• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimle birbirimize girdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar abimle büyük bir kavga ettik. Ben özgür ruhlu bir insanım ailem de tam zıttı çok baskıcı. Ben öğretmenim. Yaz tatili diye kuzenlerimi de aldım Aydın a kuzenimizin yanına gittik. Annem de çok sever bişe demedi. Aydında gezdik biraz tatil yaptık. Aydın ile muğla arası çok yakın dedler. Gitmeden 1 günlüğüne de muğla yı gezelim bi daha gelemeyiz buralara dedik. Günübirlik gezip binecektik gidecektik memlekete. Fethiyeye gittik. Yolda bi problem varmış araç başka yoldan gitti. Geç kaldık baya. Fethiyeden de terminale dönüş araçlarının saati erken yetişemedik. Fethiyede kamp yapan arkadaşlarla tanıştık. Birinin boş çadırı vardı. Kamp alanı duş var gitinme kabinleri işte büfe var. Zabıtalar polisler geziyor. Oteller çok pahalı olduğu için kamp alanında kaldık gece. Ertesi gün Ölüdeniz e yüzmeye gittik. Denizde biri çantamıza takıldı çanta denize uçtu. Benim foto makinesi bozuldu. Sahilde gezerken kuzenim de telefonunu düşürdü onun da telefonu bozuldu. Ben de yardımrail isimli bir grupta post açtım durumu anlattım iyi bir fotoğrafçı nerede var diye. Kontrol etmiştim görünmüyordu ama abim gruba üyeymiş. Bütün bunları gördü. Kampta çadırda kaldığımızı telefonların düştüğünü vs öğrendi. Aradı ağzına geleni saydı. Uzun bi süre benle muhatap olma arama delirttin beni. O çocuklara bişe olsa ne dicektin babalarına falan saydırdı. Çocuklar 15 ve 10 yaşlarında ama dediğim gibi öyle kafama göre bi yerde kalmadım. Belediyenin kamp alanı zabıtalar geziyor güvenlikli. Çadırımız kilitli dışardan açılamıyor falan. Muhteşem bir geziydi bizim için ama rezil oldu. Zaten moraller bozuk abim de tuzu biberi oldu. Çok moralim bozuk kızlar çok büyütür mü sizce abim olayı telefonda bu kadar saydıysa görüşünce napar bilmiyorum stresten bütün gece uyuyamadım napayım var mı tavsiyeniz kapının önüne bile çıkarmazlar beni artık

Çok becerebiliyorsa kendisi götürseydi çocukları tatile. Kendi veremeyip başkası yapınca saydıran tiplerden anlaşılan.
Bu arada sizde maceracı olucam diye sorumsuz davranmışsınız. Bu ülkede maceracı hele de çocuklu tiplerin çok dikkatli olması gerekir. Yok güvenlik vardı yok dışarıdan açılmıyor çadır yeterli değil:KK12:

Arkadaşlar abimle büyük bir kavga ettik. Ben özgür ruhlu bir insanım ailem de tam zıttı çok baskıcı. Ben öğretmenim. Yaz tatili diye kuzenlerimi de aldım Aydın a kuzenimizin yanına gittik. Annem de çok sever bişe demedi. Aydında gezdik biraz tatil yaptık. Aydın ile muğla arası çok yakın dedler. Gitmeden 1 günlüğüne de muğla yı gezelim bi daha gelemeyiz buralara dedik. Günübirlik gezip binecektik gidecektik memlekete. Fethiyeye gittik. Yolda bi problem varmış araç başka yoldan gitti. Geç kaldık baya. Fethiyeden de terminale dönüş araçlarının saati erken yetişemedik. Fethiyede kamp yapan arkadaşlarla tanıştık. Birinin boş çadırı vardı. Kamp alanı duş var gitinme kabinleri işte büfe var. Zabıtalar polisler geziyor. Oteller çok pahalı olduğu için kamp alanında kaldık gece. Ertesi gün Ölüdeniz e yüzmeye gittik. Denizde biri çantamıza takıldı çanta denize uçtu. Benim foto makinesi bozuldu. Sahilde gezerken kuzenim de telefonunu düşürdü onun da telefonu bozuldu. Ben de yardımrail isimli bir grupta post açtım durumu anlattım iyi bir fotoğrafçı nerede var diye. Kontrol etmiştim görünmüyordu ama abim gruba üyeymiş. Bütün bunları gördü. Kampta çadırda kaldığımızı telefonların düştüğünü vs öğrendi. Aradı ağzına geleni saydı. Uzun bi süre benle muhatap olma arama delirttin beni. O çocuklara bişe olsa ne dicektin babalarına falan saydırdı. Çocuklar 15 ve 10 yaşlarında ama dediğim gibi öyle kafama göre bi yerde kalmadım. Belediyenin kamp alanı zabıtalar geziyor güvenlikli. Çadırımız kilitli dışardan açılamıyor falan. Muhteşem bir geziydi bizim için ama rezil oldu. Zaten moraller bozuk abim de tuzu biberi oldu. Çok moralim bozuk kızlar çok büyütür mü sizce abim olayı telefonda bu kadar saydıysa görüşünce napar bilmiyorum stresten bütün gece uyuyamadım napayım var mı tavsiyeniz kapının önüne bile çıkarmazlar beni artık
Abin haklı yaptığın dikkatsizlik ve ihmal...yanında çocuklarda var çok endiselenmis
Kaç yaşındasın ?

