- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi mydarkheart
Konu sahibinin cinleri perileri var öyle öğrenmiştir
En çok dedikoduyu erkekler yapıyor bilmiyormusunuz bilmiyor olduğunuzu düşünmek istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abinizi bu kadar övmüşsünüz ama ben böyle olayları gelip size yetiştirmesinide hiç hoş bulmadım erkek dedikodumu yapar ya. kız benim hakkımda şunu dedi kızın arkasından beni yolladılar kız işyerinde mesaiye kaldığı gün gece başka yere gitti evine gitmedi​muhabbete bak
Konu sahibinin cinleri perileri var öyle öğrenmiştirEn çok dedikoduyu erkekler yapıyor bilmiyormusunuz bilmiyor olduğunuzu düşünmek istemiyorum
![]()
Zaten konu haddini asti,ednan hoca nerdeeee daga kacti dag nerde kedi canini
daha bir ay bile olmadı abim yen bir işe girdi. orda mesai arkadaşı bir bayan var. abim işe girerken kız demiş ki. 'bu bizim işimize yarar'.... sonra kız rahatsızlanmıs dısarı cıkmıs ofistekiler abimi kızın peşine göndermişler... ofiste calısan bayan elemanları değl abimi göndermişler..... abimden önce o işe nişanlı birisi başvurmuş onu almamışlar... abm her gün iş çıkışında bu kızla bir yerlere gitmeye basladı. annem her gün onun sevdiği yemekler yapıyor ama o her gün eve tok karnına ve gec bir saatte geliyor..... ilk baslarda abim dedi ki bana, kız elini cebine atmıyor! bende kendini suistimal ettirme dedim. daha tanımıyorsun bile... sonradan harcamaya baslamıs o da abimin dediğine göre.. ayrıca kız ş yerinde gec saate kaldığı zaman babasına iş yerinde mesaiye kaldıgını söylememiş, arkadasımda kalacam demiş. gece gec saatte eve değil baska bir yere gitmiş. abim normalde hiç alkolü sevmez. gecenlerde eve geldiğnde bira kokuyordu. cafede otururken içmişler, o kız da bira içmiş dısarda! facebookta kızın fotografını gördüm yasından çok dah ayaslı görünüyor ve cok çirkin. benim abim cok yakısıklı bütün arkadaslarım hayrandır nerdeyse abim pek kimseyi begenmezdi kolay kolay. neden böyle oldu bilmiyorum. annem de çok üzüldü. oğlum bu kızı mı beklemiş bunca zaman. cok yaslı duruyor dedi. abim yasından daha genc küçük gösterir o kız da aksine yaslı gibi.... dün dedim ki abime.. annem cok üzüldü kız çirkin ve yaslı görünüyor dedi dedim. hiç seslenmedi abim...... abimi bu kızdan nasıl kurtarcam lütfen akıl verin.... hem abimin yanına yakışmıyor hem de ahlaki olarak uygun değil bize...... lütfen bi akıl verin![]()
ama tutup da annesine kardeşine anlatmaz yahu kızla şuraya gittik şöyle yaptık bilmem ne diye... bilemiyorum belki gerçekten anlatmıştır da...
Bence koşa koşa gidip anlattığına göre, ilgiden hoşlanmış çocuk, en azından beğenilmenin getirdiği bir gurur var üzerinde.
yalan söyleyebilen bir insani, birlikte olunamyacak kadar ahlaksiz olarak görüyorsaniz, bu konuda ki ilk mesajlarinizla celismiyormusunuz?
Madem yalan söyleyen biri beraber olunamayacak kadar ahlaksiz, neden yalanci ahlaksiz kizi elestirmediniz ilk yorumlariniz.
Bundan sonra yazim alintilansa bile cevap veremeyecegim, hem nete olmayacagim icin, hemde cok uzadigi icin. ( bunu yazimi alintilayan ama saygi cercevesinde soru soranlar icin söylüyorum, muhattab almayacak kadar saygisiz gördügüm kisilere zaten cevap vermiyorum, alintilasalarda alintilamasalarda onlar üzerine alinmasin)
ya da saftır başına gelecekleri bilemiyordur. baksana konu sahibine ayırmak için şunu yap bunu yap desek yapıp ayıracak onları... abisi düşünememiş herhalde. ya da kız kardeşiyle annesinin düşünceleriyle onunki uymuyor demek ki, kızla arkadaşlık ettiğine göre...
bize göre ters seyler... Büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... Sizde istediğiniz gibi anlamayın
annem yeni evliyken bulmuş evde muska,ama halamlar da babaannemler de karışmaz görüşmez insanlar,biz anneannemden şüphelendikiçimden bir ses muska falan yaptırıcak diyor. hani karı kocayı ya da sevenleri ayırmak için yaptıranlar var ya. hem de ne kadar çok... bu forumda bile okuyorum. şükür ki o kadar hırslı ve kinli birine denk gelmedim, aliecek de denk gelmedik. ama muska yaptırsa şaşırmam valla![]()