- Konu Sahibi liseli1994
Hayırlı akşamlar.Nereden başlasam bilmiyorum görüşlerinize ihtiyacım var.Son sınıftayım lisede etrafımdakilerden uzaklaşmak istiyorum çok bunalıyorum.Arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum ama buna mecburum aynı dershane aynı okul...Ben onların yanında üzülmekten başka bir durum yaşamıyorum.Onlar gibi olmamı istiyorlar her zaman mutlu görünmemi ve baya sosyal olmamı..Yapamıyorum.Yapım öyle değil.Ve ben onların da benim gibi zamanla değiştiğini farkettim.Eskiden beni sık sık arayan dostum bensiz hiçbirşey yapmayan kişi dershanede yeni çevre yeni arkadaşlar bulunca öyle bir değişti ki...Mesajlarıma geç cevap veriyor.Bensiz benimle gittiği yerlere bana haber vermeden yeni arkadaşlarıyla gidiyor.Dönüp bakıyorum sizin yaptığınız güzellikleri karşı taraf en ufak şeyde unutuveriyor.En önemlisi siz unutuluyorsunuz...Yani ben unutuluyorum...
Diyorum onlarda bana mesaj attıklarında bende cevap vermiyim sonra diyorum benim ne farkım kalır onlardan..Çok sıkıldım bunaldım.Uzaklaşacağım diyorum bana düşman kesileceklerinide biliyorum.Tavır alayım diyorum bu seferde en kötü ilan ediliyorum.Artık onlara hiç güvenmiyorm en önemliside söylediğim o arkadaşa..Kendime bir baktım hiç güvenim kalmamış ona çok şaşırdım önce sonra dedim ki ne şaşırıyorsun şimdiye kadar bu kadar güvenmen hataydı.Sadece güvenilecek ALLAH(C.C)'tır....
Diyorum onlarda bana mesaj attıklarında bende cevap vermiyim sonra diyorum benim ne farkım kalır onlardan..Çok sıkıldım bunaldım.Uzaklaşacağım diyorum bana düşman kesileceklerinide biliyorum.Tavır alayım diyorum bu seferde en kötü ilan ediliyorum.Artık onlara hiç güvenmiyorm en önemliside söylediğim o arkadaşa..Kendime bir baktım hiç güvenim kalmamış ona çok şaşırdım önce sonra dedim ki ne şaşırıyorsun şimdiye kadar bu kadar güvenmen hataydı.Sadece güvenilecek ALLAH(C.C)'tır....