• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimle birbirimize girdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 çocukla birliktesiniz ben de abinizi haklı buldum. Hadi geri dönmeye araç bulamadınız. Pekâlâ öğretmen evinde kalabilirdiniz. Kilidi açılmayan çadıra göre daha güvenli olurdu.

Macera yaşamak istemişsiniz yaşadığınız için de suçluluk hissediyorsunuz. Ailenizin ne diyeceğine bu kadar takılsanız makinenin akibetini sormak yerine çabucak geri dönerdiniz diye düşünüyorum.

Bence abine veya ailene haklı olduğunu savunma
Yaptığın gerçekten yanlış tek başına olsan yine dikkat etmen gerekirken yanında 2 emanet çocuk var üstelik

Eğer haklı gibi davranirsan daha kötü olur düşünemedim bidaha olmaz deyip sakinleşmesini bekle

Aydın'dan Muğla'ya gunubırlık gezmek ıstedık demıssın ama gözünü Fethiye'de açmışsın
aydın merkez muğla merkez 1 saat
aydın - fethıye 3- 3,5 saat bır güne sığdırmak ısteyınce gezıyı bırde gızlı olunca aksılıkler yaşanmış abın haklı

Keske bi öğretmenevinde kalsaydınız.
Taş çatlasın 50tl
Abiniz telaşlanmış haklı olarak
Cidden o kadar küçük çocukla Çadır fln büyük risk

Ben de abinin yerinde olsam benzer davranırdım. Yanınızda iki çocuk var. Biri 10 yaşında biri 15. Her şey gelebilirdi o çocukların başına. Ortalık manyak kaynıyor. Çadırda kalmak ne demek? En kötü öğretmenevi falan bulurdunuz yada pansiyon. Onu da yapamadınız diyelim o hatta şehirlerarası dünya firma çalışıyor; atlayın dönün. Telefonlar bozuk. Allah korusun deprem olsa bir şey olsa kim size nasıl ulaşacak. Bu kadar plansız olmayın ya!

Maceraya atılacaksanız daha reşit olmamış çocuklarla atılmasaydınız bari, ben abiye hak verdim sorumsuz davranışlar bunlar. Yaşınız kaç bilmiyorum 22 yaşında biri de öğretmen oluyor artık. Yani özgür ruhluluk değil bu gayet plansız programsız hatta mantıksız hareketler, hele de reşit olmayan çocuklar varken daha dikkatli olmalıydınız. Abiniz endişelenmiş haliyle, hatanızı kabul eder ve tekrarlamazsanız bir şey olacağını düşünmüyorum.

Sizin anlattiklarinizin özgür ruhlu olmakla uzaktan yakindan alakasi yok bir kere. Sorumsuz olmakla cok alakasi var. Cadirda kalmakta ne demek ortalikta bu kadar sapik dolasirken? Siz yaninizdaki o cocuklardan sorunluydunuz ve kendinizle birlikte onlari da beraberinizde suruklemissiniz. Abiniz kesinlikle cok hakli. Basiniza cok daha kotu seyler gelebilirdi. 24 yasinda bir ogretmen olgunlugu goremedim ben sizde. Yasinizi soylemeseniz sizi 18 19 felan tahmin eder, ogretmen oldugunuzu da asla aklimdan geciremezdim kusura bakmayin.

Abinizi okadar haklı buldumki.bisey olmaz korkmayın ama onlari haksizda gormeyin.cok düşünmeden hareket ediyorsunuz.sanirim fazla sıkıyorlar sizi özgür takilayim diye suyunu cikarmissiniz

Sana abin dahil kimse birşey diyemez de elin çocuklarının sorumluluğunu sen nasıl alırsın üzerine. Üstelik bir de öğretmensin. Başkası yapsa senin uyarman lazım. Abin baskici falan değil mantıklı. Senin yaptığın çok düşüncesizce.

Valla konuşturmadı bile saydı saydı kapattı. Haber vermiyon etmiyon diye kızıyor. Etsem nolcak biliyorum gitme dicek bi ton laf saycak ya da kendi de gelcek onu giyme bunu yapma tatil burnumdan gelcek. Annemle birlik olur iyice gelirler üstüme artık
Şu yazdıklarınızı okuyunca bir de yazım tarzınıza bakınca öğretmen oldugunuza inanmak çok zor. Eğer gerçekten öğretmezseniz Allah çocuklarımızın yardımcısı olsun.

Kesinlikle katılıyorum abin baskıcı değil mantıklı adammış. Ne yaptığın belli değil başına bin türlü iş gelmiş kimseye haber vermemişsin.Bide kampta kaldın 10-15 yaş çocuklarla, hemde bilmediğin bir yerde. Bravo yani

Abinin kızdığı kadar varsın.Küçücük çocuklarla özgür ruhluyum diye bu kadarını yapmak sorumsuzluktur.Başınıza bişey gelse kim üzülecek.Abin...

Acikcasi ailenizin durumunu bilip gereksiz bir maceraya atilmişsiniz.. Abinize kizamadim çadirin guvenli oldugunu nereden bilebilir kardesini dusunuyor.. Ayrica fotografci aramanizin sebebini de anlayamadim.. Onun yerine bozulan telefona çare arasaydiniz.. Kisacasi yanlis anlamayin ama sizden bisey anlamadim

10-15 yasinda cocuklari basima toplayip o yola gitmezdim. Yaptigin banada mantiksiz geldi. Ozgur ruhluysan kendine ozgur ol.

A-ah ne demek "kapının önüne bile cıkartmaz beni". Ögretmensiniz, aklı basında yasını basını almıs okumus etmis bir bireysiniz. Abiniz olması size kısıtlama hakkı vermiyor. Bir sey söylerse "ben koskoca kızım. Kimseye hesap verecek degilim" dersiniz olur biter. Sizi bu kadar sindirmeye calısmasına müsade etmeyin artık. Iyice tepenize cıkmıs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X