Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

Konu sahibinin cinleri perileri var öyle öğrenmiştir:27::27: En çok dedikoduyu erkekler yapıyor bilmiyormusunuz bilmiyor olduğunuzu düşünmek istemiyorum:33:

abinizi bu kadar övmüşsünüz ama ben böyle olayları gelip size yetiştirmesinide hiç hoş bulmadım erkek dedikodumu yapar ya. kız benim hakkımda şunu dedi kızın arkasından beni yolladılar kız işyerinde mesaiye kaldığı gün gece başka yere gitti evine gitmedi :37: ​muhabbete bak

Konu sahibinin cinleri perileri var öyle öğrenmiştir:27::27: En çok dedikoduyu erkekler yapıyor bilmiyormusunuz bilmiyor olduğunuzu düşünmek istemiyorum:33:

ama tutup da annesine kardeşine anlatmaz yahu kızla şuraya gittik şöyle yaptık bilmem ne diye... bilemiyorum belki gerçekten anlatmıştır da...

üstünü basa basa yaşlı ve çirkin diyerek ayrım yaparsan
işte böyle başında biter canım..
Ne yaş ne güzellik mutluluk vermez sevgi yoksa insanlık yoksa
rabbim huyunu güzel eylesin önce.....
Huyuda güzel değilse....
Abin karar versin bunada...kör değil ya görüyordur herşeyi

daha bir ay bile olmadı abim yen bir işe girdi. orda mesai arkadaşı bir bayan var. abim işe girerken kız demiş ki. 'bu bizim işimize yarar'.... sonra kız rahatsızlanmıs dısarı cıkmıs ofistekiler abimi kızın peşine göndermişler... ofiste calısan bayan elemanları değl abimi göndermişler..... abimden önce o işe nişanlı birisi başvurmuş onu almamışlar... abm her gün iş çıkışında bu kızla bir yerlere gitmeye basladı. annem her gün onun sevdiği yemekler yapıyor ama o her gün eve tok karnına ve gec bir saatte geliyor..... ilk baslarda abim dedi ki bana, kız elini cebine atmıyor! bende kendini suistimal ettirme dedim. daha tanımıyorsun bile... sonradan harcamaya baslamıs o da abimin dediğine göre.. ayrıca kız ş yerinde gec saate kaldığı zaman babasına iş yerinde mesaiye kaldıgını söylememiş, arkadasımda kalacam demiş. gece gec saatte eve değil baska bir yere gitmiş. abim normalde hiç alkolü sevmez. gecenlerde eve geldiğnde bira kokuyordu. cafede otururken içmişler, o kız da bira içmiş dısarda! facebookta kızın fotografını gördüm yasından çok dah ayaslı görünüyor ve cok çirkin. benim abim cok yakısıklı bütün arkadaslarım hayrandır nerdeyse abim pek kimseyi begenmezdi kolay kolay. neden böyle oldu bilmiyorum. annem de çok üzüldü. oğlum bu kızı mı beklemiş bunca zaman. cok yaslı duruyor dedi. abim yasından daha genc küçük gösterir o kız da aksine yaslı gibi.... dün dedim ki abime.. annem cok üzüldü kız çirkin ve yaslı görünüyor dedi dedim. hiç seslenmedi abim...... abimi bu kızdan nasıl kurtarcam lütfen akıl verin.... hem abimin yanına yakışmıyor hem de ahlaki olarak uygun değil bize...... lütfen bi akıl verin :50::50:

abisi gelip bunları böyle anlatmış mı acaba gerçekten de... yani benimki hiç anlatmadığı için arkadaşlarıyla ilişkilerini yaptıklarını, bana garip geldi de o yüzden dedim...

Son düzenleme:
Konu sahibinin, abisinin hayatına saygısızca müdehale etmeye çalışmasına tepkiler verilirken konu nerelere gelmiş.

Mutaasıp oldukları için insanların hayatına burunlarını sokma hakkını kendilerinde buldukları yetmediği gibi bunu eleştirenleri de ayrıştırmaya başlamışlar.

Dinimizde en büyük günahlardan biridir kul hakkına girmek ve gıybet etmek.Bizim dinimizi diğerlerinden üstün kılan şeydir herkese saygı duymak.Bir insanı içki içtiği için ahlaksızlıkla suçlamayı bizim dinimizin kabul etmeyeceği gibi insanlığada yakışmaz zaten.Herkesin günahı kendinedir.

Biz kapalıyız,içki içmeyiz,içenleri sevmediğimiz gibi eleştirmeyenleride suçlu görürüz mentalitesindekilere mutasıp değil yobaz denir.(lafım tabii ki kapalılara değil,kendileri gibi olmayanları ayrıştıranlara)

ama tutup da annesine kardeşine anlatmaz yahu kızla şuraya gittik şöyle yaptık bilmem ne diye... bilemiyorum belki gerçekten anlatmıştır da...

