abimle sevgilim birlikte aldattı buyrun yoruma

abi nin yaptığına çoook şaşırdım.. erkelere güveninin kalmaması çok normal, biri abi, diğeri sözlün...

ucuz kurtulmuşsun canım...

eh abisi bile saymıyorsa bu kızı ben niye sayiyim dedi herhalde sözlün..üzgünüm ama aklıma bu geliyor..
abinde nasıl abiymis öyle walla..benim Abi'm olsa tekme Tokat döver herhalde,zaten pavyona bile gitmez ya neyse..
abine neden sustuğunu anlayabilmiş değilim?ılerde kocanida pavyona götürmesin?
ben senin yerinde olsam abi mabi dinlemem parçalarım..
babaminda ayaklarına kapanır yalvarırım affet beni diye..kulu köpeği olurum..
ama babanın sana yaptığının aynısını abime yaparım..yüzüne bakmam,adam yerine koymam,abi demem..
abilik bu değil ya..benimkide çok despot ama bu kadar large abi de istemem yani..

laelaelaelaelaeselam arkadaşlar bende size bir aşk hikayemi anlatmak istiyorum.
ahmetle tam 3 yıllık bi ilişkimiz vardı ben üniversite okuyordum o ise lise mezunuydu.annemlerin istememesine ragmen ben onunla evlenmek istediğimi söledim ve sözlendik.işte ogün babamı manevi açıdan kaybettim.benim yüzüme bi daha asla bakmadı ve hala bakmıyor.aileler arası söz oldu ve sonra ahmet değişmeye başladı.eskiden nereye gitse haber verirdi ama bu defa evdeyim diyordu ama hep aynı saatlerde telefona bakmıyordu.açmıyordu.önce fark etmedim ama sonra anladımki bana sölemek istemediği yerlerde dolaşıyor.sonra yakın bir arkadaşından kahveye gittigini öğrendim.okey oynuyormuş orada sürekli.bende tatsızlık çıkarmaya başladım.ve bir yıl sabrettim her defa gitmeyecegine dair söz verdi fakat yine gitti.şimdi düşünüyorum sadece kahveye gitmesini neden bu kadar takmışım diye.meger beni hislerim yönlendiriyormuş.neyse biz uzun tartışmalar sonucu ayrıldık.aileler ayrıldığımızı onayladılar.ama hala babam benle konuşmaz.
biz ayrıldıktan sonra beni sürekli aramaya başladı bende hattımı değiştirdim.ama bu sırada çok acı çektim.aslında onun acı çekmesi için ayrılmıştım ama meger acı çeken ben olmuşum.ahmet beni tekrar buldu ve barışmak istediğini söledi.ben bu defa barışma isteğini geri çeviremedim.ve abimle bu konuyu konuşmaya karar verdim.abim sadece dinledi önce.sonra bana anlatması gereken bişey oldugunu zorlukla söledi.abimle ahmet biz sözlüyken bi kaç kez içmeye pavyona gitmişler ve arkasından kadınlarla birlikte olmuşlar. ,mafoldumben,
tabi abime hiçbişe diyemedim hala içimde kalmıştır.(aslında bence burada asıl suçlu abim.beni hiç önemsemediğini göstermiş oldu burada)
sonra tabiki bi daha ahmete asla dönmedim. ve o askerden döner dönmez evlendi..olan bana oldu tabi.ben hala bekarım bundan sonra kime güvenebilirim hangi ERKEGE güven duyabilirim bilmiyorum.
ve ahmet bana hep biz asla ayrılamayız ancak ben ölürsem ayrılırız sen ölsen yine ayrılmayız hergece mezarın başında yatarım derdi. benimkinden daha acı bir olay olmamıştır herhalde.. yinede hamd olsun ya bide evlenseydim onunla ne yapardım??

şutarafagitti Oldu sen git ben geliyorum.Bayılacağımm hep aynı sahtelik,hep aynı palavra.Kimse kimse için ölmez.Yanlız ve yanlız insanlar birbirlerinin akıllarında ölürler.
Kimse ölmesin diye kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak demiş şair (Yılmaz Erdoğan)sırnaşık şey

Abiye de bir alkış alkisalkisalkis :mymeka: ...

Son düzenleme:
sözlüden kurtuldunda o ağabeyden nasıl kurtulacaksın.

demekki bu ağabey evlensende kocanı ayartır.
kadınlara götürür.

böyle bir ağabeyi
ben silerdim valla.

evet haklısınız ama ben unuttum sadece arada hatırlıyorum kötü oluyorum.ve bu olay babamdan ve abimden uzaklaşmama sebep oldu.doğru aslında belkide hakettim yada belkide çok iyi biriyimki ucuz kurtuldum.
ama bildiğim tek şey hayatta kimseye kolay kolay bidaha güvenmem

ağbiye gel abiyegamyoncuiremsu
vay vay vayyy:delphin:baya meshebi genişmiş maşalahsengözlerimebaksanabsözün bittiği yer:kahve:

Allah kurtarmış canım seni ...güvenini tekrar kazanman zor belki ama hayat devam ediyo ..her ilişkide bu risk var sonuçta ama herkes birileriyle birlikte yada evli değilmi ?Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonrasına bak ...

