Abiye Yatak Örtüleri

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
abiye yatak örtüsünden hoşlananlar için güzel modellerrr hihoyyyt

öle fırfırlı dantelli boncuklu örtüler bana çok abartı geliyor.Sadeliği tercih ederek daha düz bej reginde üzerinde hafif işlemeleri olan bi yatak örtüsü aldım.Ama zevkler ve renkler tartışılmas tabi.Güzeller ama sadesi bana makbul :lepi:

kararsız kaldım böyle birşey alsam mı almasam mı diye, bir tane gündelik aldım bunlardan almak istiyordum evliler kullanışı zor diyorlar ama güzel görünüyor

ever güzeller ama aynı zamanda pahalılar ve er zaman kullanılmaz bence bende daha spor ve sade şeyleri seviyorum ama her konu da öyleyimdir...

aralarinda gercekten güzeller var ama ben sevmiyorum böyle tüllü süslü yatak örtülerini abartili ve kulanissiz buluyorum...

ayy basım dondu bunlar neya bole.nekadar abartılılar.bence sakın alma canım.yıne suslu yada broslu cok daha şık ortuler var bence bıraz daha arastır.

beyaz açıldı bende sadece onu gördüm
gayet güsel ...herkesin zevki ayrıdır kimi spor sever kimi klasik...
almalısın bence:)

oo açıldı hepsi..canımçok güseller...
bende böyle seviyorm..
fiyatları ne kadar..bunlardan brıllantada var..
bir bak olurmu...

aralarinda gercekten güzeller var ama ben sevmiyorum böyle tüllü süslü yatak örtülerini abartili ve kulanissiz buluyorum...

ben bunları kendim alıyım mı diye eklemedim zaten, abiye örtü seven ve model arayanlara çeşit olsun diye ekledim bayanssulusmile

ayy basım dondu bunlar neya bole.nekadar abartılılar.bence sakın alma canım.yıne suslu yada broslu cok daha şık ortuler var bence bıraz daha arastır.

ben de bu kadar abartıdan hoşlanmıyorum, öle iyice fırfırlı falan, gelinlik gibinn kaydirigubbakcemile3 ama hoş modeller de yok değil aralarında zemuszemus

beyaz açıldı bende sadece onu gördüm
gayet güsel ...herkesin zevki ayrıdır kimi spor sever kimi klasik...
almalısın bence:)

oo açıldı hepsi..canımçok güseller...
bende böyle seviyorm..
fiyatları ne kadar..bunlardan brıllantada var..
bir bak olurmu...

evet zevkler ve renkler tartışılmazzz zemuszemus çok klasik ben de sevmiyorum ama böle şık bi model de almayı düşünüyorum evlenirken, hani misafir geleceği zaman falan örtmek için güzel görünsün diye boshayallersmile yoksa ben sabah 7 de evden çıkıyorum, bırakın yatak örtüsünü örtmeyi yorganı bile ölece bırakıp giderim yawww :lepi:

Hergün hergün örtülmeyeceğini göz önüne alarak gereksiz buluyorum.Özel zamanlarda örterim desem,milleti neden yatak odama sokayım

vayyyyy gerçekten abiye gibi :) bazı modeller fena değil ama bazıları çok abartılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…