Bence koşa koşa gidip anlattığına göre, ilgiden hoşlanmış çocuk, en azından beğenilmenin getirdiği bir gurur var üzerinde.

kiza cirkin yasli demislerde o sizin bakis aciniz belki agbine gore dunyanin en guzeli odur daha aralarinda birsey varmi yokmu oda belli degilde...
``Mecnuna sormuşlar, Leyla güzel degil onu neden bu kadar çok seviyorsun diye Mecnun demis sen onu birde benim gözümle görsen...:ssz:``

Bence koşa koşa gidip anlattığına göre, ilgiden hoşlanmış çocuk, en azından beğenilmenin getirdiği bir gurur var üzerinde.

ya da saftır başına gelecekleri bilemiyordur. baksana konu sahibine ayırmak için şunu yap bunu yap desek yapıp ayıracak onları... abisi düşünememiş herhalde. ya da kız kardeşiyle annesinin düşünceleriyle onunki uymuyor demek ki, kızla arkadaşlık ettiğine göre...

ha bir de içki içmek ailede yanlış ve kabul edilemez olarak görülüyor olabilir. yani bu aileden gelen bir düşüncedir genellikle. abisinin bundan haberi vardır herhalde. yani annesinin ve kız kardeşinin içki içen kızları, dışarda geç saatte dolaşan kızları ahlaksız olarak bulduğunu biliyordur. yani mutaasıplarsa, abi de biliyordur mutaassıp nedir ne değildir. ama o kızla arkadaşlık ediyor, görüşüyor, demek ki ailesi gibi düşünmüyor. ben böyle anladım...

Son düzenleme:
yalan söyleyebilen bir insani, birlikte olunamyacak kadar ahlaksiz olarak görüyorsaniz, bu konuda ki ilk mesajlarinizla celismiyormusunuz?
Madem yalan söyleyen biri beraber olunamayacak kadar ahlaksiz, neden yalanci ahlaksiz kizi elestirmediniz ilk yorumlariniz.

Bundan sonra yazim alintilansa bile cevap veremeyecegim, hem nete olmayacagim icin, hemde cok uzadigi icin. ( bunu yazimi alintilayan ama saygi cercevesinde soru soranlar icin söylüyorum, muhattab almayacak kadar saygisiz gördügüm kisilere zaten cevap vermiyorum, alintilasalarda alintilamasalarda onlar üzerine alinmasin)

ben düşüncemde kararlıyım sizin mantığınıza göre söyledim
o zaman abi de ahlaksız

ya da saftır başına gelecekleri bilemiyordur. baksana konu sahibine ayırmak için şunu yap bunu yap desek yapıp ayıracak onları... abisi düşünememiş herhalde. ya da kız kardeşiyle annesinin düşünceleriyle onunki uymuyor demek ki, kızla arkadaşlık ettiğine göre...

İste bende onu diyorum böyle saf saf gidip kardeşine anlattığına göre, şu çirkin ve ahlaksız kızın kendisine gösterdiği ilgiden etkilenmiş, ilk günden gidip ailesiyle paylaşma gereği duymuş, bi de gururlanmıştır içten içe anlatırken :1: Ama bilmiyor ki aile kızcağızı duydukları iki kelimeye göre yaftalamak için bekliyor.

Bir de konu sahibi okuyorsan aklıma geldi, madem siz ana-kız bu kızcağızın yalan söylemesinden rahatsızdınız sadece, neden gidip çok yaşlı gözülüyor bu kız çok üzüldük gibi bir giriş yaptınız ki çocuğa :9: Kim ciddiye alır böyle birşeyi,?

bize göre ters seyler... Büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... Sizde istediğiniz gibi anlamayın

çok şükür ki size isteyip istemediğinizi soran olmamış
abin yani

Son düzenleme:
içimden bir ses muska falan yaptırıcak diyor. hani karı kocayı ya da sevenleri ayırmak için yaptıranlar var ya. hem de ne kadar çok... bu forumda bile okuyorum. şükür ki o kadar hırslı ve kinli birine denk gelmedim, aliecek de denk gelmedik. ama muska yaptırsa şaşırmam valla :52:

içimden bir ses muska falan yaptırıcak diyor. hani karı kocayı ya da sevenleri ayırmak için yaptıranlar var ya. hem de ne kadar çok... bu forumda bile okuyorum. şükür ki o kadar hırslı ve kinli birine denk gelmedim, aliecek de denk gelmedik. ama muska yaptırsa şaşırmam valla :52:
annem yeni evliyken bulmuş evde muska,ama halamlar da babaannemler de karışmaz görüşmez insanlar,biz anneannemden şüphelendik:D
neyse 23 yılı devirdiler etkili olsa 23 seneye kadar etkisini gösterirdi:D
biri hayrına şu "ahlaksız" kızcağızı bulup getirse de şuraya görse kendini nelerin beklediğini:))

Bastan beri konu sahibine yazi yazmamim asil nedeni abisinin hayatina müdahale etmesidir. Evet kiz iyi de olabilir kötü de ama bu kadar müdahale neden. Düsündügü kadar ciddi bisey de olmayabilir... Ortada daha fol yok yumurta yok telasa girmisler.Abisi ben evlenmek istiyorum siz ne düsünüyorsunuz dediginde tabiki kizi tanidiktan sonra , bu kiz hakkindaki görüslerini aciklayabilir. Halen ayni fikirdeyse abicim bu kizin ailemize uygun oldugunu düsünmüyorum der. Gerisine karismaz sonucta hayat onun hayati....

abisinin yasi nedir bilmiyorum ? Calistigina göre olgun yasta... o abiye de evlenecegi kiza da aciyorum. Yarin bir gün her seye karisirlar.. Burada az buz okumuyoruz...

Konu sahibi arkadasimiz beni korkuttu yazilarindan müthis korktum. Konu sahibi abisinin esine begenmezse ,abisini evlendikten sonra bile bosatir. Gelin dayanmaz.... kimse dayanmaz...

Konu kapatılmış, kurallara aykırı tüm yorumlar uyarı almıştır.
Aldığı uyarıyı haksız bulanlar Kazen bey'e şikayet edebilir...

Back
X