Abimm

23 yasinda bir genc silahi nerden buldu.
3 gundur silah tasiyan abiye
baba neden mudahale etmiyor.
Boyle bir ortamda kiz isteme isleri
Organize ediceginize abinizle
Ilgilenseniz daha dogru birsey
Yapmis olursunuz.
Kesinlikle sorunlu.

Dağ başında mi yaşıyoruz bişey olmaz korkma adamın niyeti ciddi abin oturur poposunun üstüne

Var bu kafada abiler... Abim de bekarken beni istemeye geleceklerini duyunca duvarı yumruklamıştı, nasıl gelirler diye... Onların kafasına göre, kızkardeşler ömür boyu bekar kalıp yuva kurmayacaklar.
Allah yardımcın olsun. Umarım abin bu kafa yapısını değiştirir.

Abin silah alip disariya cikti, ne kadar normallesmis bi hareket gibi yazmissiniz. Bence sikayet edin bu psikopatin ne yapacagi belli olmaz

4 abim vardı. Bekarlığımda 2 si yedi bitirdi beni. Ne çocukluğumu ne gençliğimi yaşayabildim. Herşey ama herşey yasaktı. Aklınıza ne gelirse işte. Özgürlük sıfırdı. Bi beline silah takıp abin gibi yola düşmediler bi o yani.

Hani sevgiden mi? Hayır öyle mıç mıç değildik abilerle. Hatta çocukluğumdan genç kızlığıma kadar şiddet de gördüm.

Evliğim ve evlendiğimden beri o kadar özgürüm ki. Kısıtlama yok yasak yok sinemaya gideceksem gidebiliyorum tatile denize gidebiliyorum. Dönüşte dayak var mı diye düşünmüyorum.

Bunlar tam 15 sene önceye kadardı. Sen yazınca maxiye gittim valla.

Abin birşey yapabilir baban devreye girmeli.

Bence abin çocuğu tanıdığı için bu olay zoruna gitmiş sanki arkasından iş çevrilmiş gibi ihanet edilmiş gibi düşünüyor aşırı tepkisi o yüzden diye tahmin ediyorum çocuğu tanımasaydı emin ol bu kadar tepki vermezdi bunu düzeltmenin tek yolu abine bir mesaj at abi ne olur görüşmek istiyorum seninle de git karşısına bütün hissetiklerini güzelce anlat niyetinizin ciddi olduğunu gerçekten anlasın o andan itibaren yumuşayacağına inanıyorum .

Yok abim sigara bile kullanmaz 23 yasinda fakat cok geri kafali ask sevgi anlamaz o islerden ona gore kiz kardesleri kesinlikle evlenemez o kiz kardeslerine bakar bunun kafa yapisi bu
baban ılımlı sakin bir ınsan anladığım kadarıyla.
abin nasıl çıkmış böyle bir aileden.
bu nasıl bir kafa yapısı.
çok hastalıklı bir düşünce açıkcası.
abibin eğitimi ne işi vs var mı
Dune kadar tasiyordu bugun annem saklamis suan ustunde yok ama bu sacma tavirlari onun yasindaki bi insan nasil yapar anlamiyorum
o silah kimin Allah aşkına.
böyle deli dolu magandavari bi genç varken evde silah bulundurmak ta neyin nesi.
evde saklamayın evden uzaklaştırın.
baban bilmiyo mu silahla gezdiğini oğlunun.

abın tam bı maganda
annen baban abıne sen karısma sana noluyor anası babası olarak bız varken sen bızden daha mı ıyı bıleceksın nıye demıyor ?
cunku o erkek dımı :)

Kardesının evlenecegıne sevınecekken, daha dun boynuna sarılıp aferın derken ıyıydı de.. Sımdı neden boyle davranıyor gercekten cok garıp.. Aile buyuklerınız ceksın abınızle konussun.. Kımseye zarar vermeden..

babanızın da mı sözü geçmiyo abinize ben anlamadım. abiniz size tokat vururken babanız da ona bi tane vuramadı mı?

Asıl uyuşturucu kullanan abi olmasın? Ortam bilen adammış sevgilin, abinin naneleri ortalığa dökülmesin diye mi acaba bu hiddet?
Valla o silahı alıp bi tarafına döndürüverirler çok uçmasın..
Şikayet edin zaten silah taşımak yasak. Bi alsınlar aklını.. Ayıptır bu kadarı ya..

bende aynen böyle düşündüm. abi hiç normal değil çünkü.
ben olsam abiye tokatı yapıştırırdım. baba izin veriyo ona noluyomuş. terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…