- Konu Sahibi kucuk_melek
mrb daha önceden burdaki yazılarınızı okuyordum ve üye olmaya karar verdim öncelikle sizden bu konuda olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi rica ediyorum.:Ben size konumu şöyle anlatıyım:Erkek arkadaşım vardı 2 sene önce tatilde tanışmıştık 1 haftalık bi ilişkimiz olmuştu tatil aşkı sonra ben tatilden döndükten sonrada görüşmeye devam ettik aramızdaki ilişki çok güzeldi sonra bi süre görüşmedik aslında birbirimize yakında oturuyoruz o yalovada bende kartalda oturuyorum sonra tekrardan bi akşam msj attı bana askerde oldugunu ögrendim ve gelmesine yaklaşık 10 ay vardı biz tekrardan sevgili olduk zaten birbirmizi seviyorduk ama arada bazı inatlardan ddeigim gibi bir süre görüşememiştik manisada askerdi hemen hemen her akşam telden görüşebiliyorduk sonra askerden gelmesine 15 gün kala ayrıldım ben çünkü hep kendi dedigi olsun istiyordu ben bunu hep kabul etmiştim ama daha sonraları bu emir verme gibi oldu istekleri ve ben artık çok sevsemde kaldırmadım ve bititrdim tabi o hiç ondan ayrılabileceğime ihtimal vermiyordu çok sevdigimden ama bitti... ve geçenlerde facebookta eklemişbeni kabul ettim ve profil resimleirne baktım o ve yanında 2 tane kız vardı ve sanki gelin masasında çekilmiş bi resimdi ilkten ihtimal verdmedim sonra onun anasayfasında bi resim albümü buldum ve resim albümünün adı masaldı kendisi dil kızın bi ark eklemişti içindeki reimlere baktım ve ikisinin nişan resimleri var ?sonra ben bi süre hiçbişi sölemedim sonra bi email attım facebooktan pek yakışmışsınız allah bozmasın hayırlı olsun nişanınız diye sonra ondan gelen msj bakakalırız giden geminin ardında diye bi msj yolladı bnde söyle cvp veridm bakmakla yetinenler düşünsün ve bana en son attıgı mj ben askerden geldikten hemen sonra nişanlandım sen otur ağla sana kızgın dilim yazmış şimdi bende bi cvp vermek istiyorum sizden yardım bekliyorum 3 aydır ayrıyız tekrar birleşmeyi istemek gibi bi niyetim yok sadece askerden gelir gelmez hemen nişanlanması sevgisi çok büyük oldugu söylüyordu ve askerden gelince aile arası söz istiyordu sizce benim bu kişiye ne yazmamı önerirsiniz çocukça bişiler dil az ama öz şimdiden cvplarınız için tşklr en kısa zamanda bekliyorum...