ABLALARIM AKIL VERİN

selixx1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
17
3
Şimdi benim üç yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var. İyiyiz biz güzel anlaşıyoruz. Fakat ailelerin yaşantısı çok çok farklı. Babası yıllar önce bırakmış maddi durumları kötü annesinin psikolojisi bozuk. Benim ailem de tam tersi kendi halinde mutlu maddi durumu iyi bir aile. Tamam ben onu seviyorum ama bu farklılıklar ilerde ne gibi sorunlar doğurur. Bide herkes maddi durumlarını biliyor işte aşkla karın doymaz diyor büyüklerim. Bi yanım bu kadar insan yanılıyor olamaz bir ömür ağlıyacağına bir iki gün ağla diyor. Diğer yanımda onun hayatındaki en normal şey sensin diyor vicdan azabı çekiyorum. Napim ben şimdi bana deneyimlerinizle fikir verin. Çok ihtiyacım var:KK61:

Önce can demisler sonra canan
Ilerde daha buyuk sorunlar olur
O kendini ezik hisseder sucsuzken sana satasir canin yanar

Sorun sadece buysa sakin birakma para hersey degil anlasamadgn bryle parasi var dye hayatini gecrmek istermisin tam tersini dusun

ilişki çok yeni erken strese girmissin seviyorsan devam et belki harika bi adam ve bunları dert etmene gerek kalmicak is ciddilesmeden baktın sorunları halledecek biri değil sonlandırirsin daha birbirinizi tanımadan sen aileleri evlendirdin bile kafanda

ilişki çok yeni erken strese girmissin seviyorsan devam et belki harika bi adam ve bunları dert etmene gerek kalmicak is ciddilesmeden baktın sorunları halledecek biri değil sonlandırirsin daha birbirinizi tanımadan sen aileleri evlendirdin bile kafanda

Aslında yeni değil üç yıl oluyor annesiyle falan tanıştım şakayla karışık da olsa evlilikle ilgili konuşuluyor. O yüzden sordum yani şuan bitirebilirsem bitiririm yoksa ilerde hiç olmaz

Şimdi benim üç yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var. İyiyiz biz güzel anlaşıyoruz. Fakat ailelerin yaşantısı çok çok farklı. Babası yıllar önce bırakmış maddi durumları kötü annesinin psikolojisi bozuk. Benim ailem de tam tersi kendi halinde mutlu maddi durumu iyi bir aile. Tamam ben onu seviyorum ama bu farklılıklar ilerde ne gibi sorunlar doğurur. Bide herkes maddi durumlarını biliyor işte aşkla karın doymaz diyor büyüklerim. Bi yanım bu kadar insan yanılıyor olamaz bir ömür ağlıyacağına bir iki gün ağla diyor. Diğer yanımda onun hayatındaki en normal şey sensin diyor vicdan azabı çekiyorum. Napim ben şimdi bana deneyimlerinizle fikir verin. Çok ihtiyacım var:KK61:

sende çalışırsın o da çalışır

Gerçekten seviyorsanız ve evlendikten sonra yurutebileceginizi düşünüyorsanız neden olmasın. İkiniz de calistiktan sonra. Zaman verin kendinize.

Haklısınız ama şöyle bişey var ben okuyorum zaten okulum bitince allah izin verirse anaokulu öğretmeni olacağım kendi okulumu falan açmak istiyorum büyük hayallerim var ama o okulla ilgilenmiyor yani ben belki onun iki katı kazanacağım nasıl olacak :KK43:

Babası yıllar önce bırakmış maddi durumları kötü annesinin psikolojisi bozuk. Benim ailem de tam tersi kendi halinde mutlu maddi durumu iyi bir aile

ben belki onun iki katı kazanacağım nasıl olacak
Siz kafada bitirmişsiniz zaten, biraz fazlaca para endeksli gördüm sizi. evet pek tabi haklısınız para olmadan olmuyor bazı şeyler ama eşten fazla kazanacağınız paraya stres oluyorsanız olmaz bu birliktelik gibi geliyor bana.

Siz kafada bitirmişsiniz zaten, biraz fazlaca para endeksli gördüm sizi. evet pek tabi haklısınız para olmadan olmuyor bazı şeyler ama eşten fazla kazanacağınız paraya stres oluyorsanız olmaz bu birliktelik gibi geliyor bana.
İnanın para peşinde olduğum yok. . Sadece çevremdeki evli olan tüm genç olsun orta yaşlı olsun tüm büyüklerim evlilik için paranın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Şuan para yemin ederim umrumda değil. Ama karşıma bir insan bile çıkmadı seviyorsan maddi durum önemli değil diyen. Yani cahillik yapmak istemiyorum açıkçası. Sonuçta hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim. Mantıkla hareket etmek daha doğru olmaz mı ?

İnanın para peşinde olduğum yok. . Sadece çevremdeki evli olan tüm genç olsun orta yaşlı olsun tüm büyüklerim evlilik için paranın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Şuan para yemin ederim umrumda değil. Ama karşıma bir insan bile çıkmadı seviyorsan maddi durum önemli değil diyen. Yani cahillik yapmak istemiyorum açıkçası. Sonuçta hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim. Mantıkla hareket etmek daha doğru olmaz mı ?
Para peşinde olmadığınız belli zaten sadece bunu çok takıyorsunuz durumlarının yetersiz olmasını ve ileride sizin daha çok kazanacağınızı. Kimine göre bu faktörler çok önemli değil, kimine göre daha önemli. aksi durumda durumu iyi olmayan kimse evlenemezdi değilmi, Sizin bu faktörü ciddiye aldığınızı düşündüğüm için olmaz gibi geldi. Ha haklı mısınız evet bu faktörü de düşünmek lazım tabiki.

Bu iş olmuycak gibi.aklınız bulanmış.Eğer tahsili sizden daha kötüyse olmasın zaten.inanın çok sorun oluyor

Bilmiyorum gerçekten. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Üzerimde bi baskı var açıkçası çevrem olsun annem olsun. Ne zzaman konu ondan açılsa sürekli maddi durumları dile getiriliyor. Bu yüzden böyle düşünüyorum belki. Teşekkür ederim yardımcı oldunuz gerçekten

seviyor ve anlaşıyorsanız bu saydıklarınız ayrılmak için bir sebep olmamalı.
sevgiliniz dürüst ve çalışkan biriyse, siz de çalışırsanız -ki bence kadın maddı durumu çok iyi olsa da çalışmalı- geçinirsiniz, anne-babanıza dedelerinizden miras mı kalmış? yoksa kendileri mi maddi durumlarını iyi bir seviyede tutmak için didinmiş?
çok parası olup da, anlaşamadığınız uyuşamadığınız biriyle evli olmaktansa, bi hayat kurmak için gayret göstermek yeğdir.
ama ailesi sizden aşırı maddi beklentiler içinde olursa o zaman zor olabilir.
maddi durumdan önce karşınızdaki insanların manevi halini ve paylaşımınızı tartın derim..

X