Bebek İkinci El abiyeeee

cerbera26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
55
0
6
Eskişehir
kızlar ben nişan,kına kıyafetimi ve birkaç abiyemi satmak istiyorum ama internetten değil abiye kıyafet kiralayan birkaç dük. sordum almıyoruz dediler napıcam bi akıl verin üfff ((

kızlar ben nişan,kına kıyafetimi ve birkaç abiyemi satmak istiyorum ama internetten değil abiye kıyafet kiralayan birkaç dük. sordum almıyoruz dediler napıcam bi akıl verin üfff ((

Neden internetten satmak istemiyorsun canım, artık kiralama olayı pek kalmadı ya netten uygun fiyata 2. el alıyorlar, ya da alan sıfır alıyor zaten. Ya kolu komşu tanıdığa haber etceksin uygun fiyattan satıcaksın, ya da netten sitelerden ilan vereceksin cnm :) Başka türlü elden çıkaramazsın.

galiba haklısın ama o kadar çokki abiye kıyafet ve ayakkabı hepsini kucaklayıp bi dükkana götürüp bırakmak istiyorum açıkçası onları tek tek fotolayıp internete koymak zor geliyo bi kerede kurtulmak istiyorum

Bence onları alacak bir magaza bulamazsın gel al deyince biliyorsun kıyafetler yok pahasına gidiyor bence de internettten satmayı dene derim

merhaba bende abiye kıyafetimi satmak istiyorum acil düğün için almıştım ama düğün iptal oldu yani anlıcağınız hiç giymedim bile. üzerinde etiketi bile duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…