aa seni çıkarıp akrabalarını alıcaktır hem pc bilmiyor diyosun nasıl gelmiş o makama acaba torpillemişakkıdı
cemre kafa :mymeka:
baştan iyice okusana yazdıklarımı beee....
Yazdıklarınıza inanıyorum, bunlar çok olağan şeyler haline geldi son yıllarda.
Fakat birkaç ilginç nokta var. Ben son bir-iki yılda istifa eden bir bakan hatırlamıyorum. Sizin memelektinizden biri yolsuzluk nedeniyle kendi partisinin yetkili organlarından istifa etti, ama bakan değildi.
Bir de bahsettiğiniz kişi Milli Eğitim Müdürü diyorsunuz. Ve bu kişiyle aynı yerde çalıtığınızı yazmışsınız. Ama siz 505 YTL maaşla, haftasonu çalışıp çarşamba tatil yaptığınızı, sizin yerinize 250 YTL maaşla birini bulacakalarını söylüyorsunuz. Devlette böyle birşey olmaz ki maaşlar sabittir ve kıdeme göre artar. Bildiğim kadarıyla 250 YTL maaş da yok devlette. Hem bir soruşturma filan olmadan kimse kimseyi işten atamaz. Çarşamba günü de tatil yapılmaz.
Yanlış anlamayın anlattıklarınıza genel olarak ikna oldum ama bu noktaları aydınlatırsanız birçok insanın aklındaki bu soru işaretleri de kalkar, size yardımcı olmak bakımından yazıyorum.
Ben son bir-iki yılda istifa eden bir bakan hatırlamıyorum. Sizin memelektinizden biri yolsuzluk nedeniyle kendi partisinin yetkili organlarından istifa etti, ama bakan değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?