Ben bir daha abimle konuşmaz, hatta ona olan saygımı ve güvenimi yitirirdim. Çok kötü ve alçakca davranmış abin. Yani düşünüyorumda ben sözlümü abimle bir yere yollasam, ölürümde gözüm arkada kalmaz. Abim gözümün içine bakarken ben üzülmeyim diye, bu alçaklığı bana yapmaz.

valla canım bu yaşadıkların için ne denir bilmiyorum büyük geçmiş olsun diğeri yabancıı elin adamı güven olmaz ama abinle böle bişey yaşamalrı dahada fena olmuş heleki siz sözlüyken seni düşünüp koruyup kollamsı gerekirken onla beraber olmuş ne diyim helal olsun onada ama ne olursa olsun hayat devam ediyor bakk oo hiçç düşünmeden hayatına devam etmiş arkadaşımın sürekli söylediği bir söz vardır erkek cabuk sever çabuk unutur bayan zor sever zorda unutur der ama hayatt devam etmelii umarım karşına senin layığın biri çıkar

evet haklısınız ama ben unuttum sadece arada hatırlıyorum kötü oluyorum.ve bu olay babamdan ve abimden uzaklaşmama sebep oldu.doğru aslında belkide hakettim yada belkide çok iyi biriyimki ucuz kurtuldum.
ama bildiğim tek şey hayatta kimseye kolay kolay bidaha güvenmem

offf...

yaşadığın şey gerçekten kolay değil çok şaŞIrdım ve senin adına üzüldüm
ama abine iki kat şaşırdım yani kız kardeşine yapılanı nasıl bu kadar normal karşılar bi sbi her neyse
canım herkez bi şekide bu hayatta üzüntüler yaşıyo dua etki ucuz kurtuldun inan karşına çok daha iyisi çıkacak ve o ahmet denilen şahsı hhatırladığında arkasından güleceksin

geçmişi unut boşver canım.bu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil
sende düşünme artık geçmişi.hatta böylesinden kurtulduğuna sevin
abi konusuna gelince hesabını sor ona niye böyle birşey yaptığınıaklinialirimsmileyanlış anlama ama bir arkadaşın dediği gibi senin abin ilerde kocanıda böyle yerlere götürmesin canım
çok rahat biri anlaşılanbilmiyorumkismileşimdiden tepkini göster ve mesafeli davran

ve ahmet bana hep biz asla ayrılamayız ancak ben ölürsem ayrılırız sen ölsen yine ayrılmayız hergece mezarın başında yatarım derdi.

Sende buna inandın...:)))
Bu kadar çabuk mu inanıyorsunuz gerçekten böyle laflara ...
Abininde midesi baya genişmiş damat olucak kişiyi kendi eliyle başkasının yatağına sokuyor.. Hadi abi sokmaya çalışıyor diğer midesizde giriyor...
Al birini vur ötekine.

Neyse ayrıca aradan zaman geçmiş o evlenmiş bu konuyu açma amacın ne?
Fikir almak desen fikir alıncak bişi yok ortada... Derdini anlatmak desen geçmişi kurcalayıp gerilmenin anlamı yok...
Ee peki sebep?

kadınlar hisseder bazı şeyleri benim erkek arkadaşım işi gereği sosyal olmak zorunda ve sık sık dışarıya çıkar gece çok geç saatlerde döndüğü de olur ama güvendiğim için sorun olmaz ve tabi her aradığımda açıyorsa telefonunu ama bazen gerçekten içime oturuyor bişeyler eve gitsin diye dakikaları sayıyorum..
yaşadıkların kolay yutulcak şeyler değil ama bence asıl acıtan abinin yaptığı ve bu kadar süre saklaması yine de ucuz kurtulmuşsun zararın neresinden dönülürse kardır

harbiden abi çok ilginç,başlığı okuyunca bi an şaşırdım ama meğer iş değişikmiş,hayırlısı olsun hakkında canım,her şerde bi hayır var demişler,üzülme...

Çok kötü bir durum allah kurtarmış bu durumun içinden seni.
Ama abinin böyle bir şeyi neden senden sakladığına anlam veremedim.
Birde bu pavyona gitme olayı tam olarak ne zaman olmuş?
Babanla aranız hala soğuk mu?

abinn yalan söylemiş olabilirmi?barısmayın diye

Ayyy başlığı okuyunca yanlış anladım ben!bilmiyorumkismile
Neyse; geçmiş olsun demek ki adam değilmiş sevgiliniz..
Abinize de susmanız büyük sabır..:teselli:

bende başlığı okuyunca yanlış anladım cnm aklinialirimsmile

o ne biçim bi abiymiş ki sözlünüzle pavyona gitti? kimbilir belki evlenseydiniz yine gideceklerdi abinizle... bilmiyorumkismile
iyi ayak değilmiş ki o da kabul etmiş ztn...

boşver cnm erkenden kurtulmuş oldun...evlenseydin daha fazla yaşanmışlık olurdu, daha çok üzülürdün..

o evlendi ben hala evlenemedim fln yazmışsın...taktığın şeye bak allah aşkına :teselli:

Back
X