Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bu bnm nisan elbisem sadece nisanimda giyebildim kilo alinca evi bekliyor öyle hic dekoltesi yok üzerine kisa kol mini bolero dktrdim benarkadaşlar tercihen uzun ve dekoltesi olmayan, hatta askılı kolsuz değil de kısa da olsa en azından kolu olacak bir elbise arıyorum
elinde olanlar varsa bekliyorum
cnm bu bnm nisan elbisem sadece nisanimda giyebildim kilo alinca evi bekliyor öyle hic dekoltesi yok üzerine kisa kol mini bolero dktrdim ben
cnm ben bunlari bikere gydm gayette aenn aradigin tarzda hic acik degillerarkadaşlar tercihen uzun ve dekoltesi olmayan, hatta askılı kolsuz değil de kısa da olsa en azından kolu olacak bir elbise arıyorum
elinde olanlar varsa bekliyorum
çok saol canım, çok da yakışmış sana ama bolerolu istemiyorumcnm bu bnm nisan elbisem sadece nisanimda giyebildim kilo alinca evi bekliyor öyle hic dekoltesi yok üzerine kisa kol mini bolero dktrdim ben
var mı abiyesini satmak isteyen?
Parlement olan üzeri tül ve çok şık duruyor siyah olan da siyah kısmı kalçaya oturuyor üst dökümlü duruyor fusion marka
Tek askılı bolerolu
saolun arkadaşlar 34 beden arıyorum
güzel canım ama pek aradığım tarzda değil, daha abiye bakıyordum.Ben de 34 bedenm cnm gösterdiğim abiye de 1 beden ben bir kere giymiştim nişanda. Beğenmedin mi?