Belediyenin kamp alanı zabıtalar geziyor güvenlikli. Çadırımız kilitli dışardan açılamıyor falan. Muhteşem bir geziydi bizim için ama rezil oldu. Zaten moraller bozuk abim de tuzu biberi oldu. Çok moralim bozuk kızlar çok büyütür mü sizce abim olayı telefonda bu kadar saydıysa görüşünce napar bilmiyorum stresten bütün gece uyuyamadım napayım var mı tavsiyeniz kapının önüne bile çıkarmazlar beni artık