- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Çok güzel de ben kürdüm demiyor ki? Bir de demirtaşa değil baydemire sesleniyor...
Yalan soylemeyi adet edinenler icin onemli degil. Nasilsa Akpliler inanmaya hazir..
demirtaş baydemir farkı ne
yalanla ilgisi ne kuramadım
bideSaraylim sana özelden kim mesaj atıyor demedin hala
hani iftira atmıştınya cicim
yani ben kürtün gibi kaşlarından kürt olduğunu dicem deEe ben kürdüm de demiyor oraya değinmemişsin?
yani ben kürtün gibi kaşlarından kürt olduğunu dicem de
çok mu saçmalıcam bilemedim
şive- konum onu gösteriyor ama araştırmak lazım tabi sonuçta adamlar ropörtaj yaptıkları kişinin ne olduğunu biliyorlardırki onun için bu başlığı atmışlardır
Ama lamelifcim biri 400 mv olsaydı bunlar olmazdı diyor öyle demek istemedi diye söylenmiş şeyi söylenmemiş kabul ediyorsunuz
Diğer taraftan hiç söylenmemiş şeyleri söylenmiştir olarak kabul ediyorsunuz...
Sence de bu işte bir saçmalık yok mu?
siz bizeSon 2 satiri anlamadim ben lamelif.
siz bize
söylenmemiş şeyleri kabul ediyor-su-nuz gibi
ve konuyla bağlantısız değilmi
yani ben kürtün gibi kaşlarından kürt olduğunu dicem de
çok mu saçmalıcam bilemedim
şive- konum onu gösteriyor ama araştırmak lazım tabi sonuçta adamlar ropörtaj yaptıkları kişinin ne olduğunu biliyorlardırki onun için bu başlığı atmışlardır
siz bize
söylenmemiş şeyleri kabul ediyor-su-nuz gibi
ve konuyla bağlantısız değilmi
bende anlasamCanımcım anlayan anladı ne demek istediğimi
Ama lamelifcim biri 400 mv olsaydı bunlar olmazdı diyor öyle demek istemedi diye söylenmiş şeyi söylenmemiş kabul ediyorsunuz
Diğer taraftan hiç söylenmemiş şeyleri söylenmiştir olarak kabul ediyorsunuz...
Sence de bu işte bir saçmalık yok mu?
Evet aslında gayet anlaşılır yazmış P pinkpin :)bende anlasam
çok anlayışsız kıt gördüm kendimi
Evet aslında gayet anlaşılır yazmış P pinkpin :)
Yazar burada diyor ki, canlı yayında edilen bir laf için "öyle demek istemedi, o anlamda demedi, çarpıtılıyor, yalan haber" diyorsunuz.
Diğer yandan videoda geçmeyen bir cümle, bir bilgi başlık atılarak servis edilen haber için "biliyorlar-dır, yapmışlar-dır" gibi tahminlerinze güvenerek doğruluğuna inanıyorsunuz.
Bu daha anlaşılır olmuştur herhalde :)
Konulara biraz objektif bakabildiğiniz, eleştirilerin kendisine yanıt verdiğiniz zaman daha sağlıklı konuşabileceğimize inanıyorum.hıı tamam bak çok utandım şimdi
hem türk kürt ne fakeder haberin içeriğine değil kürt olduğunu nerden biliyorsunuza takılmışsınız
hayır yani birde buna değinsek haberi aldınız başka boyuta taşıdınız
şehit ibrahim taş harranlı
orda türk kökenli ailelerdemi var
aman neyse ya haber nerden nereye geldi
Konulara biraz objektif bakabildiğiniz, eleştirilerin kendisine yanıt verdiğiniz zaman daha sağlıklı konuşabileceğimize inanıyorum.
Başkalarına yaptığınız eleştiriler size dönünce "ne fark eder"den başka yanıtınız olsun :)
Ha bana kalırsa da evet videodaki asker Kürt. Ama size sorulan ve yanıtlamaktan kaçındığınız soru bu değildi :)
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?