Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Abiye dikimi

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
arkadaşlar selam. kuzenimin düğünü yaklaşıyo ve ben bi abiye beğendim fakat diktireceğim.:51: uygun fiyata diken moda evi veya tanıdığınız neyse anladınız işte :37: var mı böyle birileri :18: istediğim abiyede budur !

$Aski-Memnu-55-Blm(24).webp $Aski-Memnu-55-Blm(5).webp

öyle bi yer bilmiyorum ama :D wowwwwwwwwwwww wowww woww diyorum gecenin 2.ci yildizi belliki gelinden sonra sen olcaksin kesin ;) .... ya abiyenin yanindakinide ben istioom :( hehe

Son düzenleme:
ehehe sağol canımmmm. kim istemez ki kıvancıı yaaaaaaaa :) ben bi kaç moda evine mail attım kumaşına göre fiyat verdiler. fakat elbisenin kumaşını çözemedim tafta mı kaftan mı anlamadım tek sorunum bu :( kumaşı ben getirirsem 250-300 civarı bi fiyat olabilir.

... evettt... kim istemezki...:43::43::43::43:

mhh anladim bende hic anlamiyorum kumasdan... ya bence bi kac terziye git sor fikir al kumasi hangi kumas diye.. sana yardimci olmak isterdim ama olamiyorum. yokmuuu kimseee yardimci olacaak kizlar nerdesiniz :D

aynen ya o kadar insan ziyaret etmiş bakıp bakıp gitmişler :( vallahi üzüldüm ya :( moda evide diyo 8 metre kumaş alman lazım . çok değilmi ya :S yada normal doğru mu diyo anlamadım

hangi şehirdesin yazsaydın ona göre tavsiyede bulunuruz :)

istanbul canım . kadına kaç metre kumaş getireyim diye sordum 8 metre dedim ağzım açık kaldı resmen yaa ! bu arada kumaş taftaymış. kumaşçı bulmam lazım . lalelide dolu ama dolar hesabıyla çalışıyorlarmış galiba :S ay bide dikim evi lazım pof

Siz beğendiğiniz modeli işin ehli birilerine gösterip fikir alın, 8 metre kumaş abartı gibi geliyor bana, bu abiyeyi parçalı dikeceklerdir, eteklerdeki volan için ya eteklerde ya da elbisenin bütününde parçalı kesim uygulanır, boyunuza ve vücut ölçülerinize göre gidecek kumaş hesaplanır, kafadan 8 metre demesi için haute couture olması gerekir:ssz:

Son düzenleme:
canım kapalı çarşıda bursa pazarı var oraya git istediğin kumaşı oradan daha uygun fiyata alırsın. birkaç yere sor canım 8 metre kumaş bencede çok gibi. birkaç moda evinin fikrini al.

bende abiye elbise diktirecek İstanbul'da güvenirlir,uygun fiyatlı terzi veya modaevi arıyorum,tavsiye verebilecek olan var mı?

Back
X