- 30 Mayıs 2015
- 573
- 198
- 18
Merhaba hanimlar..
Onceki konularimdan bilen bilir universite ogrencisi adayiyim ve pekte iyi bir puanim yok malesef...
Sorum şu ki onumde sececegim 3 meslek var ve hepside benim icin ilgi cekici
1)sehir ve bolge planlama(cumhuriyet veya bozok uni.)
2)gida muhendisligi(ataturk,cumhuriyet,ordu,giresun uni.)
3)peyzaj mimari(ktü)
Kizlar yanlarina gelecek yerleride yazdim bu meslekte okuyan yada bu mesleklerden birini yapan ablalarimdan yardim istiyorum ...
Ozel sektor hakkinda hic bir fikrim yok olumlu seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki ne olur yardim edin pskolojik olarak zaten dusuk puanim oldugundan çökmüş durumdayim yorumlarinizi bekliyorumm....

Onceki konularimdan bilen bilir universite ogrencisi adayiyim ve pekte iyi bir puanim yok malesef...
Sorum şu ki onumde sececegim 3 meslek var ve hepside benim icin ilgi cekici
1)sehir ve bolge planlama(cumhuriyet veya bozok uni.)
2)gida muhendisligi(ataturk,cumhuriyet,ordu,giresun uni.)
3)peyzaj mimari(ktü)
Kizlar yanlarina gelecek yerleride yazdim bu meslekte okuyan yada bu mesleklerden birini yapan ablalarimdan yardim istiyorum ...
Ozel sektor hakkinda hic bir fikrim yok olumlu seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki ne olur yardim edin pskolojik olarak zaten dusuk puanim oldugundan çökmüş durumdayim yorumlarinizi bekliyorumm....

bu arada bende tercih yapacağım da benimde ikinci senem biz nasıl tercih yapacağız sıralamaya göre mi puana göre mi sıralamaya göreyse ne kadar fark olmalı yoksa en çok istediklerimizi en üstlere mi benim kafam çok karıştı
 bu arada bende tercih yapacağım da benimde ikinci senem biz nasıl tercih yapacağız sıralamaya göre mi puana göre mi sıralamaya göreyse ne kadar fark olmalı yoksa en çok istediklerimizi en üstlere mi benim kafam çok karıştı 

hic duymamistim bu bolumu arastiracam
 hic duymamistim bu bolumu arastiracam 

üniversitelere bakarak ktü peyzaj diyorum
üniversitelere bakarak ktü peyzaj diyorum ben 130 bindeyim sözelden tercih yapacağım 60 binden başlayacağım bir cesaret olur umarım
 ben 130 bindeyim sözelden tercih yapacağım 60 binden başlayacağım bir cesaret olur umarım  bu arada naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim iki yıllık optiyeslik bölümü önü açık bir bölüm olarak biliyorum ama
 bu arada naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim iki yıllık optiyeslik bölümü önü açık bir bölüm olarak biliyorum ama