Abisi Şehit Olan Kürt Asker Bende Kürdüm Dedi ve Demirtaş'a Seslendi: Bu Bayrak Yere Düşmeyecek!

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298

19 Ağu 2015 tarihinde yayınlandı
Abisi Şehit Olan Kürt Asker Bende Kürdüm Diyen ve Demirtaş'a Seslendi: Bu Bayrak Yere Düşmeyecek! Erkeksen Gel Dedi! Şehit İbrahim Taş'ı mezarında ziyaret eden kardeşi asker Halil Taş "Demirtaş'a sesleniyorum, bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz" dedi ve ekledi:

Demirtaş'a seslendi: Bu bayrak düşmeyecek! Abisi şehit olan Kürt askerin HDP'ye isyanı "Bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz"
Şehit İbrahim Taş'ı mezarında ziyaret eden kardeşi asker Halil Taş "Demirtaş'a sesleniyorum, bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz" dedi ve ekledi:

Çok güzel de ben kürdüm demiyor ki? Bir de demirtaşa değil baydemire sesleniyor...

Yalan soylemeyi adet edinenler icin onemli degil. Nasilsa Akpliler inanmaya hazir..

Ee ben kürdüm de demiyor oraya değinmemişsin?
yani ben kürtün gibi kaşlarından kürt olduğunu dicem de

çok mu saçmalıcam bilemedim

şive- konum onu gösteriyor ama araştırmak lazım tabi sonuçta adamlar ropörtaj yaptıkları kişinin ne olduğunu biliyorlardırki onun için bu başlığı atmışlardır

Ama lamelifcim biri 400 mv olsaydı bunlar olmazdı diyor öyle demek istemedi diye söylenmiş şeyi söylenmemiş kabul ediyorsunuz

Diğer taraftan hiç söylenmemiş şeyleri söylenmiştir olarak kabul ediyorsunuz...

Sence de bu işte bir saçmalık yok mu?

4 gundur her sehit ailesine gidilip sehit haber videolarini izleyip aglayan,uykumdan uyanip acaba saldiri olmusmu diye telefona sarilan ben,sehitlerin facebook hesaplarina girip fotograflarini,paylasimlarini okuyup aglayan ben ilk defa bu videodan etkilenmedim.Cok kurgu degil mi? Birakin cocuk kendi ne soylemek isterse soyleseydi.O zaman icten duygusunu gecirirdi bana.Resmen bir kurgu yapmislar.Ben buna takildim nedense.Allah gani gani rahmet eylesin.Sehit kardesi nur icinde yatsin.

nerden nereye bağladın bu videoda kürt türk kardeştir vurgusu yapılıyor

bu vatan bu bayrak hepimizin vurgusu yapılıyor

varsayalım kurgu

nice kürtler varki vatanına türküm diye dolanandan bin kez daha bağlı

neye yapıyosunu -z----a

ediyorsunu-------z-------a getirdin anlamadım

siz bize

söylenmemiş şeyleri kabul ediyor-su-nuz gibi

ve konuyla bağlantısız değilmi

Ben klavye hatasi sandim yazdigini bi an ondan sordum.Algilayamadim.
Videoyla alakali ise yorumumu yaptim ben.Sozlerinde yanlis birsey yok abisinin de figuran gibi oynatmislar iste.

İlk cümlenize yorumum. Nolur yapmayın. Bir insanın ırkı sadece kaçlarla belli olmaz. Yada bir insanın yüreği ırkla belli olmaz.
Bir anım var, bundan 6 yıl kadar önce taşınıyoruz başka yere. İki kişi bize evini vermedi. Neden mi, eşim karakaşlı kara gözlü diye, cevapları biz doğululara ev vermiyoruz prensibimiz.
Oysa eşim ve ben de egeliyiz. Hatta göçmen kökenliyiz. Ha bu tepkimizi değiştirmedi o ayrı. Kuzenim de bunu yaşadı uzun yıllar, egeli olduğunu uzun süre inandıramadı.
(Nolur beni yanlış anlamayın, ilk cümlenizi okuyunca yazmak istedim. Size değil yazdıklarım genel)

bende anlasam

çok anlayışsız kıt gördüm kendimi
Evet aslında gayet anlaşılır yazmış P pinkpin :)

Yazar burada diyor ki, canlı yayında edilen bir laf için "öyle demek istemedi, o anlamda demedi, çarpıtılıyor, yalan haber" diyorsunuz.
Diğer yandan videoda geçmeyen bir cümle, bir bilgi başlık atılarak servis edilen haber için "biliyorlar-dır, yapmışlar-dır" gibi tahminlerinze güvenerek doğruluğuna inanıyorsunuz.

Bu daha anlaşılır olmuştur herhalde :)

Son düzenleme:

hıı tamam bak çok utandım şimdi

hem türk kürt ne fakeder haberin içeriğine değil kürt olduğunu nerden biliyorsunuza takılmışsınız

hayır yani birde buna değinsek haberi aldınız başka boyuta taşıdınız

şehit ibrahim taş harranlı

orda türk kökenli ailelerdemi var

aman neyse ya haber nerden nereye geldi

Konulara biraz objektif bakabildiğiniz, eleştirilerin kendisine yanıt verdiğiniz zaman daha sağlıklı konuşabileceğimize inanıyorum.

Başkalarına yaptığınız eleştiriler size dönünce "ne fark eder"den başka yanıtınız olsun :)

Ha bana kalırsa da evet videodaki asker Kürt. Ama size sorulan ve yanıtlamaktan kaçındığınız soru bu değildi :)

Sevgiler.

açık konuşun eleştirinin kendisi ne tam olarak

tamam adamlar yapmışlar-dır dedim hataydı demz olaydım

bumudur tamam arkadaş yahu tamam kabul ALLAH seni-beni salihalardan eylesin tamam bacım tamam

subjektif amine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…