E iyi sizin yerinizede görevi abin yapsin..ögreticisiniz siz bunun farkinda olun

Şimdi anlamadım ben , siz günü birlik gidip dönecektiniz ama otobüsü kaçırıp orda kalmak zorunda kaldınız , haber verdiniz mi peki ? Nerede kaldığınızı söylediniz ? Otel de falan mı dediniz ? Başınıza o kadar şey gelmiş sizin derdiniz Facebook'a girip nerde iyi fotoğrafçı var onu mu soruşturmak , Ayrıca Aydın Fethiye dediğiniz yer öyle günü birlik gidip dönülecek bir yer değil , nerdeyse 4 saat sürüyor , bunu hesaplayıp erken çıkmanız lazımdı, bence siz bilerek isteyerek böyle davranmışsınız , abiyi haklı buldum sizi de sorumsuz Ama korkacak bişey yok merakından öyle davranmıştır , hırsı bir süre sonra geçer

Uff snne be slk .s diyip kapatsaydın ya telefonu
Öğretmensin yaşın kaç olmuş
Kızdırtma kendine
O sana trip atıyorsa sen on trip at

Valla konuşturmadı bile saydı saydı kapattı. Haber vermiyon etmiyon diye kızıyor. Etsem nolcak biliyorum gitme dicek bi ton laf saycak ya da kendi de gelcek onu giyme bunu yapma tatil burnumdan gelcek. Annemle birlik olur iyice gelirler üstüme artık

Çok becerebiliyorsa kendisi götürseydi çocukları tatile. Kendi veremeyip başkası yapınca saydıran tiplerden anlaşılan.
Bu arada sizde maceracı olucam diye sorumsuz davranmışsınız. Bu ülkede maceracı hele de çocuklu tiplerin çok dikkatli olması gerekir. Yok güvenlik vardı yok dışarıdan açılmıyor çadır yeterli değil:KK12:

T
Şimdi anlamadım ben , siz günü birlik gidip dönecektiniz ama otobüsü kaçırıp orda kalmak zorunda kaldınız , haber verdiniz mi peki ? Nerede kaldığınızı söylediniz ? Otel de falan mı dediniz ? Başınıza o kadar şey gelmiş sizin derdiniz Facebook'a girip nerde iyi fotoğrafçı var onu mu soruşturmak , Ayrıca Aydın Fethiye dediğiniz yer öyle günü birlik gidip dönülecek bir yer değil , nerdeyse 4 saat sürüyor , bunu hesaplayıp erken çıkmanız lazımdı, bence siz bilerek isteyerek böyle davranmışsınız , abiyi haklı buldum sizi de sorumsuz Ama korkacak bişey yok merakından öyle davranmıştır , hırsı bir süre sonra geçer

Aydın fethiye değil muğla Fethiye. Muğlaya geldik öğlen muğladaydık o değil sorun. Muğla fethiye yakın dediler gittik uzakmış. Yollar kapnmış bilmem ne başka yoldan gidildi falan uzadı yol. Bir saatlik yolu 3 saatte gittik. Fotoğrafçı sorduk çünkü bu tür durumlarda hemen mudahale edilirse kurtarılabiliyor cihaz. Biz memlekete dönene kadar bir gğn olcak çok geç olur kurtarılamaz diye düşündük :(

Denizde biri çantamıza takıldı çanta denize uçtu. Benim foto makinesi bozuldu. Sahilde gezerken kuzenim de telefonunu düşürdü onun da telefonu bozuldu. Ben de yardımrail isimli bir grupta post açtım durumu anlattım iyi bir fotoğrafçı nerede var diye.

