Abla olanlar..

Sizin de ne istediğiniz belli değil
Ben anlamadım
Siz ablanızı seviyor musunuz seviyor musunuz belli değil
Gelseler bir konu, gelmeseler bir konu

Çok ilginç...

Siz eşiniz enistenizle eve gelecek diye ablaniza arayıp engelle diyen annenize defol diyen kişi degil misniz? Eşinde sende anlamıyor musunuz ablanızin yaptığı mesafe koymak... yine evinize gelmis şükredin bence

En son ablanıza yaptıklarınızdan sonra ablanızın ablalık yapıp geldiğini düşünüyorum ama enişteniz maşallah çok boş boğaz her şeyi her vakit söylüyor. Sizde hiçbir şeyden tatmin olmuyor hep etraftan bir şey bekliyorsunuz biraz siz verici olsanız daha iyi olmaz mı?

evet ablayım
küçük bebeğim var daha küçük olsa kardeşimi rahatsız etmemek adına az oturmayı tercih ederim.
önceden görüştüğüm için

bu arada arkadaşlar uyarınca önceki konularınıza baktım
karar verin ablanız yakın mı dursun uzak mı

acaba diyorum küçükken çok mu kıskandınız ablanızı
ondan mı tahammülünüz azaldı

Ablali konuyu gorunce hemen hatirladim sizi.

Bi rahat birakin kizi...

Ben bunda tuhaf bi durum görmedim açıkçası.
Ben abla değilim ama 3 abim 1 ablam var. Hatta 1 abim yurtdışında geçen ay geldiğinde 10 gün birlikte zaman geçirme fırsatım oldu. Oda dolu dolu olmadı bile. Onların da çocukları var, her an müsait olmayabilirler belki baş başa memlekette gezmek isterler.
Keza diğer abim ve ablama gittiğimiz de bile bazen bende derim eşime çok fazla kalmayalım diye çünkü haftanın 6 günü çalışıyoruz, yorgun oluyoruz.

Altında bişey arama, hatta eşini yadırgadım ben. Ne olursa olsun bunu sana söylememeliydi.
Üzüleceğini belki bu sebepten dolayı ablanla aranın açılacağını, gereksiz yere ortamı germemesi gerektiğini düşünmeliydi.

Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?

Sizin abla kardeş ilişkiniz zedelendi, bunun geçmişi de var ta bekarlığa dayanan, ablanızın belli bir süre oturup kalkması normal, hem küçük bebeği var hemde sizle uzun süre oturursa geçmiş, yapılanlar deşildiğinden kavga çıkıyor, sizde ağzınızdan çıkanı kontrol edemediğinizden sorunlar derinleşen kırgınlıklara sebep oluyor.

Bu ilişkiyi onarmak için çabalamanız lazım, zaman tanıyın kendinize ve aile bireylerinize.

Önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bence sizin en büyük sorununuz aileniz değil, yalnızlıktan psikolojiniz bozulmuş. Bu yüzden küçücük konuları mesele yapıyorsunuz. Bütün gün evde tek başınasınız, eşiniz de sizi her fırsatta erteliyor, sizinle zaman geçirmiyor. Haklı olarak çok bunalmışsınız. Evde bir uğraş edinin en azından. İnsan kafayı yer yahu.

Siz ne kadar tuhaf bir insansınız ya. Açtığınız konuları hatırlamıyor musunuz? Ben hatırlıyorum hem de hepsini...

Bu dörtlüde enişte baya sorunluda sende az değilsin

Bence de geldiklerine şükret.. bide niye diyosun ya başka bişi demiyorum. .:işsiz:

Bu dörtlüde enişte baya sorunluda sende az değilsin
Bana kalırsa tabi ki yalnızca bir tahmin, laf arasında hadi tavla atalım, film koyalım vs gibi bir sohbet olmuşsa "bizde çok oturmayacağız zaten bacanak, hanım çok durmayalım biraz oturur kalkarız dedi" demiş olabilir enişte, fenalıktan değil de erkekler kadınların neyi neden söylediğini, tembihlediğini bilmeden olduğu gibi söyleyebiliyor bazen.
Abla belki bebek durmuyor ve bacanaklar bir araya geldiğinde kendini kaybedercesine saatlerce takılıyor diye çok oturmayız dedi eşine, ben eniştenin bunu aktarmasında bir sorun göremedim, konu sahibesinin eşinin aktarma biçimi daha ilginç geldi bana.
Ki zaten aile ilişkileri yaralar aldı bana kalırsa, düzelene kadar epey emek sarf etmek gerekecek.

Bana kalırsa tabi ki yalnızca bir tahmin, laf arasında hadi tavla atalım, film koyalım vs gibi bir sohbet olmuşsa "bizde çok oturmayacağız zaten bacanak, hanım çok durmayalım biraz oturur kalkarız dedi" demiş olabilir enişte, fenalıktan değil de erkekler kadınların neyi neden söylediğini, tembihlediğini bilmeden olduğu gibi söyleyebiliyor bazen.
Abla belki bebek durmuyor ve bacanaklar bir araya geldiğinde kendini kaybedercesine saatlerce takılıyor diye çok oturmayız dedi eşine, ben eniştenin bunu aktarmasında bir sorun göremedim, konu sahibesinin eşinin aktarma biçimi daha ilginç geldi bana.
Ki zaten aile ilişkileri yaralar aldı bana kalırsa, düzelene kadar epey emek sarf etmek gerekecek.
Haklısın başkanım ben eski konularına istinaden söyledim :KK15:

Haklısın başkanım ben eski konularına istinaden söyledim :KK15:
Yok canım estağfurullah haklılık değilde, içgüdüsel bir tahmin, benim eşimde yapardı arada, birşey dediğimde pat diye söylerdi, kulağını çeke çeke öğrettim bazı şeyleri:-)

Ablanizi cok kafaniza takiyorsunuz bilmem farkinda misiniz?

Durmadan ablamda ablam diye konu aciyorsunuz.

Biraz ablanizla araniza mesafe olmasi iki taraf icinde hayirli olacak gibi.

Back
X