Abin hakli . Ne yaptigin belli degil. :KK51:

Şimdi du

Günübirlik gidecektik ordan memlekete gidecektik. Akşam hemen. Ama yollarda bi sıkıntı olmuş 2 saatlik muğla Fethiye yolu 4 saate yakın sürdü otobüs geri dönüşe geç kaldık ve fethiyede kalmak zorunda kaldık onlar muğlaya uğrayacağımızı bilmiyordu. Evinde kaldığımız kuzenimiz biliyordu bindirdi bizi gezip gidecektik güya. Desek ona da para verceniz diye bi ton şaf işitcektik ben de 27 saatlik yoldan aydın a gelmişiz muğlayı merak ediyoruz 2 saatlik yol gezelim gidelim diye düşündüm. Umarım dediğiniz gibi geçer siniri

T

Aydın fethiye değil muğla Fethiye. Muğlaya geldik öğlen muğladaydık o değil sorun. Muğla fethiye yakın dediler gittik uzakmış. Yollar kapnmış bilmem ne başka yoldan gidildi falan uzadı yol. Bir saatlik yolu 3 saatte gittik. Fotoğrafçı sorduk çünkü bu tür durumlarda hemen mudahale edilirse kurtarılabiliyor cihaz. Biz memlekete dönene kadar bir gğn olcak çok geç olur kurtarılamaz diye düşündük :KK43:
Fethiye'nin Muğla'ya bağlı olduğunu tabi ki biliyorum , Aydın-Fethiye arası demiştim , madem Muğla yakın dediler Muğla'yı gezmek istediniz Fethiye ne alaka ? Daha yakın Marmaris'e gidebilirsiniz , öğretmenseniz ki eğer bunları düşünüp yola çıkabilirdiniz, ama diğer yazımda da dediğim gibi yüzde yüz aman ne olcak sanki diyip planlı yaptığınızı düşünüyorum

E iyi sizin yerinizede görevi abin yapsin..ögreticisiniz siz bunun farkinda olun

Haklısınız da nasıl davranayım ne deyim keseyim mi alakayı sürekli böyleler konuşsam da anlamıyorlar çocuk gibi davranıyorlar bana hep. Bunlar herkesin başına gelebilir millet neler yaşıyor cüzdanını telefonunu çaldıranlar neler var geldi bişeyler başımıza yapcak bişe yok artık boşu boşuna dırdır çekiyorum

Hayır kesinlikle planlı değildi kalma niyetimiz yoktu fethiye çok güzel bi yer arkadaşım vardı o gezdirecekti bizi o yüzden gittik oraya gündüz gezdik o işe gitti sonra

Fethiye'nin Muğla'ya bağlı olduğunu tabi ki biliyorum , Aydın-Fethiye arası demiştim , madem Muğla yakın dediler Muğla'yı gezmek istediniz Fethiye ne alaka ? Daha yakın Marmaris'e gidebilirsiniz , öğretmenseniz ki eğer bunları düşünüp yola çıkabilirdiniz, ama diğer yazımda da dediğim gibi yüzde yüz aman ne olcak sanki diyip planlı yaptığınızı düşünüyorum
le

Çocuklar küçükmüş evet . Haklı biraz abiniz.He he deyip alttan alın , tatilinizi yaptınız sonuçta.
Evet çok güzel tatil yaptık bazı aksilikler olmasına rağmen muhteşem yerlere gidip muhteşem etkinlikler yaptık. Ama bu mutluluğun bedeli ağır oldu maalesef

Fethiyeliyim doğma büyüme , Fethiye'deyim şu an.

Turizm patladığı, booking de kapandığı için oda+kahvaltı 50-60 diye bağırıyor küçük otel ve pansiyonlar.

Sizin çadırda kalasınız varmış, dürüst olmanızı tavsiye ederim.

Muğla-Fethiye hiçbir zaman 1 saat olmadı ki şimdi olsun? Zaten en az 2-2,5 saattir hele bir de otobüsle.

Muğla'ya bile günübirlik gelmiş biri olarak, öğlen vakti Marmaris, Gökova, Dalyan seçeneklerini eleyip Fethiye'ye gelmişsiniz, mantık işi değil.

Ama gece yarısı bile otobüs bulurdunuz geri dönmek için, en kötü ihtimalle gece kalkan İzmir otobüsleri gider yani o tarafa, çaresizlikten bu hallere düşmüş gibi yapmayın.

Ayrıca bu kadar plansız hareket ederek tatil falan yapamazsınız ki?

Neyse.

Çok umursamaz birisin konu sahibi. Yaninda emanet iki çocuk var yolun uzamış baska sehre gidiyorsun haber vermemişsin? Çanta denize düşüyor, telefonlar bozuluyor, dikkatsizlik diz boyu. Abinin tepkisinin baskı ile alakası yok. Merak etmiştir sizi. Abin baskıcı mı bilmem ama sen çok rahat birisin, hiç yaşlanmazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X